Hirdetés

2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bacsis


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Jók ezek az apróbb szösszenetek, szívesen olvasnék ilyeneket még :)

(#2) Cifu


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönjük a beszámolót, csatlakozom Bacsishoz a kérés terén! ;)

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#3) frescho válasza Cifu (#2) üzenetére


frescho
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy érdekes szerda:

Már csak 2 nap volt a kiállításig amikor reggel csörgött a telefonom. Nem is csörgött, hanem örjöngött és a vonal másik végén egy feldúlt hang egyértelműen utasított, hogy délután csapot papot otthogyva fussak Fülére. Az történt ugyanis, hogy az iskolából az előre megbeszélt péntek helyett szerda délután lehetett csak kipakolni. Újonc kollégát bepalizva száguldottunk a helyszínre. Miközben mi trógeroltuk a 100 széket és kb. felennyi padot a méltóságos és nagyságos főrendező Úr a kossuth rádiónak adott telefonos interjút. Fogalmazzunk úgy, hogy nem tudott egyikőnk sem röhögni a programváltozáson, de ezt is megoldottuk. A segítőkre jellemző, hogy ilyen hirtelen is össze lehetett rántani egy 6 fős csapatot.

Az is jó volt, amikor egy idősebb úrral megbeszéltük, hogy milyen hiányosságokat látok a tVC-nél. Kb. 20 perc után bökte ki, hogy Ő ott dolgozott, csak a nagyszámítógépeken. Mesélt pár dolgot, de érdekes volt látni, hogy milyen volt az a korszak a gyrtósor mellől.

A belső nézetből írtam még a blogomba is. :)

https://frescho.hu

(#4) Cifu válasza frescho (#3) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi, tényleg alapos és szép munka! :R :R :R

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#5) bacsis válasza frescho (#3) üzenetére


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

...A kiállítás előtt 2-3 héttel elkezdett tikkelni a jobb szemem... Nem tulajdonítottam neki semmit, mert hát volt máskor is egyszer-egyszer hogy előfordult... Ezúttal viszont hol elmúlt, hol előjött, volt hogy éjszaka is arra keltem, hogy rángatózott a jobb szemem... Egy picit aggódtam mikor már 2 hete tapasztaltam magamon, így hát rákerestem, mik a kiváltó okok. Lényegében vagy agydaganat, vagy a stressz. Bíztam benne, hogy azért nem az első. Most hétvégén lement a kiállítás... kedd óta nem rángatózik a szemem...

(#6) frescho válasza bacsis (#5) üzenetére


frescho
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen nem csodálkozom. Az utolsó két hét igen sűrű volt jó pár meglepetéssel. De a végén minden összejött. A 80% simán megvolt, így nem volt rossz és maradt hova fejlődni. Pont jó :)

https://frescho.hu

(#7) bacsis válasza frescho (#6) üzenetére


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

80%? Hát barátom el kell mondani, ohgy ez biza 110% volt...
1: NAgy dobás volt a lézer disc, amivel egyikünk sem számolt, nagy dobás volt hogy ment a projectorod és úgy a dyna blaster, nagy dobás volt a projectoros témám, sztem nem volt az rossz a falra kitolva... Jó volt hogy ha csak vasárnap de volt büfé, és bizony a gépek is szépen állták a sarat :)

(#8) frescho válasza bacsis (#7) üzenetére


frescho
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Voltak hibák. Az STE feladta a küzdelmet, 2 napból 1-et ment. Egy monitor is elfüstölt. A Vidi pongból is csak a tartalék volt használható. Ráadásul olyan hideg volt, hogy majd' megfagytunk. Nekem ezért 80%, de a látogatóknak ezek nagy része fel sem tűnt.

Erről jutott eszembe:

A látogatóknak nem volt látható, de a csapat fagyoskodott. Nem kicsit, hanem nagyon hideg volt pénteken, pulloverben és kabátban is fáztam. Az már csak súlyosbította a helyzetet, hogy a szálláson is kb. 14 fok várt minket. Másnapra ugyan kisütött a nap, de csak nem akart a terem felmelegedni. Szerencsére véletlenül a fűtést rajta felejtettük, mert reggel a tusoláshoz felvettem amennyire lehetett. Így második nap este a stampedli pálinkával tovább tuningolva már nem fagytunk hozzá az ágyhoz :)

https://frescho.hu

(#9) bacsis válasza frescho (#8) üzenetére


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

hmmm, jogosak ezek a felvetések... A terem tényleg qrva hideg volt...
MAradjunk annyiba, ennél rosszabbat soha :)

(#10) frescho válasza bacsis (#9) üzenetére


frescho
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy ismerem magunkat az idei 100% lesz jövőre a 80% és megint találunk hiányosságokat. De ez így jó, mert minden évben egyre jobb a buli.

https://frescho.hu

(#11) hege8888


hege8888
(tag)

A címből és a fotókból azt tippeltem, hogy a szilícium ostya története (a kiállításon egyik cucc volt, amit elfelejtettem megkérdezni, hogy ez ki, honnan, hogyan szerezte be) fog kibontakozni.
Szóval honnan van? Elvégre nem egy hétköznapi tárgy, így ebben a formában.

Retro hardver csere-beréhez szegedi, vásárhelyi cimborákat keresek.

(#12) bacsis válasza hege8888 (#11) üzenetére


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

frescho járult hozzá a kiállításhoz azzal a darabbal.. amúgy annyira nem extra, ebay-en lehet venni

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.