Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
juventusfan
tag
Xiaomi Mi3 vagy Honor 6?
Honor 6-ol olvastam, hogy software-esen nem az igazi, és nem lesz kellő (időben) támogatása frissítéshez.
Vélemény?Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
A hardveraprón beszerzett dual simes honorból teljesen ki van írtva a kínai nyelv? Érdeklődök, mert akkor lehet az edigis marad. Nem vagyok nagy zseni hozzá
Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
s
-
juventusfan
tag
válasz Pystyke #1044 üzenetére
Másik topic is fut ettől függetlenűl, azért....így nem is tudom, hogy hol kérdezzek.
A honor 6 rendelkezik azzal a megoldással, hogy a kijelzőt mind zárni és mind nyitni is lehet 2 koppintással, vagy valami hasonló? A másik pedig, hogy ez is 1 napos telefon az akkumulátor szempontjából? Érdekelne, hogy mennyit bír átlagos használat mellett. Mhl csatlakozó van rajta és dual aktív(dual)? Szegeden nem rendelkezik vele valaki, amit meglehetne tapizni?Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
Köszönöm!
-
juventusfan
tag
válasz doongoo #1321 üzenetére
Itt már szó van erről:[link]
Szeretnék érdeklődni, hogy a napokban emlgettek olyan kijelző védőt, melynek nem tudom az anyagát (üveg vagy műanyag fólia?), de képes a nyomógombokat áthelyezni a kijelző lentebbi részére, így eltüntetve a nyomógomb sávot a képernyőről. Ez az emlegetett smart touch plus fólia, vagy ennek más a neve? Két különböző fóliáról beszélek most?
[ Szerkesztve ]
-
juventusfan
tag
Amint olvasom, a 8 maghoz elég a 3 giga ram. Manapság lehet már igény a 64 bitre? Miben lesz az más, a mai legtöbb készülékhez képest?
-
juventusfan
tag
Szerintetek érdemes a origin touch fólia a telóra? Azért kérdezem, mert eredetileg glass protectort szerettem volna, hogy biztosan ne törjön a kijelző. A touch előnye ismert(gomblevét), de pluszba annyira védi is a kijelzőt, esetleges ütés ellen is?
Köszönöm!Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
Kéne vmi jó magyar ingyenes gps app.
Tudnátok ajánlani?
Köszönöm!Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
PC-hez szeretném csatlakoztatni a telóm. Máskor már sikerült, de most semmi áron.
Máskor bejött a telón az usb-hibakeresés, viszont az nem jönn be most, azt valahogyan elő lehetne hozni? Vagy valaki vmi megoldással tudna segíteni? A kábel eredeti, ezzel csatlakoztam korábban is.Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
Helló!
Szeretnék segítséget kérni. Honor 6 plusom rég nem frissűlt OTA-n.
PE-UL00V100R001CHNC00B200. Nem volt nyitva a bootloader.
Szval B200, másfél év frissítés nélkül.Ismerős a háromgombost ajánlja, hogy Dload mappa a telefonra (nincs benne sd-karesz).
Ezt a linket kaptam hogy innét szedjem le a romot, de pontosan nem tudom, hogy melyiket is, igazából teljesen mindegy nekem h emui 4 vagy 5. vagy h melyik android rendszer lenne a jobb, mert olvasgattam, de nem szűrődött ki, hogy melyik a stabilabb.
[link]
Pontosan melyik romot is válasszam, mert itt olvasgatva láttam, hogy nem mindegy mit rakok fel B200 után?B200 után a B351 a jó, ilyesmire gondolok. Olyan csomag létezik amibe egybe van gyúrva az új rendszer? A háromgombos helyett a helyi frissítést is választhatom a telefon menüből. A 3 gombos gyalul mindent, ha jól értelmezem, ez a különbség a helyi frissítéshez képest? Mivel elég régi a rendszer, az jobb ötletnek tűnik.
Köszönöm a segítséget! Bocsánat az enyhe analfabétizmusért!
ZoliHáborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
Helló!
Tudna segíteni nekem abban, hogy az ébresztő hátterét hogyan tudom megváltoztatni?
Amikor aktív az ébresztés, akkor a háttér megváltoztatható. Ezt én egyszer megtettem. Azóta ezt elfelejtettem hogyan is lehet megtenni. Segítenétek please. Volt exem van a háttérbe😂😂😂Háborúban az igazság az első áldozat, és az információ erősebb a golyóknál.
-
juventusfan
tag
Eladó 2 darab kijelző védő üveg, jutányos, pár száz forintos áron. Nyugodtan! 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest