Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
Sziasztok!
Én 3 napja váltottam egy ilyen monitorra Samsung2243NW-ről. Mivel nem összehasonlítást akarok írni a monitorokról azt mondom nem tudom megérte-e. Ha nem LCD-ről váltottam volna akkor azt mondom nagyon-nagyon jó monitor. Nekem elég hidegnek tűnnek a színek rajta és a fekete sem olyan fekete mint az elődjén. Ennek ellenére érdekes módon több szín különül el rajta mint a samsungon. A kép nagyon tiszta élés és jól kivehető minden rajta, film és játékok alatt is. BF3 és MW3 amit próbáltam és tű éles képet kaptam mindkét játékban /meg merem kockáztatni, hogy az ölések száma is nőtt BF3 alatt/. Filmek alatt a full HD-ban olyan érzés mintha részese lennék a jelenetnek. Ami miatt nem bántam meg hogy cseréltem azok a képek. A nyaralásokon készült képek hasonlítanak színvilágban ahhoz amiket ott láttam. /ami nem az a fényképezőgép hibája/. A kalibrálás nem tudom mit hozott a konyhára mert rögtön azzal használtam, anélkül nem is teszteltem. A megfelelő szín és élesség eltalálása elég sokáig eltartott, de hát ugye mindenki másképp látja a dolgokat. A bolttal ahonnan rendeltem, nagyon meg vagyok elégedve minden úgy történt ahogy megbeszéltük.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Hát játékra szerintem a nem a legjobb választás. Nekem remeg a kép mikor fordulok a játékban és az nem a legjobb./és egyes filmeknél is/
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Hááát nem tudom de az előzővel nem csinálta. Lehet én állítok be rosszul valamit?
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
Battlefield 3, MW3, és filmek gyors oldalirányú mozgásnál remegést vettem észre, amit én a magas válaszidőnek tulajdonítok. De remélem megcáfol valaki és segít beállítani
-
eszakas
senior tag
Igen kábelcser volt HDMI-DVI kábelen van.
Nem szétesik, hanem remeg mikor fordulok beremeg az egész kép, egyszerre az épületek és az alakok is.
-
eszakas
senior tag
válasz dangerzone #1348 üzenetére
Miért tetted az egeret a monitorba?
Szerintem ez természetes. A hőtágulással van összefüggésben.....Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest