Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Értem én, hogy új márka, meg minden, de akkor már miért nem módosítottak a UI-n is egy kicsit? Mert ez így nagyon Huawei, elég nehéz elvonatkoztatni. Tudom hogy az EMUI 3 nagyon klassz és jó rendszer, de ez így...bekapcsolom és Huawei, nem Honor vagyis...Huawei Honor
A készülék ettől függetlenül nagyon bejön, bár ha most vennék Huaweit akkor egyértleműen P7 lenne a választásom
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Aha...hát azért a nyakad szerintem ne tedd rá. Ott az Ascend Mate 2, (nem épp alsókategóriás készülék) ami idén július környékén került a boltok polcaira és nemhogy Lollipop de még KitKat sem lesz rá, szépen marad Jelly Beanen és ez biztos. Hoppá mi? De szerintem a G630 is marad 4.3-on (az szeptemberi fecske) erre én viszont nyugodtan rá merem tenni a nyakam.
Maradjunk annyiban hogy a Huaweinél bármit is biztosra venni csak azért mert egy készülék új, igencsak kétes elképzelés, nem egyszer köpték szembe frissítés szempontjából a usereket, függetlenül a készülék árától (persze, más gyártó is ugyanezt teszi...)
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Ja, de mondjuk a HTC az én Mini one-omra kiadja többek közt a Lollipopot is. Csak úgy margóra: 2013-as készülék
Persze, nekik is volt már efféle húzásuk, anno a Desire esetében, ott is csúnyán cserben hagyták a usereket. De fel lehet hozni a Samsungot is.
Viszont amit a Huawei művelt most, az azért példátlan. Nem elég hogy JellyBeannel dobták piacra idén júliusban (ezt azért érdemes kihangsúlyozni) a Mate 2-est, amire nem hogy L, de még a KitKat se jön, azt hiszem erősen kimerít egy jó anyázást, nem beszélve a totálisan csalódott vevőkről akik joggal hihették vásárláskor hogy legalább egy frissítést megél a telefonjuk, de legalább a KitKat-ra ami tavaly év vége felé jelent meg.
Hát perszehogy jönnek most a frissítések mert ezt nyomják, most ez az új hype, csak nehogy feledésbe merüljön pár hónap múlva, amikor jön egy még újabb dolog, a Huaweitől ez nem lenne épp szokatlan húzás Szóval azt mondom örülj a mának hogy még jön rá a frissítés, mert könnyen lehet hogy már holnap a vadonatúj készüléked unsupported lesz Az indok: azért, mert, csak. Részükről nincs magyarázat sosem. Még egy kamuszöveg sem (nem bírja a hardver, blabla...), semmi. Hát ekkora ívben szarnak a vásárlóra
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Fantasztikus. Eleve júlisban nem lett volna szabad Jelly Beannel piacra dobni a készüléket, amikor a KitKat tavaly óta elérhető. Szóval aktualizálnak egy tavalyi frissítésre. Nice. Ez akkor lenne szép ha azt mondanák Lollipop és mélységes elnézést.... Az persze hogy változtattak a véleményükön dicsérendő, az viszont hogy ehhez több ezer dühös és csalódott komment kellett, nem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Értelek, én is úgy vagyok vele hogy ami jó, azt ne nem kell megjavítani. De ez szimplán a vevők hülyének nézése, amikor egy gyártó alapból nagyon elavult oprendszerrel dob piacra egy készüléket majd frissít egy kevésbé elavultra és ennek az emberek még örülnek is. Hát furcsa no.... Persze, Androidnál az alapigazság hogy akinek fontos a legújabb verzsön az vegyen Nexust
vagy olcsón Moto... neh bazzeg megvették a kínaiakés a frissítési igényei maximálisan ki lesznek elégítve (te jó isten, mit hoz ki belőlem az éjszakai netezés ).Mindezektől függetlenül ez a Honor 6 egy nagyon jó irány, az más kérdés hogy külsőre nem jön be mert tucatfon, de ez legyen az én személyes kis problémám
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest