- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
mi a pék f*sza történt?
ez csak negyed olyan hosszu, mint a szokásos írásaid...
még nem olvastalak el, de kerítek rá időt.
-
rep3at
őstag
Nekem ezzel sosem voltak gondjaim, szeretem várni az újabb találkozást, szeretem fokozatosan megismerni a másikat, hiszen végülis így lehet igazán megismerni, fokozatosan. Nem a változatosságot szeretem, csak az ismerkedési periódust, a csajváltogatásokból már kicsit elegem van (azaz már nincs).
-
guga
Közösségépítő
Én elcipeltem magammal néhány lányt étterembe, kín volt kivárni, amíg választottak ételt maguknak, kész cirkusz, hogy mit miért nem. Aztán jött, hogy feltérképezés, mit kedvel, mi az érdeklődési köre, nehogy idegen területre tévedjek, s magasztaljam, amit nem szeret.
Aztán meg kihámozni a gúnyájából, megkérdezni, hogy mik az igényei, van e különleges kívánsága, nehogy már az elején elrontsam. Na elmegy az összes a picsába. Nejem reggel akármilyen álmosan ébred, simán belemarkolhatok a fenekébe, mert mindig elmosolyodik rajta. Ha elmegyek slozira, nem kell felhangosítani a rádiót, nem vesz róla tudomást, jó vagyok neki így. Szóval ismerkedjen újra az, akinek két anyja van
-
rep3at
őstag
Én szeretem az ismerkedési fázist. Megvan a varázsa amikor az ember még tenné, de nem meri. Rossz lenne csak úgy "belecuppanni" egy kapcsolatba.
Nekem igazán nem volt gond sosem a "csajbeszerzéssel" de meguntam már az állandó váltogatást. Értsen meg, vígasztaljon, beszéljen hozzám. Csak ennyi a vágyam
-
guga
Közösségépítő
Ne is mond, nekem sem volt soha könnyű dolgom a csajokkal. Először a trófea miatt mentem bele kapcsolatokba, majd szükségletté vált. Volt 4 éves, egy éves, egy hetes, és ilyen kirándulósos megrántom a motelben oszt jónapot
Nejemmel nemrég beszéltük, hogy nincs undorítóbb dolog az ismerkedési fázisnál, és baromira örülünk, hogy ezen már rég túl vagyunk. Végre önmagunk lehetünk az összes szarsággal, nem kell viselkedni, meg bemutatni magunkat
-
rep3at
őstag
Lehet hogy ma inkább én vagyok ilyen hangulatban, igazad lehet. Mostanában nem igazán látom az élet értelmét (nem, nem vagyok depressziós, megelőzöm).
A csajról meg: A mai bulis táncok nem igazán tetszenek, nem izgatnak fel, nekem nem ettől áll föl. Amúgyis nem az ilyen "húdejólnézki" csajok tetszenek általában hanem azok akikben meglátok valamit amit más nem. Ritka az ilyen de akkor elvesztem a fejem
-
-
rep3at
őstag
Kicsit depresszív írás, ám tetszett mint szinte mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+