Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Gratula a cikk írónak ezért a pár oldalért. Legközelebb legyenek specifikációk többit meg képzelje oda mindenki.egyre többször olvasni itt ilyen össze csapott,hibáktól nem mentes cikket. Példát lehetne venni innen akár a logoutról is.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
sziasztok, a nexus 5 ezzel az akkuval kb mennyi kijelző időt tud? előre is köszi!
-
batai15
félisten
Sziasztok! G2 használok nagy még elégedéssel. Szóval a gondom a következő. Sajnos a third party kamera appok nem hozzák a szintet. Camera fv5 és társai mint a gyári. Szóval nagy reménnyel tettem fel a cm12 a telefonra mondván a raw támogatás és az új akik hátha végre jobb képeket eredményeznek, mert tudtommal az fv5 már támogatja. Sajnos nem igy van. Egy forum kolléga szerint a hivatalos 5.0 nem fogja tartalmazni az új drivert ami ehez kell csak a nexusok tudják. Szeretnék fotózni hobbiból de a gyári appok nagyon, része nem jön be. Szóval nexuson hogy van ez? Nem dob rajta annyit?mert nem akarok még serteni senkit, de több ponton gyengébb a n5. Viszont a camera miatt lehet váltanék rá ha meg éri.
-
batai15
félisten
válasz tboy93 #33731 üzenetére
Adjatok rá pénzt.
Másrészt ez nem válasz. Dió héjban arra lennék kíváncsi hogy Lajcsi pop alatt a third party appok hozzák e végre a gyári alkalmazas minőséget. Kérdésem továbbra is él.
Igen nekem is csak arra kell ha látok valami jót és még örökítsem, de mint mondtam a gyári app kezelés rossz viszont az lövi a legjobb képeket.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz YAS-dude #33735 üzenetére
Nem tudom melyik részét nem sikerül fel fogni. A gyári kamera app lövi a legszebb képeket. Viszont én camera fv5 szeretnék használni, de az gyengébb fotókat lő. Na most 5.0 raw meg új apik miatt pont hogy végre hoznia kellene ezeknek az appoknak a gyári szintet. Nem dslr kamera kell. Érhetobben magyarabban nem tudom le írni.
-
batai15
félisten
Üdv érdekelne pro és kontra vélemény a nexus 5 v g2 ügyben. A kinézet az szubjektív. Gyári romot se nézzétek mert g2 nem használok. Mondjuk akku kijelző és a wolfson g2 mellé billenti a mérleget. N5be nem tudom mennyit dob a kamera API 5.0 alatt. Csak lehet lenne lehetőségem cserélni. Mozgatja a fantáziámat.
-
batai15
félisten
válasz s3nsitivity #34087 üzenetére
Hát bocs de nem kicsit vagy elfogult.
Sem a kijelző nem jobb, sem dac. Max kamera. Kinézet meg szubjektív. Stock droid nem kell mert az buta. Cm meg g2re is van.
Szóval max a kamera Mi jobb esetleg. Barometer meg a qi töltés annyira nem izgat.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz gery2123 #34089 üzenetére
Nem én a nyers dolgokra hagyatkozom. Meg lehet nézni. Szebb a g2 kijelző. Aksi jóval többet bír. Wolfson dac megint olyan dolog hogy nem érdemes vitatkozni. Kamerát mondtam hogy n5. Eggyik sem bővíthető. Slim port és qi n5. Viszont van FM és infrastrukturáli vevő g2be. Viszont rettentő erős ezek tudatában kijelenteni hogy csak akkuba jobb a g2. Mert nem. Nyilván nem véletlen hogy fel vetettem az n5re váltást. A kamera miatt. Ennyi előnyét látom a dolognak mást nem. És ez nem elfogultság.
Sensivity :huladek a rendszer?stabilabb az n5?prémiumabb?hat nem hiszem. N6 topikba is meg mondták neked mikor igét osztottal hogy nem csak a Stock droid az isten. Igen nem tagadom hogy cm12vel ájfon szeruen hasít a rendszer már. De viszont felé annyit tud. Használtam g2 Stock, majd cloudy rendszert is. Nem tudom neked mi ebbe az okadek. Mert ez de bugos stabil és nem lassú.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz s3nsitivity #34093 üzenetére
Na így már szebb a kijelentés hogy ember függő. Nem az hogy egyértelmű. Viszont tesztekben is szebnek írjak a g2 kijelzőt.
Most az n5 tetszik külsőre, előtte a g2 volt így. Szóval mindig más. Dacot nem tudtam hogy itt is wolfson.
Engem ez a camera API dolog zavar nagyon valszeg a g2 nem fogja tudni. Viszont a 3rd parti appokat nem szeretem mert nem csináltam velük jó képeket. -
batai15
félisten
Tegyük fel hogy akku. Mennyivel kevesebbet bír mint a g2? Kijelző miben jobb?ppi?
-
batai15
félisten
Képeket dobnatok fel manual cameraval?
-
batai15
félisten
válasz s3nsitivity #34135 üzenetére
Hát a procik ugyan azok. Szóval lesz rom.
Kamerát meg csak tudják portolni. gnexre is van rom most is nem aggódom emiatt. addig úgyse lesz meg a g2 addigra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest