Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Tegnap láttam egy filmet az egyik áruházban, valami földönkívüli megszállás van benne, emberhez hasonló lények, három újjal, műholdról sugárral lőnek valami bázist, ahol parabolás fegyverek vannak épületeken, közben a tengeren is megy a csata valami nagy idegen hajók ellen!
Nekem olyannak tűnt, mint ha a halo lett volna hozzá részben az alap, mármint látványra.
A vége felé egy mindkét lábán műlábas böszme nagy fekete ember le boxol egy földönkívülit.Mi ennek a címe?
-
eddie17
addikt
Még egyet hozzácsapnék.
ELYSIUM
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Tűzgyűrű trailere alatt kifejezetten idegesítő már...
-
Crystalheart
őstag
Hajókürt
Nagyon népszerű zenei elem lett... Az elején még hatásos volt (nem is tudom, talán az Eredetben volt először?), de ma már igazán csak a StarCraft HotS-ban nem idegesít ez az elem, mert kicsit kreatívabban alkalmazzák. -
Star Trek premieren nézős szerintem

Amúgy az Oblivion senkit nem mozgat? -
eddie17
addikt
Oblivion, Iron Man, MoS. Ezek érdekelnek ezen a vonalon.

-
Nordic
Közösségépítő
A Riddick meglepett...Ez lesz az előzményfilm?

-
EczkE
veterán
Iron Man és Star Trek ami nagyon érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon népszerű zenei elem lett... Az elején még hatásos volt (nem is tudom, talán az Eredetben volt először?), de ma már igazán csak a