Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ez szerintem boltfüggő... attól függ, milyen terminál van kinn... (vagy most nem tudom hogy megy, de pár éve így volt...) pl.: itt a környéken a plus-ban (most már spar) nem kért pin-t soha, de az univer-ben meg igen... meg csomó olyan bolt is volt, ahol nem kért pint vásárlásnál... néztem is, hogy hogy lehet ez, mert ha valaki talál egy kártyát és potyára bepróbálkozik vele, simán kiszolgálhatják, ha nincs letiltva a kártya és van fedezet...
kártyaletiltással kapcsolatban meg: anno kb. 2002-ben haverom elhagyta a pénztárcáját... benne: személyi, otp-s kártya, postabank-os kártya (postabank már nincs egy ideje) bementünk az otp-be és a diákját elfogadták és seperc alatt letiltották a kártyáják... a postabanknál viszont elkezdtek szívózni... nem volt nekik elég a diák, hanem aszem ideiglenes személyit kértek, aminek azért időbe tellett az elkészítése... valami ritka sz@r módon intézték itt kecskeméten az ügyeket... rühelltünk oda bejárni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Assetto Corsa Competizione
- MinDig TV
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest