Hirdetés

2019. október 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Xirtam


Xirtam
(veterán)

ÁÁÁ nemhiszem el h mért kell minden játékra várni! :C

(#2) No-kia


No-kia
(őstag)

sok lesz már a videó, alig bírom kivárnia megjelenést, remélem jól fog futni

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#3) konas


konas
(senior tag)

Igen ez minimum 9.0 pontot erdemel.Latom keves lessz benne a hagyomanyos rally stage.
Egerbakta-Cered szeru-ekre gondolok itt.Remeljuk jo lessz a multi-ja is.

(#4) Xirtam válasza konas (#3) üzenetére


Xirtam
(veterán)

lesz benne hagyományos , de mióta CMR meghalt végülis Ken Block-ra let hajazva a game aki ugyebár amerikai és az amcsiknál vannak ilyen lezárt rally futamok!

(#5) Elijah Baley


Elijah Baley
(tag)

Nem is tudom, hogy miután ennyi "jó" autós játék jelenik meg - örüljek-e vagy csak iróniából nevessek azon., hogy itthon miért nem a mi pénztárcákhoz igazítják a játékok árait..., (bár ebbe nincs beleszólásunk.., de azé' :O )....

Ugyanis nagy hirtelen ebben a szezonban annyi játék jelenik meg a különböző platformokra, hogy nehéz is eldönteni, milyen stratégiát is kövessen.. Itt konkrétan arra gondolok, hogy megvárjuk, amíg lejjebb megy egy kicsit az ára, vagy megszerezzük jogtisztán de mégis pult alól számla nélkül, vagy kínkeservesen kiválasztunk az általunk szimpatikus címe közül "sorshúzással" egy maximális számot mondjuk kettőt..., és boldog vagyunk örülünk az új játékoknak amit jobb esetben nem egy-egy délután lesz kivinni' ..., és méginkább örülünk annak, hogy csak cirka ~30k-t dobtunk ki játékra... :(((

A játék pedig szerintem is legalább 9 pontot ér... - reméljük a legjobbakat, hogy hamarosan nem csak így videón keresztül meózhatjuk :K

[ Szerkesztve ]

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#6) Psylocyber


Psylocyber
(csendes tag)

Gyerekek, az nem tűnt fel senkinek, h a grafikán és repkedő autókon kívül semmi nem változott?(jah a gépigény bocsi vegyél 100ronygyért videókártyát is hozzá)
Eleve ott kezdődik a dolog h fantasztikus új fícsőr néven vezetik be a "racing" hangulatot, itt kezdtem aggódni...
Ja, és az milyen már h egy félig(rally pályák) szimulátor programot minden kibaszott bemutatón töketlen, technikátlan KEYBOARDOS írányítással mutatnak be...lol,
amúgy a rally biztos jó lesz, én a dirt1-ben is csak azokat játszottam végig, meg ugye a hill climbokat, a többinek itt sem lesz értelme.

(#7) mave13


mave13
(őstag)

Egy próbát megér.
De a grafika az sajna ugyan olyan csicsás giccses szar, mint a GRID-ben volt. Ugyan olyan sárgás színvilág. Ez nem olyan jó előjel.

Kiadhatnának mondjuk egy hivatalos IRC, vagy WRC szimulátort... Annak sokkal jobban örülnék, mint egy ilyen csicsás amerikaias maszlagnak. De, ez van.

Icewolf || kósza || 5000+

(#8) Ice!?


Ice!?
(őstag)

Mintha csak magamat látnám játszás közben. Faltól falig feeling. (:
A grafikával nem nagyon foglalkozok, mert fullon úgyse fog menni a 3850-emen.

(#9) Corsa1 válasza mave13 (#7) üzenetére


Corsa1
(tag)

ez a csicsás giccses szar grafika kb majdnem mindekit levett a lábáról és a mai napig azt mondják hogy a legszebb autós játék.ennyit rólad.várjuk a játékot szeretettel.

(#10) Viktor77 válasza Corsa1 (#9) üzenetére


Viktor77
(félisten)

Az a "baj", hogy igaza van. Ilyen sárgás, agyonmosott az egész.

Some people move on, but not us ... not us

(#11) konas


konas
(senior tag)

Ettol szebbet se akarhatnank..Ha kint lessz tetszeni fog meglatjatok..

(#12) Sennalacy


Sennalacy
(aktív tag)

Mivel ez egy beharangozottan dx11-es game, nem ártana ezt is valahogy kihangsúlyozni egy tesztben, hogy ez a mindenki által úgy várt dolog, hogy teljesít a valóságban. milyen különbségek vannak a dx10 illetve dx10.1-hez képest legalább látvány szempontjából, még ha a teljesítményadatok titkosak is...

Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

(#13) 30z.Samu válasza Corsa1 (#9) üzenetére


30z.Samu
(nagyúr)

Azért kicsit több tisztelettel kéne beszélni a másikkal. Attól, hogy nem egyezik a véleményetek nem kevesebb, mint Te... és természetesen nem is több. Gondolok itt az "ennyit rólad" megnyilvánulásra. :U

Sic Parvis Magna

(#14) DriderG


DriderG
(tag)

Ahhoz képest, hogy ez Dx9-es, illetve OpenGL 2.0-ás grafika, még a sok sárgás utóeffekttel is szép. A Dx11-es képekre azért kíváncsi leszek.

(#15) BalaNce87


BalaNce87
(addikt)

Hát az engem is érdekel hogy szebb lesz e DX11-ben és ha szebb lesz, lesz e annyival szebb hogy jelentősnek mondható. Bár nem értem hova ez a nagy sietség ezzel a DX11-el, amikor még ilyen videókártya nincsen és valószínűleg nem az olcsó kategóriát fogják képviselni. A GRID-nél egyáltalán nem szebb, viszont a fények nekem tetszenek benne, ezt úgy mondom hogy demot játszottam boxon és egy gametrailerses videó nem adja vissza az eredeti kinézetet, ott szebben tűnt mint a GRID. A másik dolog amit nem értek hogy volt olyan rovat hogy szeptemberi játékmegjelenések (gametrailersről) és ott azt írta hogy multiplatformra jelenik meg és nem azt hogy xbox és ps3, ilyenkor nem értem miért nem írják át, pl a bioshock 2-re is azt írja hogy relase date november akárhanyadika, miközbe 2010-be fog jönni valamikor.

[ Szerkesztve ]

One plus voucher: https://oneplus.net/hu/invite#EZBIHNX2HA7SBC7

(#16) fagy53


fagy53
(nagyúr)

Grafikában visszaköszön a DiRT1, talán mélyebbek az árnyékok és nem kell már napszemüveg a játékhoz. Ezen a videón természetellenesen túldimenziónáltak a színek, de a tényleges játék valószínüleg visszafogottabb lesz. A homok meg sárga, azzal nincs mit tenni, még mindig jobb mint a DiRT1 vöröses homokja.
Az effektek nem rosszak, keréknyom, felvert kövek, sár a szélvédőn stb. Pár dolog díszletszerű, makettérzés fog el a láttán, kőház hungarocellként esik szét, kicsapodó autó.
Az elsőben is a rally érdekelt, ami viszont elnagyolt, a hangulatot nélkülöző szervezéssel bírt, jó helyszínekkel. A kettesnél sem számítok jobbra, a többi meg bohóckodni nagyon jó! Érdekes lett viszont a menűrendszere. :)

(#17) No-kia válasza fagy53 (#16) üzenetére


No-kia
(őstag)

néha én is néztem mikor a vörös homok elkezdett izzani, alig láttam a pályát

a videóban az is jó mikor neki repül a kocsi a falnak és az leomlik, tetszető slesz

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#18) proci985 válasza fagy53 (#16) üzenetére


proci985
(MODERÁTOR)

tény, az első rally részei sajnos gyengébbek voltak... főleg, hogy előtte két hónappal még a CMR2.0át toltam. a hegymenetek akár jók is lehettek volna, a zárt pályások nekem viccnek tűntek, aztán a B csoportos szörnyetegektől meg hányingerem lett (szó szerint). megvolt benne az erő, csakhát egy rallyversenyprogram max viccnek jó, ha még egy jóízűt se lehet benne slideolni. és hol van akkor már az angol gyorsasági a sáros/füves vízben álló dombbal, amin 120as átlagtempót lehetett tartani úgy, hogy a kocsi eleje egyszer nem nézett arrafelé, amerre éppen tartott. azzal, hogy fullágzon lehet mindent venni és nem lehet csúszni pont az élvezete veszik el.

viszont, nem tudom feltűnt e másnak is a dizájn, a pályaszervezés meg pár dolog... lehet lesz újból egy használható Need For Speedünk, csak más néven?;]

de addig is marad a GTR07 meg a CMR2.0...

szépnek egyébként szépen néz ki, a DIRThez képest hatalmas a különbség.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.

(#19) Csabee.


Csabee.
(nagyúr)

Minden nap jön újabb és újabb videó a Dir2ről és az NFS Shiftről.. legyen már 15 :D túl sok ez a videó már, kellene a game!

Üdv: Csabee.

(#20) Adams007


Adams007
(tag)

Nagyon jó játék lesz, csak PC-re sokára jön. :O Mondjuk DX11-es képekre én is kíváncsi lennék.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.