Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
electronic4you - Nexus 5 32GB
Megjött a válasz, ezt kaptam:
" wir vertreiben natürlich ganz offiziell das von Ihnen gewünschte LG Nexus 5 (32GB)!
Die Herstellergarantie beträgt zwei Jahre und kann bei einem jeden LG Servicepartner (Deutschland oder in Österreich) in Anspruch genommen werden!
Die Rechnung mit der angeführten Imei Nr. des Smartphone ist zugleich der Garantienachweis! Ein Garantieschein wird nicht zusätzliche ausgestellt.
Wie die Garantieansprüche in Ungarn abgewickelt werden (wir liefern nicht nach Ungarn) ist uns nicht bekannt!"Vagyis hivatalos forrásból származik a telefon amire az LG vállal garit (2 év).
Garijegy nincs de olyan számlát adnak amin van IMEI.
Ebből én arra következtetek hogy ez is olyan mint a Ditech-es vagyis ha azt javítják akkor ezt is kellene. -
Kari1
aktív tag
Most beszéltem én is a firsphone.hu-val és nekem azt az infót adták hogy a 32GB-os verzió bolti garis és nem LG garis.
(Ergo Mo-n még nincs LG garis 32GB-os változat forgalomban mivel más GSM shop-ot nem találtam, ha vki esetleg tud szóljon)
Még a b-telnél van LG garis de az is csak 16GB-os 114-ért.Gondoltam jelzem nehogy vki belefusson ilyen hibába. Amúgy nem tudom hogy neked ki mondta hogy a 32GB-os LG garis.
-
Kari1
aktív tag
válasz Dzsuri89 #11555 üzenetére
múltkor és mikor írtam a posztot még ott volt.
Itt egy tárolt változat (bár mivel cache-elt itt 119 de reggel is fent volt 114ért):
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iwEmrO6JjvMJ:www.b-tel.hu/mobil/LG+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu -
Kari1
aktív tag
Szerintem még sehogy, mivel pár hónapja Mo-n még nem volt elérhető ez a funkció. A régi 6.x-es térképen lehetett menteni egy bug miatt de ezt az új verzióban már javították.
Ha más országra még pl Ausztria vagy Németo és ott megjelenik az opció de nálunk nem akkor egyértelmű hogy még mindig nem elérhető ez a funkció. -
Kari1
aktív tag
Valaki javíttatott már az LG-nél expansys-tól vásárolt telefont? Mivel ugye az is külföldről beszerzett telefon így a gari nem egyértelmű. Már expansys-os vélemény is érdekelne.
Azért is lenne jó tudni mivel ha igen akkor most náluk ez best-buy http://www.expansys.hu/google-nexus-5-32gb-black-255490/ -
Kari1
aktív tag
válasz DeathAdder #11708 üzenetére
Ha nilkin akkor nekem ez tetszik a legjobban ebay-en is 8-9 között van
http://www.amazon.com/Nillkin-Fashion-Wireless-Charger-Charging/dp/B00GL618IU -
Kari1
aktív tag
válasz bigrock #11891 üzenetére
Ez nem teljesen igaz LG Mo. ezt válaszolta nekem mikor az expansys-ról és küldfölni telefonról kérdeztem.
"Fontos azt tisztázni, hogy ha magánszemélyként vásárol az EU-ban telefont, és erről van számlája, mi forgalmaztunk hasonló készüléket, garanciális dőben van, és garanciális hibája van akkor fogjuk javítani. Amennyiben magyarországi számlával rendelkezik, és az a cég szerezte be az EU-ból a készüléket, amit megvásárolt abban az esetben nem fogjuk csak fizetőben kezelni a terméket, hivatkozva a 151/2003. (IX.22.) kormány rendeletben foglaltakra."
Expansys honlapja szerint ők UK számlát adnak. Tehát LG Mo-nak kezelni-e kellene (számla tartalmazza az IMEI számot.) Ill ha a magyar LG mégsem kezeli akkor ingyenesen szállítják a telefont ezt az infót adta az expansys "Leegyszerűsítve az biztos, hogy az EXPANSYS bármikor kezeli az esetet. Ha a hazai szerviz nem foglakozik a vásárlóval akkor pedig az EXPANSYS-tól a díjmenters elszállítás is kérhető, ha bizonyosan garanciális az eset." -
Kari1
aktív tag
válasz ati888 #11894 üzenetére
De én 32GB-osat veszek. (Most rendeltem remélem nem lesz semmi para)
Az pedig sehol nincs rendes garival Mo-n, még ha az LG Mo nem javítja akkor is több bizodalmam van az expansys-ben mint a partnero és telemax párosban.Amúgy 16GB-os most nincs is raktáron az expansys-nál
-
Kari1
aktív tag
Én is hivatalosan beléptem a klubba
Végül expansystól vettem 32GB-osat. Ha valakit érdekel akkor az S/N: 402KP... de ahogy nézem a cseh piacra szánták mivel cseh LG electronics papír van benne.A szállítás amúgy nagyon gyors volt vasárnap délután rendeltem, hétfő délelőtt visszaigazoltak hogy feldolgozták a rendelést. Hétfő 13:00 körül kapta meg a UPS (UK-ből hozták) és kedd 9:30-kor mát itt volt a futár (!!!). Vagyis kicsivel több mint egy éjszaka alatt áthozták az EU-n. (Mivel akkor nem értem rá azért csak most reggel tudtam átvenni.)
-
Kari1
aktív tag
Az első napi használat után nagyon örülök hogy végre váltottam. Egy Galaxy S-t váltott az N5. Szegény SGS már nagyon le volt strapálva, július elején lett volna 4 éves, kijelzője már eléggé be volt égve (ha van rá igény elrettentésképpen tudok képeket betenni róla ) és az aksija és még a gyári volt. Tesztek alapján a mostani kapacitása, az 1500 mAh helyett, olyan 800-900 mAh. Ezért szerintem én biztos nem fogok panaszkodni hogy gyorsan merül a telefon a SGS-nél biztos hogy jobban bírja majd. Viszont az N5 kijelzőjét még szoknom kell mivel ez sokkal fakóbb mint a SGS és nagyobb is (sokat jelent az a plusz 1"). Ami még zavar ill fura hogy már megszoktam a CM rom-ot és alap androidon ugye vannak dolgok amik kényelmetlenebbek nekem (pl power menüben nincs screenshot opció, quick settings-t nem lehet variálni, %-os aksikijelző). Egyelőre szerintem most még hagyom így (legalább pár hónapig legyen érintetlen a rendszer) és majd ha akkor is "zavarni fog" akkor majd megnézem hogy gravitybox-szal mennyit lehet ezeken javítani.
-
Kari1
aktív tag
válasz agressor12 #12190 üzenetére
Kint átszámítva 200-210e Ft az M8 nálunk ez szerintem olyan 230-250e Ft lesz ha hivatalos forrásból veszed nem szürke importtal.
-
Kari1
aktív tag
Ti milyen óra widgetet használtok? Ugyanis azt vettem észre hogy azok a widgetek amelyek régiek egy, idő után nem frissülnek. Tudtok olyan 1x2es vagy 1x4es widgetet ajánlani ami 4.4 alatt is jó?
-
Kari1
aktív tag
Akinek van Nillkin magic disk töltője az meg tudná mondani hogy ha rajta van a telefon akkor a ledek folyamatosan világítanak vagy egy idő után elalszanak?
-
Kari1
aktív tag
válasz jaszy91 #12539 üzenetére
Nekem ezt válaszolta az LG Mo.
Fontos azt tisztázni, hogy ha magánszemélyként vásárol az EU-ban telefont, és erről van számlája, mi forgalmaztunk hasonló készüléket, garanciális dőben van, és garanciális hibája van akkor fogjuk javítani. Amennyiben magyarországi számlával rendelkezik, és az a cég szerezte be az EU-ból a készüléket, amit megvásárolt abban az esetben nem fogjuk csak fizetőben kezelni a terméket, hivatkozva a 151/2003. (IX.22.) kormány rendeletben foglaltakra.
A központi márkaszerviz is az LG központját keresi meg, ezért minden esetben így fogunk eljárni, tehát semmelyik szerviz nincsen abban a hatáskörben hogy döntést hozzon, ezt minden esetben a központ teszi, akivel Mi is egyeztettünk a válaszadást megelőzően.
Expansys EU-s számlát ad. Ill Lg levele szerint mivel ők telefonra tudtommal 1 évet adnak így szerintem csak az első évben fogják javítani. Amúgy ha 16GB is elég nézd meg a firstphone-t ők magyar lg garipapírral adják a telót aszem 110e ft-ért. Ha 32-es kell akkor expansys vagy electronic4you.[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
válasz dozsabalint #12585 üzenetére
Szerintem hagyjuk az egészet a 04.14-es dátum nagy kamu. Bár update során első körben csak 1-2% kapja meg de ha 14-én már lett volna vmi akkor G+-on már biztos hogy lenne 1-2 képernyőkép erről de még mindig semmi. (Sajnos az összes online sajtó átvette a sprintes "hírt" és már két napja írogatják hogy "majd ma", "majd ma"...
-
Kari1
aktív tag
válasz FBlazee #12627 üzenetére
Én pont ezért vettem tokot. Nem vagyok híve a tokoknak, inkább használnám a dbrand skineket (a karcok miatt),de ebben a videóban látszik mennyire sz*rrá tud törni. Itt (https://www.youtube.com/watch?v=KY9Svj9fYVg) látszik hogy egy egyszrű tpu tok is mennyit tud védni (tudom hogy ez sem véd minden ellen) de szvsz sokkat jobb mint a semmi.
-
Kari1
aktív tag
válasz Sztbeni #12631 üzenetére
Szerintem erre nem fogsz egyértelmű választ kapni, ill olyat nem hogy pl 20%-kal lesz nagyobb mivel maga a "kód" ami nagyobb lesz. Ezt azt jelenti hogy pl a textúrák mérete az marad a régi. Így ezek arányától függ hogy mennyivel lesz nagyobb, pl az a játék ami tele van nagy felbontású textúrákkal és hanggal az nem biztos nagy sokkal nagyobb lesz viszonyítva az "eredeti" mérethez (ha azt nézem hogy vannak már 1GB méretű játékok).
Vagyis ezt csak az tudná megmondani aki egyenként felírná minden programra hogy Dalvik alatt mekkora volt a mérete majd ART alatt mennyi lesz. -
Kari1
aktív tag
Google új kamera app-ja: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera
-
Kari1
aktív tag
Nekem nem tetszik a felbontás választási lehetőség kevesebb lett 8; 3,1; 1,9 megapixels. És az a fekete sáv sem tudom hogy miért nem átlátszó a kameragombnál. 2 cm-nyi felesleges semmi. (Akinek nem tetszik az app-nál tudja az updat-et uninstallálni.
-
Kari1
aktív tag
válasz sir fg #12649 üzenetére
Tudom. hogy azért van, de szerintem ennek nem ez lett volna a rendes megoldása mivel így olyan esetlen akkor legalább töltötték volna ki a helyet. Tettek volna oda ikonokat, pl ha gyorsan akarok vmit váltani (kamera/videó között stb). Vagy lett volna átlátszó csak elhomályosították volna akkor tudnád hogy az nem lesz a kép rész de mégsincs olyan érzésed mintha a képernyőből levágtak volna "2-3 cm-t".
-
Kari1
aktív tag
válasz zsirfecske #12667 üzenetére
Nem látszik hogy a kamera képét? Miért ne tudnának realtime-ban pl egy 50% transparency-t rátenni. Nekem sokkal esztétikusabb mint egy bazinagy szürke sáv.
-
Kari1
aktív tag
válasz dozsabalint #12670 üzenetére
Ok, közben leesett... lehet hogy már kezd késő lenni
-
Kari1
aktív tag
A GravityBox ugye módosít rendszerfájlokat is? Vagyis ha fent van akkor az OTA nem fog menni?
-
Kari1
aktív tag
válasz GrooveHero #12691 üzenetére
99% hogy ez is utánzat, ez olyan lesz mint amit zsirfecske vett, illetve most nekem is ilyen van.
Abból is látszik hogy utánzat lehet mivel a eredeti tok csak fekete,szürke,piros,sárga színben van, nincs kék szín. -
Kari1
aktív tag
Sajnos a Sprint tényleg benézett valamit de szerintem az elkövetkező 1-2 hétben jönni fog az. A Google Edu Device Setup 16-án frissült és ott is szerepel ez "Support for Android 4.4.3 and non-Nexus Tablets". Valószínűleg a Sprint vmit elnézett a naptáron és azért került ki hamarabb a hír az oldalukra. Vagy a Google talált még valami hibát és azért csúsztatja a frissítést.
-
Kari1
aktív tag
válasz horvathkrisz #12965 üzenetére
A support tényleg érdekes de én pl egy moto g féle nexust (45-50e ft) megnéznék. Amúgy azt nem értem hogy ahhoz minek kell pont az MTK. Qualcommnak is van olcsó procija ami jó, pl ami a moto g-ben van.
-
Kari1
aktív tag
válasz Just486 #13098 üzenetére
LG-s szerelési útmutató szerint a hátlap leszedésénél a kikapcsológomb és a sim tálca között kell megkezdeni a hátlap leszedését. Bár ha megnézed a hátlapot akkor látszik hogy pont ezen a két helyen (sim és hangerőszabályzó) nincs ilyen kis "karom" ezért szerintem ott lazább is lesz...
-
Kari1
aktív tag
(Már egyszer írtam hogy) a maps-nál ez a funkció nem működik Mo-n
"Szerintem még sehogy, mivel pár hónapja Mo-n még nem volt elérhető ez a funkció. A régi 6.x-es térképen lehetett menteni egy bug miatt de ezt az új verzióban (7.x) már javították.
Ha más országra mész pl Ausztria vagy Németo és ott megjelenik az opció de nálunk nem akkor egyértelmű hogy még mindig nem elérhető ez a funkció." -- megnézem és nincs ilyen opció + az ok maps sem működik ki is írja hogy ez a funkció nem elérhető.#13107 - Just486 -- Lehet az az igazság hogy csak iFixit-es kép alapján néztem hogy hol vannak a kampók és ott nem láttam (ill nem zoomoltam a képbe eléggé, ezek szerint)
[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
válasz DeathAdder #13133 üzenetére
Esetleg azt megpróbálhatod hogy bekapcsolod az "avoid poor connections"-t bár ez csak akkor működik a az egyik wifi-nek a jele tényleg gyengébb mint a másik.
Illetve nem néztem végig de itt van taskerrel https://www.youtube.com/watch?v=hkRx3taHTgM
Amúgy play-en is érdemes körbenézni ott is van 1-2 progi -
Kari1
aktív tag
válasz Medellin23 #13160 üzenetére
XDA-n ezt írta vki - "I asked Google support and this is the reply, so sadly the D820 version is sold in Canada." - vagyis ha ez igaz akkor nálunk nem lesz LTE.
Viszont Kanadában a 4-es és 7-es band-et használják és a 821-es tudja a 7-es band-et vagyis fordítva elvileg használható. 821-es elvileg működne Kanadában is.[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
Egy rendes összehasonlításra kíváncsi leszek, mivel azért valljuk be, az, hogy gyorsabb a ki/bekapcsolásban a felhasználók 0.00001%-át érdekli. Viszont ITT mikor a menüből lép vissza nekem úgy tűnik hogy többet gondolkodna a telefon.
-
Kari1
aktív tag
válasz zsirfecske #13375 üzenetére
Nekem a Nexus bumper azért tetszik mert élénk színekben is lehet kapni de miután megláttam ezt a videót örülök hogy kínai másolatot vettem. Elég ciki hogy ez is koszolódik mint a kínai utánzat.
-
Kari1
aktív tag
válasz MartOOn #13614 üzenetére
Én azért előre nem mondanék semmit, láttunk már karón varjút. Főleg egy olyan cégnél akinek még csak papíron van telefonja (értsd: még nem lehet megvenni) - Illetve oké hogy 2 évet mondanak de azt sem mindegy hogy milyen gyorsan fog jönni az a frissítés. Ha csúsznak fél évet 1-1 verzióval akkor az már közel sem lesz mindig friss a rendszer.
Azt sem értem hogy 1-2 ember mennyire el van vakulva a oneplus one-ért, azt megértem hogy tetszik nekik, de azt már nem hogy még egy szaros teszt sincs róla mégis a világ legjobb telefonjának nyilvánították ki...
(Itt ez lesz az utolsó oneplus one megnyilvánulásom ha valaki válaszolni akar ott oneplus-os topic)
-
Kari1
aktív tag
Ide is beteszem hátha valakit érdekel:
Megjött az Ebay-es qi töltőm.
http://www.ebay.com/itm/200973639674Mivel (sajnos) az elektronikához nem értek most próbálok prohardveres fórumtárstól infót szerezni, hogy milyen a belseje. Remélem nem vágja haza a telefon aksiját...
Most töltöm egyelőre nem melegszik az aksi, kb 32°C és olyan 150-300mA-t tölt bele óránként. (bár most mutatott 470 mA-t is, bár lehet, hogy az a Battery Monitor hibája). A telefonon most az utángyártott Nexus tok van és azzal is tölti.
A töltő oldalán van kis visszajelző led ami kéken világít ha tölti a telefont (pirosan ha nem), szerencsére más led nincs rajta nem úgy mint a Nillkin magic disk-en. A két gumigyűrű is nagyon jó rajta, az éjjeliszekrényen egyáltalán nem csúszik és a telefon sem esik le róla a gyűrű miatt még ha megdöntöm akkor sem 30-40°ig tart.
https://drive.google.com/folderview?id=0Bx4kUserf9UDWUFndUItVDJnaHc&usp=sharing
-
Kari1
aktív tag
válasz atillaahun #13737 üzenetére
Ha lehet javítani (pl alkatrész cserével) akkor itthon gariztatható, de ha cserélni kell a készüléket mert máshogy nem lehet megcsinálni akkor vissza kell vinni oda ahol vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest