Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
"Nekem legalábbis 4. osztálytól kezdve volt."
Igen, neked volt. Hidd el, hogy ezzel te egy nagyon szerencsés ember vagy. Nekem pl. általános iskola 7. osztályától volt heti egy óra informatika, fél évig, 8.osztályban heti egy egész éven át. Pedig tippem szerint én pár évvel fiatalabb is vagyok, mint te. Egyszerűen olyan környezetben nőttél fel, ahol ez természetessé vált a számodra. Sokan meg nem olyan környezetben nőnek fel, és ha nincsen - vagy nem volt - otthon saját számítógépük, akkor nem tudtak mit tenni. Akit nem érdekelt a téma, annak úgyis mindegy volt, akit érdekelt volna, az meg meg volt lőve. Ennyi.
"Szerintem még itthon is alig van olyan fiatal akinek ne lenne otthon egy PC-je vagy laptopja, akár mindkettő."
Megint csak kérdezem: reprezentatív felmérés, saját tapasztalat, vagy...?
"De ha valaki össze tud spórolni 10 ezer forintot egy ilyen alap 5-10 éves konfigra,..."
Lehet, hogy össze tud, és itt ügyesen el is siklottál az időtényező felett.
Kel 5-kor, hazaér este 7-re, a munkahelyén nem számítógéppel dolgozik. Család, gyerekek. Kérdés: mikor van ideje számítógéppel foglalkozni? 40 éves nő saját maga kijelentette, hogy ha napi 3-4 órája lenne foglalkozni vele, ő is benne lenne a témában. De nincsen, mert a hétköznapjait elviszi a munka és a család."Tehát okés, hogy szar az oktatás és ez súlyos probléma, de legalább egy mai fiatalban lehetne annyi, hogy továbblát a facebook-nál."
Motiváció. Illetve annak hiánya. Meg amit a "fiatal" a környezetében tapasztal. Ez a probléma jóval túlmutat az oktatáson, meg annak minőségén. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kel 5-kor, hazaér este 7-re, a munkahelyén nem számítógéppel dolgozik. Család, gyerekek. Kérdés: mikor van ideje számítógéppel foglalkozni? 40 éves nő saját maga kijelentette, hogy ha napi 3-4 órája lenne foglalkozni vele, ő is benne lenne a témában. De nincsen, mert a hétköznapjait elviszi a munka és a család.