Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én rátettem volna az öreg vasra egy Lubuntut, amit leírtál, hogy mire használják, arra tök elég, és sokkal gyorsabb lett volna a gép.
Esetleg egy satás winyót bele.
Persze ez akkor igaz, ha a hardver problémamentes.
Anyám egy AthlonXP 2600+ -t nyúz, az is szépen megy még, és a sebességére sincs panasz (tavaly egy ideig én is azt használtam).De hát nem lehet a végtelenségig húzni a cserét sem, az is igaz. Jó cikk lett
(Viszont hogy ez is jó lenne 10 évig, azt kétlem.)[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
"es a mostani gazdasagi helyzetben egy uj HDD vasarlasa sajnos felborithatja egy csalad koltsegveteset. "
Akkor azért érted, miért nem cserélnek nagyon sokan újabbra?
Amúgy engem nem zavarnak az öreg vasak, csak ha valaki nem látja be, hogy márpedig az ott megdöglött.
Különben ha rendszergazda vagy, akkor tuti nem a közszférában, mert ha valahol, akkor ott vanna még matuzsálemekMutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz atti_2010 #172 üzenetére
Érdekes, anyámnak megfelel... Ő sem ért semmihez.
Meg kell neki muatatni, meg leírni, mi hol van, akkor megcsinálja. Windózon se tudta magától.
Meg persze egy kész cuccot kell odatolni nekik, nem olyat, amin nincs semmi. Tudni kell, mit hogyan kell beállítani, hogy jó legyen.
Nekem már nem nehéz, mert kitapasztaltamMutogatni való hater díszpinty
-
válasz Ren Hoek #196 üzenetére
Nem sima Ubuntut kell feltenni öreg gépekre, hanem Lubuntut.
Az direkt gyenge gépekre való.
Vagy Debiant, ami ugyan nem csillivilli, de még gyorsabb egy Openbox-szal.@M@cka : Hát a franc tudja, ha nem is fogjá őket ellenőizni, ki a rák akarja magának azt a macerát, hogy folyamatosan törögetni kelljen a windózt, amikor eszébe jut, hogy ő nem legális? Megvenni meg drága, és részemről egy filért nem adnék érte.
-
válasz deathtania #207 üzenetére
A wine-on futtatott windózos programokat is meg kell venni
Bár mondjuk nekem jelenleg 2 dolog nincs Linuxra : videovágóm, és Nokia OVI Suite-om.
Utóbbi a Nokia sara, előbbi meg előbb-utóbb cska lesz Windózra, és nem is annyira szokott az átlaguser videót vágniMutogatni való hater díszpinty
-
válasz Ren Hoek #210 üzenetére
Az Ubuntu Unity felülete egy rakás kaki. Azért zabál.
A Gimp nekem teljesen bevált, a Wine meg elég sokat fejlődött mostanában. Nemrég próbáltam rajta online játék klienst, szépen ment. Total Commander meg Panorama Maker pöcc-röff megy rajta. Autocad 2000 is.
-
-
-
-
válasz Auratech #246 üzenetére
A barom felhasználó ellen semmi nem véd.
Én is 1000x elmondtam embereknek, hogy laptopot nem tesszük a plédre, de semmi. Hozzák takaríttatni néha...
Ismerős csajnak raktam össze egy laptopot, 1 éve. Már ki van szakadva az egyik zsanér, a műanyag fedéllel együtt. Nem meri megmondani, mit csinált vele.Némelyik ismerősömmel szoktam közölni, hogy ha észreveszem, hogy gyilkolja a gépet, és utána velem akarja megjavíttatni, kifizettetem vele. Olyankor csúnyán néznek.
-
Jó, de most ilyenkkel mit lehet tenni, mint az egyik userem, akinek minden egyes héten betelik a mailboxa, és odahív, hogy nem megy el a levél?
És tud angolul, és nem képes értelmezni a hibaüzenetet?
Valamilyen szinten az autó működését is kell érteni, ha valaki jogsit akar...Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Én a 15,6"-os 1600x900-as notebook kijelzőktől kapok agyf@szt. Meg a 16/9-től irodai munkára.
Országomat egy 21-24" 4:3 -as monitorértHasználható oprendszer a Linux is. Csak nem kell pont azt elvárni tőle, mint a windóztól. öregebb gépekre meg sokkal jobb is.
Havernak behalt a gépe, fullos cucc volt. Most kénytelen egy 1.6 -os Willamette-n dolgozni - játék felejtős. A Winxp használhatatlan volt rajta (512Mb), a Lubuntu száguld.
A közszférában pedig még ennél és öregebb vasak is vannak.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz nagysandor88 #278 üzenetére
Igénye válogatja.
A 15,6" + 1600*900 és hasonló felbontásokkal meg az a bajom, hogy nagyon kicsi helyen van, és alig látni valamit.Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest