Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz betyarr #3252 üzenetére
Nillkin üveg
Szerintem kevésbé gyűjti, mint nélküle. Bár az sem volt zavaró, így pedig már kevésbé feltűnő.
Illetve két hét alatt megjött.[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
Klara_
őstag
válasz betyarr #3358 üzenetére
Mindenben lehet bug, vegyel egyet es problad ki!
Abban jobb az EU ROM, hogy van benne magyar nyelv majd 2 honap mulva. Par kinai app kikukazva, ami nem mindig sikerul, mert meg a MIUIHUban is volt tyuklabas app.@(#3359) Atomgesz
GPS jo, WiFi jo - 2,4GHz-en meg jobb is mint a Note 4G volt. Launcher mas, csak asztal van es mappak, ha nem tetszik teszel fel pl egy nova-t ra. Fotozni meg nem fotztam azt nem tudom. Ennyi penzert szerintem jo a keszulek. Mondjuk nekem a 3. Xiaomi igy tudtam mit veszek.[ Szerkesztve ]
-
Az EU-sból ki vannak szedve kínai appok, és van benne minimális gapps, és tesznek bele extra nyelveket. Hibajavítások nemigen vannak az eu-sban sem. A gyáriban még play store sincs.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Azt miből szűrted le, hogy az EU-s ROM-ban sok a bug? 5.10.16-ban egyelőre egyet sem találtam, RAM-ból kicsit többet kér, de nem annyival, hogy a multitaskingra negatív hatással legyen. 5.9.24-ben elszabták a rezgőmotor erejét, de már javították.
Ilyen a developer élet, aki nem szereti a pozitív mellett a negatív meglepetéseket, annak át kell mennie stabilra, erre is van lehetőség.
-
Uuser
tag
válasz betyarr #3363 üzenetére
De lehet.
Én is azt tettem minden probléma nélkül 5.9.24-ről.
Ebben a hozzászólásban le van írva, hogy ez a Note2-re nem vonatkozik. Esetleg csak azoknál akik feltették a hibás 5.10.15-öt.
Valaki bedobott egy infót ami nem volt teljes és rögtön terjed a rémhír...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz betyarr #3363 üzenetére
1. Többen is írták, hogy tudtak MiRecovery-vel frissíteni, csak azoknál jelentkeztek átmeneti problémák, akiknek már fent volt az 5.10.15. Illetve Mi Note Pro, Mi4c és Mi4i voltak még érintettek az ügyben.
2. MiRecovery TWRP-re cserélése mindenképp javasolt, nem kell zip-et átnevezni, áthelyezni, nem a hangerő és power gombokkal navigálsz, stb. A leírt módszerrel pedig gyerekjáték az egész.
3. Egy Xiaomi nem az a tipikus out of the box kategória, foglalkozni kell vele, ez van.
(#3364) Benir8 Ha Multi-ban javítva lett, akkor MIUIHU-ban sem lesz vele gond, mert az alap ROM ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Baloo27
aktív tag
-
grafnet
veterán
-
-
-
-
veterán
válasz betyarr #4356 üzenetére
Ez nem tempered glass, de nagyon jó minőségű matt védőfólia, német címről, 5-7 nap alatt itt van.
Kicsit kevésbé véd a kijelző betörése ellen, de sajnos TG-vel védett kijelzőnél is előfordul sérülés, attól sem szabad csodát várni.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz betyarr #4366 üzenetére
Nem, nekem most még nincs rajta fólia, de nem is matt fóliát rendeltem, hanem [ilyet], csak még nem érkezett meg.
Bár nekem is fent volt a gyári matt védőfólia 4-5 napig, voltak is előnyei, de némi hezitálás után úgy döntöttem, hogy jobb nekem a fényes fólia.
Csak azért linkeltem a matt fóliát, mert a kérdező matt üveget keresett, olyan meg nincs, legfeljebb úgy állítható olyan elő, hogy vesz egy normál fényes TG-t és rátesz egy matt fóliát. Persze az már okozhat fényerővesztést, meg drágább lesz a védőkészlet, mint a telefon
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest