Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok!
A B130-as frissítés óta a telefonon ha gyorsan írok, akkor "ghost swipingol" (vagy hogy nevezik). EZ a videó jobban szemlélteti a problémát. Több billentyűzeten is kipróbáltam, mindenhol jelen van ez. Meg olykor ha rányomok valamelyik alkalmazásra, teljesen másikat nyit meg. Mitől lehet ez? Szoftver, esetleg hardver probléma? Meg lehet oldani valahogy?[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
válasz undersance #929 üzenetére
Nekem az nincs bekapcsolva. Ráadásul csináltam egy gyári visszaállítást, de az sem segített. Félek, hogy ennek szerviz lesz a vége.
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok!
Gariba vinném a telefont, csak éppen nem tudom hova . Tudnátok linkelni egy weboldalt, vagy egy címet adni, hogy hol van a Honor szervize?
Köszönöm! -
Dani811
aktív tag
(#1717) godlock
(#1718) apezka -
Dani811
aktív tag
Nekem még HiSuite-ban sem írja, hogy lenne új frissítés. B140-en vagyok.
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok!
Ma visszakaptam a telefonomat a szervizből (érintőpanel csere), de lett rajta egy karc. Nem az érintőpanelen, hanem az alatt (LCD talán?), tehát még megkarcolni se tudnám ott. Szervizeltetés előtt nem volt ott. Mitől lehet ez és mit lehet vele tenni?[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
Eddig nagyon jó a szerviz . Visszaküldték a telefont azzal, hogy megjavították, közben még fennáll a hiba, ráadásul meg is karcolták a kijelzőt. Csodás
-
Dani811
aktív tag
Sziasztok!
Mióta felraktam a B330-at, azóta néha többször kell megérintenem az ujjlenyomat olvasót, hogy feloldjon a telefon. Másokkal is előfordul ez? -
Dani811
aktív tag
Nekem kemény 3 óráig tartott letölteni a B371-es frissítést. Szóval feltöltöttem Drive-ra, hátha innen gyorsabban le tudjátok szedni.
B371 full OTA[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
válasz soundman1 #6877 üzenetére
Nem tudom, hogy fel lehet-e tenni, hülyeséget pedig nem akarok írni.
Itt pedig B371 changelog:
This update improves system performance and stability.
[Optimizations]
Accelerated the speed of receiving app notifications.
Optimized system performance and stability.[Update notes]
1. Before the update, make sure your phone has not been rooted and has sufficient storage space.
2. If you experience any issues during the update, please call the Huawei customer service hotline or visit an authorized Huawei service center for assistance.
3. Your home screen layout may be rearranged slightly.
4. This update will not erase your personal data, but we recommend that you back up any important data before updating.[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
válasz Burgburger #7088 üzenetére
Nálam akkor szokott ilyen lenni, ha egy Messenger chat-fej aktív.
-
Dani811
aktív tag
válasz eastonhun2 #8496 üzenetére
Ugyan ez a problémám, factory reset sem oldotta meg. Visszatértem B371-re, de ugyanúgy maximum 3 óra képernyőidőt tudok belőle kisajtolni. Irány a szerviz.
-
Dani811
aktív tag
válasz zozohoho45 #9335 üzenetére
Nyisd meg a videót a gyári galéria appban / kamerában. Ott be tudod állítani, hogy mettől meddig tartson a slow-mo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs