Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Te felhőbe szinkronizálsz 10GB-os videókat? Mert ugye a full hd-s videó, a 4k-s pláne elég sok helyet foglal, ha nem 10mp-nyi videót csinálsz. A másik, hogy a felhőt a hajadra kenheted, ha nincs a közelben 4G, wifi, és 3G-n akarod visszapörgetni mondjuk 200 fotót. Lassú, szakadozó katyvasz, A felhő nem arra való (még), hogy onnan realtime bármit használjak. Kivéve ha xar minőségben akarom. Felhő jelen állapotában max kisebb doksik tárolására, vagy backupra jó, de nem mondjuk egy 24 bites FLAC zene hallgatására, vagy nagyfelbontású videók, képek böngészésére. Nah pont ezért van 64GB, 128GB-os mobilok. Mindent azonnal tárolhatsz, azonnal elérhetsz. Jah és erre ráférnek még mondjuk a Titanium Backup-os mentéseid, ha valaki romokat cserél, akkor sok TWRP-s backup, ha vissza kell térni egy régi állapotra stb stb. Attól hogy neked se fantáziád nincsen ,se halvány fogalmad, hogy mire lehet használni egy tárhelyet, az nem jelnti azt, hogy más sem tudja kihasználni.
[ Szerkesztve ]
-
Dawkins
tag
A "jobb érzésű" júzer azért szinkronizál felhőbe mert 16GB-s nem bővíthető pöcsköszörűt vesz...Szerintem amíg a mobilinternet ilyen drága, a 4g lefedettség nem az igazi, a 3g lassú a feltöltéshez és azért még nem sok helyen elérhető free wifi, addig a legtöbb ember számára a felhő nem opció...de ha korlátlan 4g-s mobilinternetem lenne, akkor se töltögetném összevissza fel meg le a cuccokat, sokkal praktikusabb a bővíthetőség vagy egy normális tárhely.
És akkor ne beszéljünk azokról akik nem is tudják mi az a felhő...Én is játékfüggő vagyok, mégsem játszok se konzolon, se PC-n, mert sokat utazok és a PC-vel nem sok mindent tudok kezdeni a buszon. Androidra 4-5 komolyabb játék máris 15-20 giga, nagy felbontású képek és videók is sok helyet foglalnak.
És akkor ott vannak a hobbi fotósok/videósok ahol szintén nem előnyös hogyha egy videót vagy pár képet akar lőni úgy spontán megfontolásból, és akkor kezdjen el felhőzgetni vagy törölgetni mert nincs tárhely.
Továbbá az átlag felhasználó nem szeret azzal foglalkozni hogy "menedzselje" a tárhelyet folyamatosan.
Semmi nincs a világon, ami teljes mértékben rossz lenne. Még az álló óra is pontos naponta kétszer.
-
G4bi89
senior tag
-
Ricardo
titán
A teszt írója jól megfogalmazza a lényeget.
"A RAM mérete 2 GB, és nem arról van szó, hogy ez nem elég, mert az, viszont ha már referenciakészülékről és ilyen sok pénzről beszélünk, nem ártott volna legalább másfélszer ennyit beszerelni, hogy a rendszernek legyen tartaléka."
Azért csak jó lett volna bele az a 3 giga ram
" A két gigabájtnyi rendszermemória sem tűnik kevésnek, néhány programot lazán a háttérben tart a rendszer, a launcher nem lövi ki agresszíven ezeket, el lehet képzelni (illetve a 6P óta lehet tudni), hogy mire lenne képes a telefon három gigabájt RAM-mal."
-
Ricardo
titán
Akinek kell a nagyobb kijelző,és a 810
szerk. Arról nem beszélve hogy ha már referencia abba mehetett volna a 4 giga. Az valóban nagyot szólt volna.
Ezt leszámítva valóban nem rossz készülék (én sem utasítanám vissza ), de valahol megértem azokat akik többet vártak.
[ Szerkesztve ]
-
-
edward2
addikt
Igazából édes mindegy most van-e limit mert végül leírtad a lényeget ugyanúgy be kéne Magyarországon fizetni az áfát. Namost ha vissza tudod igényelni az áfát mert ezt el tudod számolni akkor meg ugyanott vagyunk mintha itthon vettél volna nettoban pl PC-t/Laptopot/Telefont.
-
m_dawe
senior tag
Ezért vettem Nexust
Egyébként stockkal az a "bajom" hogy gyárilag pár funkció nincsen benne, amit külső appokkal lehet csak megoldani. ( Pl. óra középen, beépített led állítgatás, futó alkalmazások törlése egy gombbal, Duplakopp az értesítési sávra)
Igaz, hogy ott az Xposed és van már GravityBox is, de még nem az igazi. De lehet csak én vagyok ilyen tellhetetlen[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Engem megmondom őszintén a sok kritikus megjegyzés tart vissza még mindig. Sokuk nem érdekel, de a kevés operatív memóriából fakadó gyengébb multitasking amiket videókon is látok kicsit óva int.
Ettől eltekintve nekem direkt tetszik ez a telefon, minden téren, és egyáltalán nem bánom hogy nem fém, vagy valami nemesebb anyagból készült a készülékházEzt a gyengébb multitaskingot Ti felhasználók is meg tudjátok erősíteni? Gondolom többeteknek volt már legalább 3 gigás telefonja, amihez mérten van összehasonlítási alap
Egyelőre a G4 is partiban van, és most picit affelé hajlok, viszont nem szívesen hagynám el a nexus vonalat
-
dozsabalint
senior tag
Tudtommal a kábel hibájából a telefon többet akar felvenni (3 ampert), mint amennyi rendelkezésre áll, ezért a PC/USB HUB/Töltőfej megsülhet (ha nincs benne védelem ez ellen). A speedshop-ban kapható sem felel meg a type-c szabványnak. Én most rendeltem egy Ankert. (Itt egy lista a tesztelt type-c kábelekről)
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Haha, koszi! Amugy annyi 3GB-s telefont neztem, de egyik sem volt meggyozo, meg a G4 sem, foleg a software miatt. Most N4-em van 2GB-vel es tok jol el vagyok 750 MB szabad ram folyamatosan Amugy velemenyem szerint a Samsungnak kell 3GB a gyari droidnak es egy Nexus keszuleknek nem
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
-
slice14
veterán
válasz cuebler #2371 üzenetére
Azért tegyük hozzá, a teljes-körű garancia nem vonatkozik kijelző törésre és beázásra.
Se a hangszóró alatt lévő pixelhibának álcázott fény és távolságérzékelőre
Az utóbbi eset, csak abban esetben érvényes, ha pixelhibámnak hisszül.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Sonex79
aktív tag
válasz cuebler #2518 üzenetére
Ja-ja Lehet, hogy olyan nagy tudást halmozott már fel a Google, hogy már azt is tudja, hogy valójában nekem nincs is szükségem a frissítésre.. De azért két apró hibát elkövetett: 1. rövid ideig láthattam a frissítési üzenetet (bár itt kényesen ügyelve, hogy csak alacsony akkuszintnél jelezzék), 2. meg kicsit azért örültem volna neki...
Most már csak azért is megvárom, hogy mikor hozza fel újra.
-
Sonex79
aktív tag
válasz cuebler #2529 üzenetére
Ez nem csak egy security update most? Bár 86 MB volt a mérete, ha jól emlékszem. Ezek a rendszerbe annyira nem nyúlnak bele, hogy aggódni kellene bármi miatt is. Bár ha mindkettőnknek egyszerre tűnt el, így még az is lehetne, hogy visszavonták, de csak nem..
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
válasz cuebler #2518 üzenetére
Én nem hiszem el hogy neked nem lassult be. Nálam már kb 70-80 óránál elkezdi újratöltögetni minden appot ami nem kicsit bosszantó. és ez nem csak nálam jelentkezik. Szóval nem tudom te mit csinálsz vele...használod egyáltalán?
100 óranál nekem még nem ment többet. Egyszerűen annyira idegesít mikor mindent újra tölt, hogy nem bírnám idegekkel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest