Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
válasz Dr.Anonymus #749 üzenetére
Nem rossz az apple, csak sajnos a márkát is meg kell fizetni a tudás és teljesítmény mellett. Az androidot a személyreszabhatóság miatt szeretem a leginkább, egymás mellett 3 ember lehet nem tudná azonnal megkülönböztetni a saját ipadját a másikétól.
Mellesleg én azért eléggé utána néztem mielőtt "odanyulós" gépet vettem magamnak, nekem az ár fontos szerepet játszott. Így jutottam el a jó kis Asus Memo Pad HD7 -hez, bátran ajánlom mindenkinek aki nem akar sokat költeni egy jó teljesítményű tabra. Nincs rajta ultra high beállítási lehetőség a játékban, de minden szépen és akadás nélkül megy rajta. 50k körül van most is, talán még ennél is olcsóbb egy-két helyen -
csibész35
tag
Hát a 3-5 aranyat adó appokat én se favorizálom, ha van lehetőség, e felettieket szedem. A fizetősek nálam nem játszanak. Próbálkoztam többször újra telepítéssel is, de semmi. Leginkább a jól fizetősek bosszantanak, pl. jelenleg a Dragons World 37 aranyért... "250-300 gold lóg a levegőbe" - ezzel nem mondtam sokat. Mindegy.
A városok "tisztogatásán" mennyi zombit nyírtok általában?
-
golyós
addikt
válasz Physicist03 #748 üzenetére
4-5 játéknál nekem is megjött 5 percen belűl de kb 1 hete (?) nem történik semmi.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Zozzy94
tag
válasz Dr.Anonymus #751 üzenetére
Az igazat megvallva laptopon/pc-n jobbakat tudnék játszani,ugye rengeteg játék nincs (még? ) telóra/tabletre....persze egy gamer erőmű többször annyiba kerül,viszont az élmény is sokkal nagyobb - legalábbis nekem -,már csak elegendő zseton kell hozzá és rohanok....
Szerk: A DT2 is jön elvileg PC-re,gondolom valami csúcsgraffal,amihez ugyancsak valami erőmű kéne....
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Slier
tag
Nekem ipad 4-em van de nem bántam meg hogy megvettem, minden játék kifogástalanul fut. Meg hát az iOS-nek köszönhetően egy stabil gyors rendszert kapunk bár ennyi pénzért már legyen is jó . Plusz az alkalmazások igényesebben néznek ki aki meg testre akarja szabni csak jailbreakel, nem több egy klikkelésnél.
[ Szerkesztve ]
Life is a game, go 4 it.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz csibész35 #753 üzenetére
"A városok "tisztogatásán" mennyi zombit nyírtok általában?"
- nagyon változó:
Afrikában még lelkesebb voltam, azt hiszem El Golea-ban nyírtam ki a legtöbbet idáig: 7754.
A fekete kontinens mélypontja nekem Accra volt, akkor 198 zombi haláláért feleltem.
De az áltag valahol 1500 felett lehetett akkor városonként - most így gyorsan visszanézve a statokat.Kínában átlag 1000 körül lehet, mostani városban pont 400-at irtottam kereken.
-
Slier
tag
válasz Dr.Anonymus #749 üzenetére
Én csak ajánlani tudom az apple tablagépét viszont az ios 7 kinézetre kegyetlenül pocsék.... Mintha egy 6 éves gyerek tervezte volna a dizájnt. Ha tehetném vissza raknám az ios 6-ot de hát az apple nem engedi sajnos. Ha bármi kérdésed van ios-el vagy apple cuccokkal kapcsolatban írj bátran.
Ui: szeretem az apple 1-2 cuccát de ettől még nem vagyok apple fan, az androidosokkal sincs semmi bajom.
[ Szerkesztve ]
Life is a game, go 4 it.
-
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #757 üzenetére
Ezt hol lehet megnézni?
Itt most arról van szó, hogy most Kínába van egy számláló, ami csökken? És, ha az ottani küldiket csinálom, akkor abból vonja le, az általam megölt zombikat?Ám most fejlesztem a butterfly-t, 1d 16 h...:S Annyi pénzem maradt, hogy egy painkillert sem tudok gyártani...
-
Dr.Anonymus
addikt
köszi, biztos lesznek majd kérdéseim, de most már egy fél évig biztos megtartom a Transformer Padot
eleinte én is utáltam az iOS7-et, de már kezdek megbarátkozni vele
az túlzás, hogy szeretem, de vannak egész jól dizájnolt pontjai, pl. az alulról /felülről lehúzható sávok áttetszősége
a szín összeállítás .. hát az meg tényleg olyan amilyen, de még így is szebb szerintem, mint egy touch wizz -
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #761 üzenetére
Na... ezt sem tudtam
Viszont az amerikai városokat nem tudom megnézni. -
Slier
tag
válasz Dr.Anonymus #760 üzenetére
A controll center nekem is tetszik meg az értesítési központ áttetszősége de hát ezt már az ios 6-ban is meg lehetett oldani ugye jailbreakel
Life is a game, go 4 it.
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #757 üzenetére
Én általában a második slotig megyek ami 1000+, de inkább 2000+. Bár Claimed-ben sikerült kivételesen a 4000+. Nem tudom, hogy tudnak folyamatosan 20000 felett produkálni. Egész nap ezt nyomják?! Nekem jelenleg 44893 az össz teljesítményem.
-
csibész35
tag
Persze szerintem is az összes amit eddig irtottál.
-
csibész35
tag
Hmm akkor tényleg elég keveset teljesítettem Grat!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz csibész35 #769 üzenetére
nem degyhogy, 45ezer az nagyon sok
köszi, ami engem illet én az elején húztam bele nagyon amikor még nehéz volt a pénzszerzés
akkor rendszeresen hétvégenként, szombat vasárnap reggel kv helyett benyomtam egy órás money boostert és nyomtam a kaszabolást, az gyakorlatilag minden hétvégén két óra tiszta játék, plusz még hétközben is befigyelt naponta egy pár meccs.
Most már lite-osan nyomom, moneybooster/kényszer nélkül, ...amúgy is jön a pénz - viszont így egy órát nem nyomok le soha folyamatosanMásrészt nem is éri meg nagyon nyomnom, közeleg a 45ös szint már, és van egy olyan érzésem hogy 47-49 körül annyira fel fog durvulni a játék, hogy mk9-es fegyók kellenek majd, szóval nincs hová sietnem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #770 üzenetére
Hát nekem a totál kill-em 8.829. Kis Miska.
Viszont ami nem semmi, hogy a fails, meg a deaths. 2-2.Ám nektek hány óra a teljes idő, meg hány km? Nekem 8h 55 min, és 56,7 km.
Jók ezek a statisztikák.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz #13110016 #771 üzenetére
nekem több death-em van, de azért mert tonna számra gyártom a screenshotokat
és egy jól megkomponált screenshot igényel kockázat vállalást, pl. közel engedni egészen a zombikat, valamint felvállalni, hogy a screenshot készítés egy-két másodperce alatt nem fogod látni az aktuális helyzetet, mert a tablet a statikus képet mutatja, szóval a legtöbb halál eset ennek köszönhetően történik -
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #772 üzenetére
Jó hát nem is versenyezni akarok én, csak érdekességből írtam.
Ám ha meghalsz, nem szoktál újraéledni 5 goldért? -
-
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #774 üzenetére
Ejha, szép számok.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz #13110016 #771 üzenetére
"Jók ezek a statisztikák."
- annyira nem egyébként
az in-game távolság és idő mérő rossz (pl. sokaknak centire ugyanannyit mutat)
a jó értéket csak a hivatalos honlapon tudod megnézni ha bejelentkezel, ugyanitt tudod az ilyen average mission time meg egyéb mókákat is checkolni -
Dr.Anonymus
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én bírnám, ha a fegyverkovács nem csak szint lépésre de egyéb tunningra is képes lenne
pl. a SCAR-nak van egy gránát vetővel megspékelt változata is a valóságban
nem lenne rossz a játékban isstandard SCAR-H(eavy)
gránátvetővel felpimpelt változat:
-
fdisk
őstag
válasz Dr.Anonymus #778 üzenetére
Igen,egy ilyen jellegű update jól jönne a játékba.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #777 üzenetére
Na az mondjuk tök jó lenne, ha oda be tudnék jelentkezni! Még az elején kért egy user nevet, de ha jól emlékszem kódot nem kért. Később ehhez hozzácsatoltam a google accountot, működik is minden, de az oldalra nem tudok semmiféle jelszóval belépni.
Az én satom: lvl 40 közepe, kollégák mk8-on, tyukok mk8, butterfly most lesz kész mk6-ra, evo meg grenade launcher mk8 a várólistán. Jelenleg Scar+grenadel. mk7-el tolom.
-
fdisk
őstag
Na kész a technikus 8-as szint.
Most indult a fegyverkovács 8-as.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
-
Ferenczi Áko
addikt
-
törölt tag
válasz Ferenczi Áko #786 üzenetére
Rendben, akkor megcsinálom a Desit. Láttam brutál sebzése van, viszont gondolom 7 töltényes, és lassú.
Amit mindenképp akarok, az az m4. Igaz, csak 1 kék papírt találtam eddig. Arról mi a véleményed? -
fdisk
őstag
válasz #13110016 #787 üzenetére
Én m4-est használok.
Pontos távolra,gyors tárazás,30 lőszer a tárba.Elég nagy tűzerő.
Ha kész lesz a fegyverkovács 8,akkor megy a fegyó is 8-ra.Ekkor már 12xx lesz a sebzése.Kimaradt.h az m4-et goldért unlockoltam ki,nem kékpapírral.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Ferenczi Áko #790 üzenetére
+1
nagyon igaz
ha minden azonnal kész lenne akkor meg a pénz lenne kevés
most pont jól van bekalibrálva a játék -
-
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #797 üzenetére
Hát én sem vagyok rá büszke, mert eddig 7k-t költöttem, de megfogadtam, hogy többet tuti nem veszek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest