Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsu144
csendes tag
Sziasztok! Beálltam a Nexus tulajok táborába! 32gb:-) Elolvastam az első 1050 hsz-t. Lehet, h megkérdezték már, de én nem találtam... Hol tudom beállítani azt, hogy lezárt képernyőnél lássam az elmulasztott dolgaimat, mint pl. nem fogadott hívás, vagy hangouts sms? 2 napig próbáltam a gyári rom-on mappába pakolni az appokat, de nem jöttem rá, hogy hogyan lehet, így kénytelen voltam a Go Launchert feldobni... esetleg, ha erre is tud vki választ adni, azt megköszönném! :-)
[ Szerkesztve ]
-
tsu144
csendes tag
Köszi a választ, a ledhez már Light Flow-t használom... Nekem nem az kellene, hanem az, ami a képen is látszik http://mobilarena.hu/dl/cnt/2013-11/103163/ss1.png
Ne nézz légyszi hülyének, én is tudom, hogy hogy kellene működnie, de, ha rányomok az ikonra, akkor kidob a kezdőképernyőre az ikonnal... szerkesztés gomb meg nincs a főmenüben. -
tsu144
csendes tag
válasz zsirfecske #2996 üzenetére
Én is inkább abba gondolkodnék... csak az a kérdés, hogy mennyire zavar a kábel a telefon fenekében, illetve huzamosabb használatnál mennyire sérül a csatlakozó...
-
tsu144
csendes tag
válasz zsirfecske #3046 üzenetére
Na ez már tetszik! Egy ilyet beszerzek januárban! Köszi a tippet!
-
tsu144
csendes tag
Én múlt héten csütörtökön voltam MM-ba... Székesfehérváron... Nagy zsúr volt... Odaléptem a telefonos csókához, kérdezem, hogy van-é Nexus 5-höz valami értelmes tokjuk? Azt mondja a srác, hogy nekik nincs, és nem is lesz N5-höz se tartozék, se magát a telefont nem lehet majd kapni, mert ők csak olyan sz@rokat árulnak, mint Samsung, meg iPhone (szó szerint idéztem).
És ebben a pillanatban a telefonos srác kérdezett tőlem:
-Nexus 5-öd van?
-Igen.
-Megérkezett már hozzád?
-Igen, most hoztam az e....l-ból.
-Megmutatnád?
-Persze... (elővettem a telefont, de már vigyorogtam )
-Megfoghatnám?
-Persze!És ezen a ponton a szemébe röhögtem a srácnak, mert, ha valaki csak hallja, azt hiszi, hogy éppen mást fogdoz a csávó....
Végülis elhoztmam egy belebújtatós tokot, amit kibonttattam a sráccal (úgy tépte szét a gyári csomagot, mint hülyegyerek a meséskönyvet), és miután belepróbáltam a tokba, még MM-os köszönte meg, hogy megfoghatta a Nexus-om. Párom a könnyeit törölgette a nevetéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Hobby rádiós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Novemberi hardverkavalkád
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok