Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
-
SaitoX
tag
Hmm, értem.
Nekem Samsung PX2370 van, ez 85.000 ft volt, kb 2,5 éve vettem!
Akkoriban mindenhol azt írták, hogy ez a TN panelek csúcsa, és minden tesztben nagyon dícsérték, az előző 2494HS monitorommal én is összehasonlítottam, és valóban fényévekkel szebbek a színei, pl. a feketéje, és a képminőség is.
Azonban megvannak azért a maga hibái, pl. a szürke lehetne "szürkébb", és mégis TN panel, amit manapság a legtöbb helyen eléggé szídnak... de én is attól félek, hogy egy ilyen olcsó eIPS panel nem biztos, hogy óriási előrelépést jelentene ezután. -
Zsolt112
tag
Ez a pwm-es dolog engem is érdekelne.
Külföldi fórumon is láttam már hogy írta valaki hogy ilyen rev5 vagy 6 monitornál hiába rázta a ceruzát nem látott semmi stroboszkóp hatást.
Jelenleg pont a pwm miatt vonakodok az U2312hm-től...Old artist vagy Nyugdíjas, vagy aki gyakran kapcsolatba kerül ezekkel a monitorokkal ránézhetne erre.
Lehet hogy lecserélték a pwm-et az újabb reves 2312esekben arra a fényerőszabályzásra mint ami a 2713-ban van? -
Füleske
addikt
Ha Te meglátod a 72 és a 75 fps közötti különbséget akkor Te vagy Superman .
Ha szerinted egy dp kábel semmibe kerül akkor a Dell nyilván a felhasználó bosszantására hagyta ki a dobozból. Kemény marketing ez pedig , a régi dvi már elavult itt a hdmi , de nem is mert már van jobb , itt a dp . Aminek valóban lehet értelme , csak nem fullhd és 6bit+frc - s monitoroknál. -
Füleske
addikt
Itt nem a 60-75 közötti különbségről szólt a diskurzus eddig.
Elég az hogy rárakják a monitorra (második dvi port helyett pl.) és kész is a reklám. Mert az user látá ezt és utánanéz , és azt is látá hogy a speckók szerint a dp jobb és akkor neki kábel is kell meg vga is, mert ez biztos valami extra jó lesz. Azt már nem nézi az user hogy az ő monitorján nem lesz semmivel sem jobb a dvi - nél. Nagyobb számokat írnak a speckók tehát jobb.
-
petymeg
addikt
-
DNReNTi
őstag
Dikk.. erre nem is gondoltam Annyira bennem volt hogy 2 DVI foglalt...
Időközben meg megnéztem a VGA adatlapját, azt írja : Multi-view : 2.
Ez jól sejtem azt jelenti 2 kijelzőig támogatja a többmonitoros rendszert? :Sbut without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
eszakas
senior tag
Hááát nem tudom de az előzővel nem csinálta. Lehet én állítok be rosszul valamit?
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Battlefield 3, MW3, és filmek gyors oldalirányú mozgásnál remegést vettem észre, amit én a magas válaszidőnek tulajdonítok. De remélem megcáfol valaki és segít beállítani
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Igen kábelcser volt HDMI-DVI kábelen van.
Nem szétesik, hanem remeg mikor fordulok beremeg az egész kép, egyszerre az épületek és az alakok is.
-
El Kebir
őstag
ezen a képen inkább csak az látszik, hogy magasabb a fekete szintje, így nem nagyon összehasonlítható homogenitás szempontjából, mert a magas feketeszint miatt az egyik csak egy nagy hiba , a másik mellett... (egyszerűen a tn-es túlságosan világos)
úgy jönhetne elő a panelek típuskülönbsége, ha kb azonos feketeszintre lenne beállítva különböző paneles monitorok.
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
őstag
A monitorgurun azt írják kétirányú a DP-HDMI kábel. Idézek:
"Ennek a Delock átalakítókábelnek a segítségével csatlakoztathat DisplayPortos monitort HDMI-s aljzathoz, vagy HDMI-s monitort DisplayPortos aljzathoz."
Ezt feltehetőleg majd old_artist is megerősíti.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
Hipolyt
csendes tag
-
pvt.peter
őstag
Hali!
Én is vmi bevonatra gyanakodtam. Eddig még nem volt dolgom ilyen kijelzővel, előzőleg egy Samsung 940NW -t nyüstöltem, majd pedig egy laptop kijelző jött.
HDMI <> DVI kábellel van összekötve a laptopommal,
nem tapasztaltam képeltűnést miközben a mobil kommunikált a háttérben.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
kolmi93
tag
-
kolmi93
tag
-
spiritex
veterán
Hát ha van Display port-ja akkor igen.
Szerk:
Azért jöttem egyébként ebbe a topicba, mert nem akartam újat nyitni az U2211H monitoromnak.
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges az, hogy máról holnapra megadja magát a monitorban levő usb hub? Mert hirtelen Unknown Device-ként jelenik meg, és folyamatosan ugrál fel egy ablak, hogy ismeretlen eszköz. Nagy nehezen kiderítettem, hogy a sok usb cuccom közül a monitor volt a hibás. Most lehúztam, kiiktattam és a fárasztó üzenet is eltűnt, de nem értem mitől mehetett tönkre egy ilyen egyszerű elosztó...[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tick
aktív tag
Köszönöm szépen! Fekete képernyős DVI hibára a három közül az egyik a megoldás:
-Jelszót adni a felhasználónak
-Távoli asztalról belépni
-A fentin keresztül belépés után beugró alkalmazások futtatása és a "mindig kérdezzen rá" box uncheckelése (nem látszik változás, de feltételezem ez lehetett a gond)Everything that has a beginning... has an end
-
GoZoL
senior tag
Nem engem kérdeztél de hátha tudok segíteni! Nekem Samsung 205BW volt előtte 20"-os. Már a méret is nagyobb a dell-nek. Amit legelőször észrevettem a szélei kicsit világosabbak de hát a led miatt van. Az előző TN+ paneles volt ez meg IPS. Játékra használom semmi után húzást nem tapasztalok, nem bántam meg a cserét! Színvilága hasonló nekem a Samsung-hoz.
-
RichieTri
senior tag
Egy uccso kerdes..
Van-e esetleg ennek a tipusnak vmilyen gyari hibaja ami elo szokott fordulni?Mire erdemes figyelni?
Olvasgattam es lattam egy-ket monitornal, hogy nem ajanlanak bizonyos idoben gyartottakat...pl.:mint az xboxnal, hogy a Jasper alaplapos a megbizhato a tobbi meg surubben megy tonkrelive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
Köszi az info-t!
Ezek szerint ez nem a konkrét típus "hibája" hanem a technológiáé.?!
Viszont a képeket nézegetve olyan mintha az összes monitoron marhára fel lenne "csavarva" a fényerő.
Van esetleg valami beállítás a Dell-nél amivel ezt csökkenteni lehet?
Illetve ennél a tipusnál ez mennyire drasztikus?[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Lazarus911
aktív tag
Sajnos a telóval nem akar képet csinálni, nagyon zavarja a panel..
Megpróbálom elmagyarázni..
Tehát mikor hirtelen a vmelyik szélére tekintek hirtelen, akkor látom hogy rézsüt ilyen halovány csíkok vannak, de mikor jól ráfókuszálok a szememmel akkor így eltűnik..Vagyis ha közelebbről nézem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest