Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az expansys-on megjelent az akciós ár (16 GB: 350€, 32 GB: 400€), gyorsan rendeltem egy 16-ost
Remélem, elférek majd rajta, mostani N5 32 és így nagyon kényelmes, viszont a 16-onak jobb az értéktartása és ahhoz adnak csak EU töltőt.
Szóval akkor első körben vegyek kábelt, ugye. Átalakítót tudtok ajánlani, jó árban? Köszi!
-
veterán
A nagy tolongásra tekintettel pontosítok: olyan átalakító létezik amit beledugok a telóba és utána csatlakoztathatom a megszokott micro-USB kábeleimet (pl. autóstöltő, OTG, stb.)? Valami kis mütyűrre gondolok.
Köszönöm!Szerk: például ez. 5-ös csomag 3$. Csak azt nemtom, hogy jó-e.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz FearTomi #1062 üzenetére
+Slice + Gaabor:
OK, én is a Slice által említett helyet ajánlanám a barátaimnak - az ár miatt - alapesetben; de mint írtam, nekem fontos, hogy olyan legyen a számla, amilyent a britek/franciák (expansys) adnak. És most náluk a Play Store-os, akciós árak vannak a fekete N5x-re (ami még így is drágább, mint a Slice-féle forrás).
Emellett nagyon jó tapasztalataim vannak a garanciális ügykezelésükkel, ami kicsit lassú, de bizton meg lesz oldva a javítás vagy kártérítés. -
veterán
A minap olvastam, hogy a BL nyitást megjegyzi a teló :/ nem tudjátok, a garancia is ugrik ilyenkor?
-
veterán
Meghozta a DHL
pozitív csalódások:
- sokkal jobban néz ki az életben, mint fotókon,
- volt hozzá füles (nem fogom használni), azt olvastam nem lesz,
- made in Korea, nem China.Pár kérdés:
1. Tegnap rendeltem Xiaomi usb-c-átalakítót a Tinydeal-ről, valakinek van tapasztalata vele?
2. Elég vékony a screen melletti keret, tipp itthon beszerezhető szolid tokra?
3. A gombok ezen is kerámiából vannak, mint N5-ön?Köszi!
-
veterán
válasz majdnemkocka #1116 üzenetére
Köszi! Speedshop sem rossz akkor.
Amúgy ~ 5,3 GB szabad hely maradt a 16-oson - fotók, játék és film nélkül. HERE térképet töltöttem le 1,1 GB mennyiségben, tehát enélkül lenne 6,4 szabad. Nincs sok felesleges alkalmazásom, határeset a 16-os.
Érdekes, hogy az IGO Szülinapp nem töltődött le, a Play-en sincs fent, pedig korábbi telóra letöltöttem - sosem használtam. -
veterán
Csapj le rá személyes átvétellel. Ha a fekete jobban tetszik, akkor akár cserélhetünk is.
Tartok tőle, hogy kamu dumával jönnek, hogy ez most nincs, vegyed inkább a drágábbat, ne legyen igazam!Ma vettem gyorsan egy Nillkin tokot. Szo-szo... leejtéskor védje a kijelzőt.
(Nem reklám, ténymegállapítás. Ennyi pénzt megért, többet nem.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tamas.nick #1154 üzenetére
Nem buzizom a telefont egész nap, mert a GDP-t is termelni kell. Persze az első nap más, akkor azért többet próbálgatja az ember. 32 óra után tettem töltőre, 33%-on volt, 2:57 SOT-tal.
A gyakorlatban is bikább az akksija, mint az N5-nek, pedig azzal is elégedett voltam. -
veterán
válasz horvathkrisz #1201 üzenetére
M_dawe kolléga megkérdezte.
Ha fehér a tiéd, akkor cseréljünk, mielőtt visszaküldöd.
-
veterán
Most rendeltem nem drága, Blitzwolf USB-C to USB kábelt; a 12blitzw kuponkóddal 4,5$.
Nem reklám, csak ténymegállapítás.
Szerk.: Benson Leung ezt konkrétan nem tesztelte szeretek veszélyesen élni!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz horvathkrisz #1291 üzenetére
220 LE / 350 Nm / 1300 kg - elég lesz?
-
veterán
Ma este váltottam 32 GB-osra, egy kedves fórumtárs pedig elvitte az 1 hetes 16-ost. 25 GB-ig garázdálkodhatok, jó nagy cumi a költözködés.
-
veterán
Remélem a tegnapi "nagybejelentéssel" nem öltem meg a topikot.
Kérdem Tőletek, mivel érdemes az értesítési ledet beállítani? Melyik a lehető legegyszerűbb, mégis hatásos 3dr party app amivel tudom a színeket, villogási sebességet módosítani az értesítés típusa (sms, viber, e-mail...) szerint?
-
veterán
Grat!
Egy hét használat után az az érzésem, hogy az N5 pattogósabb volt, a titkosításra gyanakszom, hogy lassítja a telefont. A gari miatt nem tudtam még kikapcsolni.
Ujjnyomat olvasót hasznosnak vélem, autóban beállítható, hogy Bluetooth-szal csatlakozva feloldja a zárolást. Kamera nekem tetszik, féltem eleinte az OIS hiányától. Akksi nálam 2 munkanapos (~ 2-2,5 óra screen, 1 óra telefonálás és a végén még marad benne szufla).
-
veterán
válasz PrometheusX #1388 üzenetére
2 db-ot rendeltem 1 hét eltéréssel, mindkettőhöz volt füles gyárilag csomagolva (bent a dobozban).
Én is először 16-ost rendeltem, mert korábban simán elfértem 16-os telefonokon (Moto Razr, Moto X), sőt volt 8 GB-os Moto G-m is. Viszont itt valahogy kevesebb a szabad hely (~10 GB a dobozból kivéve), ill. a fotók is kb 3 MB-osak. Amikor belaktam, maradt 5 GB, így inkább még kvázi új telefonként megváltam tőle és rendeltem egy 32-est.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz darkpower #1437 üzenetére
Az enyém ma 4 órát lógott az autó USB csatiján az átalakítóval; se a telefon, se a kábel, se az autó nem olvadt meg.
Üzemidő: nekem akár 2 napot is tud, de ki mennyit és mire használja, kicsit talán jobb, mint az N5 volt.
GPS használat után - újraindításig - jobban merül, ez igaz volt az N5 és a Moto G esetén is. Utóbbinál az volt a "mondás", hogy "beragad a GPS", ezeknél (N5 és N5x) is "beragad".
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jogos, én se mindig; tegnap ment 4 órát a Waze + Trafi hunter és minden rendben van most a merüléssel.
Kedden ugyanezek mentek 2-3 órát és az akku statisztikában egyszer csak 13 óra GPS használatot láttam a Waze alatt, ekkor újraindítottam a telefont. Volt hasonló élményem N5 esetén is. -
veterán
Srácok!
Adott egy 1 dolláros micro-USB-s OTG kábel ami tökéletesen működött az N5-tel, továbbá adott a tinydealről származó Xiaomi adapter. Egész este próbálom működésre bírni, hogy tudjak SD-re másolni a telefonról (OTG), eddig sikertelenül. :/
A telefon nem látja az SD-t, 2 kártyával is próbáltam.Mit csinálok rosszul?
Az adapter tökéletesen működik, ha régi töltőre teszem vagy ha fájlokat másolok PC-re. Próbáltam utánaolvasni XDA-n is, elvileg "out of the box" működnie kellene.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Köszönöm!
Javaslatodra ma kipróbáltam 2 db USB 3-as pendrive-val, nincs siker. Stickmount root hiányában összeomlik.Arra a következtetésre jutottam, hogy be kell szereznem egy USB-C OTG kábelt (valami ilyent), mert vélhetően a xiaomi adapter csatlakozókiosztása nem támogatja az OTG funkciót. Cáfoljatok meg, ha rosszul látom, lécci!
-
veterán
Én sosem használok fóliát, viszont a telefonos zsebemben mást nem hordok, max PZS-t. Mikrokarc sincs rajta. Használok ellenben tokot - leejtés esetére, ez sűrűn előfordul.
Szerk: basszus most látom, hogy tegnap óta még lejjebb ment az n5x ára... Én február 10-én még 100 +áfáért vettem a 32-est.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vamosip #1569 üzenetére
Expansysos számlát többek tapasztalata alapján elfogadják itthoni gariztatáshoz. Motorolát anno az expansys költségére küldhettem UK-ba szervizbe.
Kb. 2 hete használom a Xiaomi adaptereket autóban, PC-hez, ill. régi töltővel. OTG-hez viszont NEM jó; a tinydealről rendeltem, kb. 1,5 $ / db.
A vibramotor inkább túl gyenge, mint hangos.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Meghozta tegnap a postás az összefoglalóban is szereplő SUPCASE tokot.
Nagyon hasonló stílus, mint ami Spigent használtam N5-ön, így maradok ennél, jó masszív és nálam rendre előfordul, hogy a földre pottyan a teló.Ugyanakkor elég nagy dög lett vele, összehasonlítva a 3 hete vásárolt Nillkin tokkal. Utóbbit "szinte" észre se venni, de vélhetően kevésbé véd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autodesk - Revit
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest