Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
Sziasztok, egy hete vidám tulajdonos vagyok én is, és mivel egyben első okostelefonom is ez (Nokia 3110c-ről elég nagy lépés volt), szabad 3 kérdést?
1.a A gyári töltőn 1.2A van, ha leugrok a sarki boltba venni egy másikat tartaléknak a munkahelyemre, és azt mondják, itt egy 1.3A töltő (Nokia), jó lesz az a telefonnak?
2.b mintha azt olvastam volna az eleje felé vhol (még csak a 6000. hozzászólásnál tartok, de igyekszem , hogy a lassabb töltés jobb az akksinak, akkor inkább töltsem számítógépről csak az USB kábellel ha tehetem?
2. A headsetek uniformizálva vannak manapság? Elég ha besétálok mondjuk az MM-be, és leakasztok egyet a polcról, vagy oda kell figyelni vmire? (elég ritkán van rá szükség, csak pont repülök jövő héten, legyen vmi amit a fülembe dugok az úton).
Előre is köszönöm
-
gborisz
tag
Helló,
szeretném a közönség segítségét kérni, hogy lockscreenen a widgetet nem lehet átméretezni, meg áthelyezni? Akárhogy tapogatom, sehogy sem sikerül a widgetet megfogni. (mondjuk a lockscreenen levő clock widgetet akarom a bal felső sarokból a jobb alsóba húzni). Próbáltam guglizni, de mindenhol csak a "hogyan tegyük ki a widetet" témakört írják le ezerszer, átméretezésről sehol egy szó se. (stock 4.4-em van).
-
gborisz
tag
Sziasztok, fóliát nézegetek ebayen a kijelzőre, mert a gyári oda, és most egy ideiglenes van rajta, ami nem is ott van kivágva ahol kéne. Van valami bevált márka vagy típus? Ha már teszek rá, akkor vmi jót kellene, ami illik rá, szép, smooth, stb. Eléggé szórnak az árak, vaktában nem akarok rendelni vmit, így hát a közönség segítségét kérném
-
gborisz
tag
Sziasztok, a telefonom pár napja csak lassan tölt (Charging slowly), pedig a konnektorba van dugva, nem USB-be. Próbáltam az eredeti töltőjével (1A), meg két másikkal is (1.3A ill. 1.8A), újra is indítottam, az eredmény ugyanaz. Kb. kétéves akksi van benne, elvileg eredeti (LG szervízből). Nitrogén OS 7.1.1, ha ez számít valamit. Van valakinek ötlete az akksi haldoklásán kívül?
Köszönöm
-
-
gborisz
tag
Köszi a választ mindenkinek, majd alszok rá párat
-
gborisz
tag
Sziasztok, egy rosszul sikerült factory reset után most rakom újra a rendszert, eddig nitrogen-t használtam (7.1.2), van esetleg vmi más ajánlatotok? (használ még vki egyáltalán nexus4-et rajtam kívül?
-
gborisz
tag
válasz Bobby G. #62062 üzenetére
Ja értem mire gondolsz, nekem is így csinál, hogy csak hang+led, de őszintén már nem is emlékszem, hogy a 7es is ezt csinálta-e, pedig 3 napja még az volt Némi guglizás után úgy tűnik, hogy ez szándékos, és külön app kell ha szeretnél wake up lock screent notoficationokra (istenem de szépen hangzik)
-
gborisz
tag
Sziasztok, nem vagyok kibékülve ezzel a 8-as nitrogénnel, pedig a 7-es nagyon flottul ment. Használ valaki valamilyen jó romot? (Használ még N4-et valaki egyáltalán? én is nézelődök már, hátha a pixel light jó lesz, de addig még bosszankodás nélkül kell kihúzni)
[ Szerkesztve ]
-
gborisz
tag
Sziasztok,
nem tudom, jár-e még valaki erre, lassan le kéne cserélni szegény N4-emet, de fogalmam sincs mire. Vagyonokat nem akarok rá költeni, 80k-ért vettem 5 éve, a stock droid bejött, meg hogy még most is van rá főzött ROM ennyi év után. Átlagos felhasználás, nem játszok. Xiaomi Mi A2 Lite amit néztem, hogy szóba jöhetne például, van vkinek más javaslata? (B20!)
[ Szerkesztve ]
-
gborisz
tag
válasz SyMbioTe #62090 üzenetére
Köszi, megfontolom. Sajnos közben olvasgattam még, és az Mi A2 meg a Note 5 is beesett a kalapba, a kicsit erősebb hardver miatt. Szegény N4-em már merül is gyakran, a bekapcsológombot is megint cserélni kéne, és mostanában random kikapcsol. Pedig megtartanám még 5 évig ha lehetne
-
gborisz
tag
MI A2 lett végül, még ismerkedünk, de nyilván impresszív az N4 után mindenféle szempontból (hogy azzal mit csináljak, arról fogalmam sincs). Így most 5 év után csók a topicnak legyetek jók (akik még vagytok )
-
gborisz
tag
válasz gombasm #62094 üzenetére
Hát az az igazság, nem akarok 2 telefont magamnál tartani. Gondolkodtam rajta, hogy megtartom tartaléknak, hogy legyen cserének, ha ezt szervízbe kell vinni valamiért, de az akksija már most is köhög kicsit, ha másfél év polcon állás után elővenném... inkább odaadom vkinek bagóért, legalább akkor lesz haszna is, nem csak a port gyűjti haszontalanul. (én lehúztam vele 5 évet, így casual felhasználóként, szerintem átlagos böngészés/podcast/ilyesmi felhasználásra ma is elég még, ha nem is annyira villámgyors mint volt. Lehet 5.1-et vissza kellett volna rakni? )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- DIGI kábel TV
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok