Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rzoli
senior tag
Szeretném rootolni a telefont, mert az ezer éve jól működő adaway reklámblokolómat egyébként nem engedi használni.
Ki fogom próbálni woodworm ROOT módszerét.
VAGY tud valaki másik megoldást, hogy ne jelenjenek meg a reklámok? Sehol...
Még egy kérdés jut eszembe, a már emlegetett orosz srácok oldalának a címét tudja valaki linkelni? Jó volna látni hol járnak
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
rzoli
senior tag
válasz alan wake up #1398 üzenetére
Cellux? Egy szélesebb fajta... Bár szerintem tökéletes már nem lesz...
-
rzoli
senior tag
Na csak nem bírtam ki és root-oltam, woodworm által megosztott módon, R09 alatt.
Megy a reklámblokkolás, pár apróságot jegeltem, Az all in one toolbox szerint így a telefon újraindulása 1:10-1:15 helyett 44-48 sec alatt történik meg.
-
-
rzoli
senior tag
SP Flashtool-lal felrakható gyári állapotú ROM-ot tud valaki linkelni?
Úgy gondolom még ez kellene az összefoglalóba!
-
rzoli
senior tag
válasz minderbinder #1516 üzenetére
A launcher cseréjével oldható meg a legkönnyebben talán. Úgyis többen is panaszkodtak a dolgairól.
-
rzoli
senior tag
válasz AlyrArkhon #1526 üzenetére
De ez csak R04 a leírás szerint. Bár a hozzászólásokban R05-öt írnak.
Itt r07 van: www.doogee.cc
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
Játékok közül én az asphalt 8at próbáltam ki. Játék közben nincs gond a sebességgel, inkább az tart tovább, amíg betölti a pályát. Viszont nem melegszik úgy, mint a régi telefonom, se játék közben, se navigálás alatt.
-
rzoli
senior tag
válasz red laci #1629 üzenetére
Elindítod a SuperSu alkalmazást. Beállítások fül, azon belül lejjebb görgetsz és a Teljes unroot menüpontra kattintasz.
Ha mást nem módosítottál, tettél fel, akkor elvileg visszakapod a gyári rendszeredet.
Ha igen, akkor egy teljes gyári rom újraflashalése jöhet szóba.
-
rzoli
senior tag
válasz red laci #1631 üzenetére
OLVASS még utána és tudd, a romolás veszélyes üzem is lehet, csak saját felelősségedre!
Az én angolom sem túl jó... De majd valaki kijavítja!
Az összefoglalóban linkelve van a hivatalos rom (ki kell csomagolni) és az SP Flashtool oldal is.
Ez utóbbin lehet letölteni a programokat, amire szükséged van, illetve egy video tutorial is van az egyik programhoz.
Ha letöltötted a drivert a programokat, és a rom-ot, van egy jó minőségű USB kábeled is, akkor az alsó részen van a leírás. (valaki, aki próbálta már a scatter file mellékelve van a romban?)
- Nyisd meg az SPFLASHTOOL.EXE filet és töltsd be a Scatter filet. ( Click Scatter Loading)
- Ne legyen kijelölve semmi a jelölőbokszok közül.
- Nyisd meg, klikkel a RECOVERY box-ra a listából, és töltsd be az image filet
- Most a RECOVERY box ki van jelölve, és látod az image filet illetve annak helyét. (A többi box NE legyen kijelölve)
- Kapcsold ki a telefonodat
- Kapcsold össze a telefonodat az usb kábel segítségével a géphez, és klik a DOWNLOAD gombra felül. A kérdésre válaszolj YES-szel.
- Ha kész van, egy zöld kört látsz. Ha gond lenne az oldalról a MediaTek USB VCOM drivert installáld fel/újra.[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz Zwodkassy #1645 üzenetére
A BTvel én sem tudtam mit kezdeni, más beállításokat én sem találtam.
Dátum mező van a névjegyben, illetve külön lehet/kell beállítani, hogy ez milyen dátum, születésnap, évforduló, stb. Nálam ez egyenlőre a gyári app.
Esetleg akkor lehet gond, ha a kártyán tárolod a számaidat. Ott nem tudom milyen mezőket használ. Ha a gmail-t használod tárolásra, szinkronizálásra, akkor van ilyen lehetőség, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz dodger35 #1661 üzenetére
Ezt a meizu telefont még én sem tapogattam, de van fent róla teszt. Egy dologban biztos jobb a X5Pro, a 4G támogatásban. Tudja a 800MHz-et is, amit a meizu nem.
Hogy ez mennyire fontos neked nem tudom. Attól is függ merre laksz, milyen a hálózat arra, illetve mennyi időre tervezel.
-
rzoli
senior tag
válasz JancsikaMr #1746 üzenetére
Hangerő le és bekapcs gomb egyszerre megnyomva, kb fél másodpercre...
-
rzoli
senior tag
válasz kukinyo #1776 üzenetére
Én nem ezt használom, hanem az Alarm Clock Plus-t.
De nekem is van gondom vele. A reggel fél hetes ébresztés szinte mindig 5 perccel később jelez. A szundi/sleep funkció néha csúszik, 10 perc helyett 13-15 perc is előfordul.
Valami ötlet miért van ez?
-
-
rzoli
senior tag
A beállítások/tárhely menüben be tudod állítani melyik legyen a alapértelmezett írás lemez.
De mit értesz azon, hogy "Ha ez tényleg így van, gyakorlatilag nem bővíthető SD kártyával a telefon." ?
-
-
rzoli
senior tag
válasz Ren Hoek #1778 üzenetére
Tegnap kipróbáltam egy programot, ami a proximity szenzor segítségével a tok nyitására, zárására be illetve kikapcsolja a képernyőt. Annyi hátránya van ugye, hogy folyamatosan ébren tartja a telefont.
Viszont ma reggel az ébresztés percre pontos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest