Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
-
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz szaboknak #784 üzenetére
Nem a stabilságával van a gond nálam sem, vannak olyan programjaim amiket két másik telefonon használtam eddig, és a mentett adatokra is szükségem van ezen a telón is. Ez root nélkül lehetetlen. Azért vettem a telefont, hogy segítsen a munkámban és meggyorsítsa a kommunikációt remek ár/érték arányon.
@beyruth82:
Nem, ez nem mánia, csak én is mint sokan mások szeretem úgy beállítani a telefont, hogy ne kelljen semmilyen gyártó előre beállított dolgaihoz alkalmazkodnom. Én ilyen vagyok, ti meg másmilyenek, ennyi...
Miért adnám alább, mert a gyártó nem könnyíti meg a dolgom? Saját hülyeségemből sikerült valami elpöckölni, nem a root miatt volt (abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a kamerás progik toltak el valamit 1ütt, mert 5 volt fent tesztre). Valószínűleg a gyári önteszt menüben nyomkodtam aksikivétel helyett el valamit. Nem nyavalyogtam senkinek, okulás céljából írtam, ami írtam. Szóval itt akár zárhatjuk is a témát. No offense...Egyébként az nagyon érdekes, hogy kértem egy viszonylag egyszerűen kivitelezhető dolgot (nem kell root hozzá), arra semmi reakció, de amint leírom, hogy én voltam a balfék, jön itt a savazás, meg a "minek rootoltok, jó ez így" hozzászólások...
-
woodworm
veterán
válasz szaboknak #1049 üzenetére
A youtube alkalmazáson belül használom a képernyőmegosztást. Csalóka lehet a 4g, mert a szolgáltatók csomaghoz kötik az elérhető sebességet. A telenornál pl. nemrég törölték el a 7 Mbit-es korlátozást a kisebb csomagokon. Így nem is csodálnám, ha akad az fhd lejátszás.
-
peteris
csendes tag
-
hzsolee
őstag
válasz szaboknak #2164 üzenetére
Köszönöm, én is ezt néztem. Csak két "nyilás" van rajt, de gondolom a kamerának nem gond. Mivel azt mondod pont méret, már rendelem is. Köszönöm
Mzso:
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
desolator
senior tag
válasz szaboknak #2770 üzenetére
Ezer köszi ezekért az értékekért! Már megőrültem tőle, hogy állandóan megnyomtam a fülemmel valami gombot beszélgetés közben, a gyári közelségérzékelő szenzor értékek miatt
Így most tökéletes.[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
darvinya
titán
válasz szaboknak #3298 üzenetére
Ezzel aztán bölcs voltál, pedig utolsó hsz-emben kétségbe vontam, hogy tényleg X5Pro-t teszteltem.
Mint írtam doboz, és fw is X5Pro volt, és nem kamu az újratöltés.
woodworm
Mint írtam, hogy minden jel X5Pro-ra utalt.
Jobban nem szedhetem szét.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
woodworm
veterán
válasz szaboknak #4164 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Próbáltad újraflashelni és elfogadni a kérdést? Mindenesetre furcsának találom, a recoveryt kívülről rakod fel, nincs ott az eredeti, hogy gyorsan visszakerüljön. Vagy a rendszer alól raktad fel a rashr segítségével?
A kérdés emlékeim szerint a partíciókhoz való hozzáférésről szól, de nem vagyok biztos benne. Költői kérdésként, miért kerül fel a twrp, ha nem engedélyezed a teljes körű hozzáférését?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest