Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szoftverfrissítés után is borzasztó a kamera? Az nem lenne rossz, gyermekeim azért sokat fotózom.
#403: A legutolsó "drága" telefon, amit vettem, az az S4 Minim volt, 120k-ért. Akkora csalódás (kamerája az jó), hogy én többet nem adok ki komoly pénzt telefonért. Ebben az árkategóriában keresek épkézláb vételt. Akkor ezt nem fogom megbánni ennyiért?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
woodworm
veterán
Használj olyan programot ami hangjelzést is tud, pl meghatározott időközönként, meghatározott ideig. Egy ideje sikerül mindig olyan telefont kifognom, amin nincs értesítő led.
(#400) wesder
Hívás közben nem lesz net, mert csak egy rádió van a dual stand by készülékekben. De szerintem alap esetben sem folyamatos a net, bár gőzöm sincs, hogy az újabb technikák csomag- vagy vonalkapcsoltak. -
Tomikaa.
tag
Google Playen vannak appok, amik a hátsó kamera melletti villanót használják értesítési lednek, pl. ez, de jobb oldalon vannak alternatívák is.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha a telefont és a tokot együtt megrendelem, akkor is ingyenes a házhozszállítás a kuponkóddal?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leejtést tok nélkül és esőt mennyire bírja?
Mennyi tárhely és RAM szabad?
Ha gariztatni kéne a telefont (Eustock), annak mi a menete? Én fizetem a postaköltséget?[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
noled, nagyon jol parameterezheto, tud rezegni es hangot is adni a kepernyon megjeleno ikon kijelzese mellett, evek ota hasznalom.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Tom51
csendes tag
Én átttértem a NoLed -ről a NoLedNotifications-ra.Ez üzeneteknél,nem fogadott hivásoknál beállitható intervallumban-1,2,5,10,30 percenként beállitható hangjelzést,rezgést,képernyővillogást tud produkálni-az összeset együtt vagy bármelyiket külön-külön is.De csak ezt a két dolgot tudja jelezni-legalábbis nekem.
-
Ferike81
senior tag
Persze, minden fel van véve rajta, de a mikrofonnak nincs köze a hangerőállításhoz. Hallani tökéletesen lehet rajta mindent. Én használtam vagy 2 hétig, de most megjött a másik így odaadtam a páromnak. Most beszéltünk először, és kicsit halk.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
veterán
Igen ezt én is így gondolom.Nyílván nem lesz több mega egy oldal csak mert gyorsabban tölti be a teló de azért megkérdeztem,hátha...
Budapesten lakom itt mindenhol van 4G így keresgélnie nem nagyon kell a hálózatot.Egyébként a hívás minőségét befolyásolja,hogy 3 vagy 4g-s hálózaton van a teló? -
-
xylevi
tag
jogos az unroot-tal valo eszrevetel, bele sem gondoltam...nekem a root azert volt csak fontos, hogy lecsereljem a bejovo hivaskezelot, hogy ne legyen ott a gyorsuzenettel elutasitas lehetoseg felfelehuzasnal...ha ez valakinek nem fontos, akkor root nelkul is kiralyul hasznalhato a keszulek
-
tolvaj!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest