Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_dawe
senior tag
Valaki tapasztalt töltés közbeni akadást? Egyre több helyen olvasom, hogy elég gyakori..Ma teszt képpen végig nyomkodtam, amíg feltöltött 40-ről 100-ra, de semmi
[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
eddig bírta
Az előző screenshot óta neteztem kizárólag. -
m_dawe
senior tag
Amióta megvan az 5X, azóta a többi telefont is hátul akarom feloldani..
-
m_dawe
senior tag
-
m_dawe
senior tag
válasz rwbag2012 #265 üzenetére
ElementalX kernel, amiben van egyéni kijelző színbeállítás.
-
m_dawe
senior tag
Az akksinak mennyire tesz rosszat, ha gyári töltőjével töltöm esténként ? (kb este 11-6ig)
-
m_dawe
senior tag
Na feldobtam a legújabb Chroma buildet. Clean install volt + feltettem fastboottal a mellékelt dolgokat. Eddig nagyon pöpec. Szerintem gyorsabb, mint az előző verziók, de az is lehet, hogy csak dejavu Ebben már működik az android pay. Végre a QS ikonok közül ki lehet venni a bluetooth ikont a felső sorból és be lehet rakni a mobilnetet. Egyetlen negatív tapasztalatom csupán a nova launcherrel van : nem tudom benne kikapcsolni, hogy ne mutassa az utoljára megnyitott alkalmazásokat.( Hiába nyomkodom, hogy ki akarom kapcsolni, de nem csimál semmit). Remélem ezt javítják a következő frissítésben. Valamint már lehet váltani a sötét / világos UI között Layer Manager nélkül.(Legalábbis a Chromában)
[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
Ma cserben hagyott a drágsaság..
A messenger chat fejet nem tudtam bezárni. Semmire nem reagált a beapcosló gombon kívül..Jó mondom akkor újraindítom, de nem kapcsolt be..TWRP-ben nyomattam egy cache és dalvik cache ürítést de úgy sem volt jó.. És még rom zip sem volt a telefonomon, hogy azt fel tudtam volna rakni
Égyébként a december 7-ei Chroma build volt fent. Azthiszem visszatérek a Stockra. -
m_dawe
senior tag
Valaki használ innen Pure Nexus romot?
Ma a power menüből rebootoltam és bootloop lett a vége -
m_dawe
senior tag
Ezért vettem Nexust
Egyébként stockkal az a "bajom" hogy gyárilag pár funkció nincsen benne, amit külső appokkal lehet csak megoldani. ( Pl. óra középen, beépített led állítgatás, futó alkalmazások törlése egy gombbal, Duplakopp az értesítési sávra)
Igaz, hogy ott az Xposed és van már GravityBox is, de még nem az igazi. De lehet csak én vagyok ilyen tellhetetlen[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
válasz dozsabalint #340 üzenetére
Nexus 5-höz képest az akksi szerintem megváltás. Vegyes Wifi-4G használattal simán hozza a 3.5-4 óra kijelzőidőt. Wifi buggal még nem találkoztam, de nem is hallottam róla, hogy van ilyen az 5X-nél.
[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
Ma megérkezett ez a tok. Fogásra marha jó,elég jól tapad a kézben csak kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat. A telefonhoz nagyon jól illeszkedik.
-
m_dawe
senior tag
válasz dozsabalint #372 üzenetére
Nekem az egyetlen dolog ami nem tetszik benne, hogy ha a fülhallgatót beledugom, akkor kicsit megemeli a tokot, mert nem fér el a csatlakozó ( Pedig aránylag elég vékony a pereme )
De ezt az apróságot leszámítva szerintem az egyik legjobb tok. -
m_dawe
senior tag
Valakinek sikerült már kikapcsolnia a titkosítást? Ezt próbáltam feltenni TWRP-ben (Boot img-ként), valamint NRT-ben boot kernelként is, de ugyanúgy titkosítva maradt...
-
m_dawe
senior tag
válasz dozsabalint #412 üzenetére
Nekem is tiszta hajszálkarc, pedig első perctől kezdve tokban volt, ráadásul mikor zsebemben van, akkor sincs mellette semmi..
[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
Valaki tud ilyen tokot vastagabb anyagból? Kerestem pár helyen, de mindenhol csak ilyen vékonyat találtam..
-
m_dawe
senior tag
válasz DeathAdder #426 üzenetére
A régi N5-höz képest szinte ugyan olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest