Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
látom ez az aktívabb topic, úgyhogy ide is beírom a kérdéseim
T-nél a szükséges simkártya intézése mennyire sima ügy? Jól sejtem, hogy céges sim esetén mindenféle papírt kell szereznem, hogy cseréltetni tudjam?
Ha a mobiltárca app indításakor ezt kapom, az mit jelent? (gondoltam megnézem, hátha mázlim van, és már secure sim-em van)
"A problem has occured. Communication to SIM card broken. Please call our Customer Service."
(Note 4 - 910f)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz #97246720 #757 üzenetére
Thx, még nincs semmi, most tettem fel először a programot.
(tegnap nyitottam számlát otp-nél, csak emiatt, most még várom hogy megjöjjön a kártya, gondoltam addig is elintézem a többit, ami kell majd a használathoz)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz #97246720 #759 üzenetére
thx.
a simkártya meglett, laza 40 perc sorbanállás után 1 perc alatt megvolt.Aztán a mobiltárca aktiválása sikertelen, hívja ügyfélszolgálatot. Ott valami idióta jelszót kérnek, amiről fingom sincs, úgyhogy lehet menni ismét személyesen sorbaállni. Végülis csak fél órája kaptam új simkártyát, és az adott számról telefonálok, az adott hibaüzenettel, persze biztos véletlen egybeesés.
Hihetetlen körülményes ez az egész....
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Bank váltás, mert csak 1 helyen van, ott lehet várni a kártyára, hogy elkészüljön.
T-nél új sim kártya kell, csak személyesen lehet. Programál kb negyed óra után derült ki, hogy nem megy simán az aktiválás, persze ezt a boltban megvárni már nem akartam, és mivel zártak már nem is tudtam volna.
Itt jön nyilván az én hibám, hogy nem tudom a jelszót.és még nem igazán látom, hogy mikor fog működni, csak reménykedhetek...
Bár utálom az almás cuccokat, és szörnyű a használatuk, de feltételezem hogy az apple pay ennél gördülékenyebben indul. Nem tudom elképzelni, hogy usaban átlag user 3x menjen el személyesen és álljon sorba, meg szarakodjon ilyenért...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz sarkanyolo2 #767 üzenetére
thx
Ma meglett a pinkód is telefonos ügyintézéshez.
Gondoltam belementem telefonomba, beírom hogy mentse "tmobile kód" néven, erre kiírja hogy van már ilyen bejegyzés...
na gratula, okos vagyokHívom ügyfélszolgálatot, persze most nem kértek pinkódot (esetleg pont veled beszéltem?), de most épp rendszer karbantartás van, majd hívnak ha megcsinálták.
Aztán egyszercsak jött üzenet, hogy aktiválták, majd hívtak is...elvileg otp kártyát is tegnap postázták, addig is találtam itthon egy supershopot, beregeltem azt
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz sarkanyolo2 #771 üzenetére
Asszony nevén van, de látszólag elfogadta, aktiválta, belekerült.
-
WiZARD
addikt
válasz sarkanyolo2 #774 üzenetére
Nem az o neven van.
-
WiZARD
addikt
Thx minden segítséget, aktiválva minden, és otp-s kártyát már próbáltam, müxik. (supershopot még nem próbáltam)
1 kérdés: hard resetre, mindenféle android - rendszer frissítésre mennyire érzékeny a téma?
-
WiZARD
addikt
Pár hónapja váltottam Mate 8-ra, gyári romokkal működött a Mobiltárca, de most egy custom rom van fent, és nem indul el.
Erre van valami megoldás? (Rootcloak nem segít)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
Most jött egy SMS, hogy "A Mobiltarca sikeresen eltavolitasra került, erröl ertesitettük a kartyakibocsatokat."
Más is kapott ilyet? Vége, ennyi?
Ismét 1 lépéssel távolabb kerültünk Nyugattól...
szerk.:
Rámentem újra az aktiválásra, és most látszólag aktív ismét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest