Újabb feltámasztós project... UP neki
A hülyék már a spájzban vannak...
Újabb feltámasztós project... UP neki
A hülyék már a spájzban vannak...
Köf
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
Nem lenne egyszerűbb hőkamerával megkeresni az hibákat ,mint kimérni ? Vagy erre nem lenne jó megoldás ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Ezt nem mutatta volna a kamera, mivel nem zárlat volt. Meg hát nincs infrakamerám sem
Van, amikor az kényelmesebb, és hát mindent arra érdemes használni, amire jó
[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
Aha
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Te vagy a magyar Adrian a digitális pincéből?
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
??? ??? ???? Ammegmi.
Nem mi, hanem ki [youtube]
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
Ő kicsit komolyabban tolja
Szép munka. Van egy X99 ROG Strix-em ugyanez a baja. Lehet, hogy nálam is valami hasonló a hiba?
I am iRacer
Simán lehet. Keresd meg a chipset tápot... Ha vannak diagnosztikai LED-ek, az mit mond?
Eddigi tapasztalatok, Z97 + Z170 :
Meg se mozdul : nincs proci, vagy nincs proci táp (hajlott láb, vagy tápáramkör hiba, gyak. amint elkezd érintkezni a proci, elindul)
Bekapcsol, kikapcsol, bekapcsol, kikapcsol : nincs chipset, vagy nem működik
Bekapcsol, nincs kép : Proci, vagy nem működik a BIOS (flash IC hiba, elrontott BIOS hiba...)
[ Szerkesztve ]
A YouTube-on mindig racsodalkozok a reballozokra, mennyire kenik-vagjak a temat... no nem baj, ha valamim ledoglik, megkereslek, hcl
https://www.coreinfinity.tech
Reballal ne, olyat nem tudok
De az tényleg meredek, hogy felteszi, kézzel, nem BGA géppel, és tutira jó.
2010 körül ahol dolgoztam gyárban, ott folyamat szívó volt minden BGA hiba a termékeken, nem egészen ennyi, hogy ekkora izékat kapkodtak fel-le.
Na, ezt nevezem! Szép munka!
Évekkel ezelőtt visszahoztam Én is egy lapost az örök bitmezőkről, mert kitakarításkor a tulaja véletlenül rosszul szerelte össze és hosszabb csavar került a rövidebb helyére! A hosszabb csavar kinyomott a panelről egy SMD-méretű (kb. 1,5mm-es) kis alkatrészt! Szerencsém volt, mert nem sérült meg semmi és egy szimpla pillanatpákával -asztali nagyító segítségével- vissza tudtam forrasztani és újra működött a masina. Forrasztás előtt azért megnéztem, hogy milyen irányban volt eredetileg az
az alkatrész, mert "bármi" lehetett! Nem volt rajta semmi jelzés...nem méricskéltem semmit csak a régi forrasztóanyagot megvizsgálva tettem vissza azt! Mostanában nem kezdtem volna neki, mert az évek telnek és már a szemem sem a régi...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
Ügyes
CPU led, 00 hibakód. Az utolsó időkben már nem tudott elindulni semennyire. Bekapcsoltam, felvillant, azonnal kikapcsolt, majd ebbe a végtelen ciklusba került addig amíg ki nem húztam.
I am iRacer
Manual szerint mi a 00?
Simán lehet, de kontaktos proci, proci tápja is okozhatja.
CPU. Kb 5x szedtem szét, nem látszik semmi nagyítóval néztem végig a foglalatot, de nekem úgy tűnik, hogy rendben. Mindegy amúgy van másik gépem azóta, csak sajnáltam a motyót, mert amúgy szerettem.
I am iRacer
Az X99 ROG Strix alaplap hibakódja "00" azt jelenti, hogy az alaplap inicializálása sikeres volt. Ez a hibakód azt jelzi, hogy az alaplap és a rendszer többi része megfelelően működik. A "00" kód jelentése gyakran a "nincs hiba" vagy "nincs jelentett hiba" üzenetét hordozza.
Ezek szerint az alaplap nem tudja , mi a baj, mert szerinte nincsen , de meg is van.
bejegyzés Asus Sabertooth Z97 Mk2 alaplap hibafeltárás és tovább