Hirdetés

2024. február 26., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33) janos666


janos666
nagyúr

Jelenleg "aggódom" (na jó, azért nem egy valós probléma ez, inkább csak elméleti), hogy ha mondjuk váltani szeretnék majd Skylake-re, akkor milyen DDR4 RAM pótolhatja majd megfizethető áron a mostani 2133Mhz CL9 DDR3-at, hisz 2133/9=237 > 3000/15=200. Jó, persze, mindezt jelentősen alacsonyabb feszültségen, ami CPU oldalról alapkritériumként megy egyre lentebb, de azért mégis érdekes lenne pénzt költeni arra (mármint a RAM-ok cseréjére, mert drágább és szerintem sokáig az is lesz a DDR4), hogy lassabb lehessen (ok, itt 4 csatornánál már végképp mindegy, de mint az elején írtam, én inkább egy Skylake-en gondolkozom [nyilván, ha majd lesz]).

Meg úgy ettől a hányadostól függetlenül is olyan érzésem van, hogy kicsit elszaladt a ló az időzítésekkel. Mint ha abszolút nem számítanának, csak a frekvencia. Még ilyen érdekes ellentmondások is kijönnek, mint a fenti példa, hogy kvázi visszafelé fejlődünk, miközben a számok látszólag egyre magasabbak.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.