Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz Mercutio_ #12 üzenetére
Ezt irták róla .: : /ipon/
Sajnálattal közöljük, hogy cégünk 2012. augusztus 1-ével, a gyártó tisztességtelen üzleti magatartása, valamint terméktámogatási és ellátási problémák miatt befejezi a KingFast SSD-k forgalmazását. A még készleten lévő termékekről, valamint a nálunk vásárolt termékek garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérjük érdeklődjenek e-mailen keresztül!.
Én nem akarnék ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
válasz Mercutio_ #48 üzenetére
Értem amit mondasz. Pont így is van vele az a lány akitől pár órácskáig
kölcsönkaptam. Neki nagyon tetszik, el van vele!
Azt szokta mondani : amire neki kell, arra pont megfelelő! (net)
Nekem viszont nagyon zavaró, nagyon bántja a szememet az apró betűk!
Na meg... én azért szeretek/szeretnék játszani is. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz Mercutio_ #100 üzenetére
9600M GT van a másik notimban. És beszaggat némelyik videó FullHD-s youtube alatt Teszteltem asztali alatt is, a flash és youtube HD videó együtt elég mély lápot alkotnak, ilyenekre nem adok, pláne, mivel törtrészét adja a szokásoknak.
Mondom a tulajdonosok átlagos szokásait, amikkel én találkozok/tam ilyen gépek esetében: sima youtube, az is inkább zenére, msn, skype, sima avi és mpeg videó, netezés, receptkeresés, némi zenehallgatás, word és excel , egyszerűbb játékok stb.
Lehet csűrni-csavarni, de továbbra is ott az a réteg, akiknek felesleges cserélni, mert minek, és inkább visszafelé sül el a puska. Vagy szimplán nem is tudják, mert egyszerűen nincs már olyan gép a palettán ami lefedné az igényeiket. Én sem fogom cserélni a második gépem. Mert minek. Csak rontottak a dolgokon és ennyi teljesítmény engem leszolgál már egyetem végéig is. Mindenki más meg készítse a zsetont és vegyen új gépet, abba már azt rak, amit szeretne.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
válasz Mercutio_ #100 üzenetére
Meglepő, de ma már annyival nem is drágább a multi, és viszonylagosan széles a kínálat. (legalábbis lokálisan)
A notik meg nem csak a multiknál túlárazottak, hanem mindenhol. 130K egy E-300-as gépért? Még az sem vigasztal, hogy HP és jár mellé egy win7 home.
A mostani asusomban ugyan úgy 2 giga ram van és 2GHz-es x2-es turion, ehhez egy GF6100 jön, és nagyon szépen megy ha belendül. Csak előbb fel kel tekerni a vinyót.
Amikor megnyitom a Live Mailt, hosszú másodperceket kell várni. Csakúgy, amikor egy dokumentumot, vagy .pps-t szeretnék megnézni.
Persze, ki lehet várni azt a 10-30 másodpercet, csak kellemetlen, ha az ember már megszokta sz asztali gépén a jót.
Öreg vas, de megbízható, és minden megy rajta, amire szükségem van, csak szegény hdd-t kéne kicsit popsin rúgni. De emiatt hülye leszek egy másik használtra, vagy valami 80-100K-s ugyan ilyen teljesítményű gépre cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest