Hirdetés

2023. január 31., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Peter Kiss


Peter Kiss
senior tag
LOGOUT blog

+1 vagy mi.

Rengeteg trehány hirdetés van fent, és tényleg a halálba tudják idegesíteni az embert. Minap én is keresgettem volna árakat --> alku szerint. Ki voltam segítve.

"Kérésre küldök képet." -- A hirdetés topikjában nem fér el, vagy mi?

(#2) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Szerintem ez lett a vége annak, hogy sokan sz@rrágóskodtak, meg abból a minimál árból is alkudni akartak- mennyit engedsz a feléből stílusban- amiből már egyszerűen nem szeretne engedni az ember.

lordshop.hu -reg eladó

(#3) Dany007 válasza BITBOYS (#2) üzenetére


Dany007
veterán

Ezért kell pár ezerrel magasabb áron indítani, hogy had alkudhasson belőle.
Aztán ha elérte az általad elgondolt minimális árat, akkor megmondod, hogy itt a vége és kész. A többit meg leszarod.

@Athlon64+:

Na ez meg a másik. Mit rejteget az az ember, aki nem képes kirakni egy-két képet a termékhez? Főleg ha kérésre úgyis küldi... Egy képpel sokkal nagyobb esélye van eladni bármit is. Sokkal látványosabb. És bizonyos esetekben sokkal többet mond egy kép, mint bármennyi szöveg. Szintén furcsa hozzáállás =/

(#4) BITBOYS válasza Dany007 (#3) üzenetére


BITBOYS
addikt

Én is adtam már úgy el termékeket, hogy nem volt mellékelve fotó. Nem volt benne semmi becsapás vagy ilyesmi, furcsának sem vélték.

lordshop.hu -reg eladó

(#5) Dany007 válasza BITBOYS (#4) üzenetére


Dany007
veterán

Vagy csak nem mondták :) De ez termékfüggő.
Nálam egyértelmű lenne, hogy raknék ki képet bármiről. Nemtom, olyan 7köznapi dolog. Lefotózom akár telóval, felnyomom 2 perc alatt és kész is.
Legalább v.mi bemutatóképet, hogy hogy néz ki.
Persze, mint mondtam ez kesébbé idegesít, és főként akkor érzem butaságnak, amikor még oda is írja, hogy kérésre küld képet... Ő akarja eladni és még én kunyizzak képekért? : ) Csak fölösleges, lekerülhető körök futása ez így.

(#6) localhost


localhost
Közösségépítő

Én meg abba futottam bele, hogy ára 1 Ft, amiikor azt mondom, hogy annyiért megveszem, akkor még neki áll feljebb és az arcomba röhög, hogy FAKE, ugye én sem gondoltam komolyan ?!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#7) ollie


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Én nem látok ebben semmi kivetni valót. Mindenki annyit és úgy kér az általa árult termékért, amennyit akar. Legfeljebb nem, vagy nagyon nehezen fogja eladni, de ez már az ő gondja. Mellesleg - gondolom - te is minél drágábban próbálnád eladni az árult holmijaid.

***

(#8) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Maximálisan egyetértek a post-tal, nekem is kezd a t*k*m tele lenni a sok kis wannabe kalmárral.

Aki kereskedni akar, nyisson boltot, vagy webshopot, nem érdekel, de itt inkább azt szeretném látni, hogy "műkedvelő" emberek a saját kis használt cuccukat adják tovább másnak, mert váltanak, és pont annyi hiányzik, valakinek meg pont az kell. Mindezt teszik átláthatóan, transzparensen, nyilvánosan. Erről kellene hogy szóljon az apró.

Ez a magánvéleményem, aki nem ért vele egyet, fogja fel egy szavazatnak az egyik oldalra.

szerk: ugyanez vonatkozik az "ajánlatok csak privátban" kitételekre is, de azt máshol már kitárgyaltuk

[ Szerkesztve ]

(#9) ollie válasza DeFranco (#8) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Mondjuk a privát ajánlatkérés tényleg csak sunyulásra adhat okot.

Egyszer történt velem olyan, hogy épp egy itteni apró alapján megállapodtam valakivel, hogy megveszem az alaplapját. Lezsíroztuk a találkozót is. Aznap, amikor találkoztunk volna, hívott az eladó, hogy valaki X Forinttal többet ígért. Erre én mondtam neki, hogy akkor adja el neki, viszlát. Volt nagy megdöbbenés a telefonban. Máig azt gondolom, hogy csak bepróbálkozott, hátha rálicitálok, de nem jött be neki.

***

(#10) Dany007 válasza ollie (#7) üzenetére


Dany007
veterán

"Mindenki annyit és úgy kér az általa árult termékért, amennyit akar."

Ezzel tényleg nincs is gond. De itt pont arról van szó, hogy az illető nem ír ki árat, vagy 1ft.-ot ír ki, ami nevetséges, értelem szerűen nem annyiért akarja eladni.
Szal annyiért árulja, amennyiért akarja, persze, de akkor tudassa a vásárlókkal is, hogy mennyiért is árulja.
Nem feltétlen akarnám eladni minél drágábban. Nincs okom átbaszni az illetőt, én érezném szarul magam. Kitalálok egy reális árat, amennyit szerintem megérne, meg kitalálok egy árat, ami alatt jobban megéri ha inkább megtartom. És kész. Teszek az árra, mondjuk 5 ezret, aztán alkudjanak ha annyira akarnak.
Én pl még szinte soha nem alkudtam. Igaz csak 3 üzletem volt itt :) De ott is annyit 'alkudtam', hogy az útiköltségem megtérüljön. Ez 80 ezer forintos tétel esetén volt 5 ezer, 28 ezres tételnél 1 ezer. Ez szerintem reális.
Én eleve nem alkudozni jövök ide / bár az még bőven belefér, azzal nincs bajom /, hanem hogy találjak egy kívánt terméket jóáron. És vissza is értünk oda, hogy ha nincs ár, akkor ba****tom az egészet. Nem fogok 40 emberrel privizni ez miatt.

@ #9 ollie: az szép! Ahogy Thor, az Asgardok főparancsnoka mondta: "more then likely!" És akkor végülis meg se vetted? Már azt hittem visszahív később, hogy bocs mégse vették meg :) Kemény...

@localhost: hihihi! :) Ott a pont. Nagyszerű leépítés volt! ollie-val együtt :C

[ Szerkesztve ]

(#12) BITBOYS válasza Dany007 (#5) üzenetére


BITBOYS
addikt

Természetesen az az igazi, mikor fotó is van a termékről, de ez sem minden esetben kielégítő, mivel olykor a netről bevágott képpel egészítik ki a hirdetést. Ilyenkor megvan benned az a hamisan kielégítő érzés, hogy de szép és jó állapotban van...megveszem, lealkudom.

Az is eléggé furcsa hozzáállás, hogy már az első pillanatban alkudoznak a termékre, de még nem is látták, fogták, próbálták...lehet nem is tetszik majd élőben, pedig már a béka segge alá könyörögtem az árat.

lordshop.hu -reg eladó

(#13) ollie válasza Dany007 (#10) üzenetére


ollie
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Nem, nem vettem meg, köpni nyelni nem tudott a telefonban. Letettem és ezzel ennyi is volt.

***

(#14) Dany007 válasza Kalandor (#11) üzenetére


Dany007
veterán

Akartam is kérni, hogy amennyiben túlzottan elengedtem magamat, szóljatok és átírom. Csak láttam, hogy Race este 10 óta nem volt fenn, így gondoltam fölösleges ez miatt zaklatni.

(#15) Móci


Móci
addikt

Szerintem holt egyszerű. Van egy termék, aminek, kb. 40 ropi az ára reálisan, ha körbenézünk. Ha annyira alkudni akar, tegye fel 45 körül, aztán vagy lealkudják, vagy elviszik.
Ezzel csak arra akartam célozni, hogy ha egy picivel magasabb árat is ír, s hagyja, hogy lealkudják valameddig, még az is jobb, mint a semmi.
Bár biztos nehéz eladás előtt körbenézni, picit tájékozódni... :F

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#16) Samus


Samus
addikt

Teljes mértékben egyet értek az írással. Mindenhol úgy kellene megadni, hogy x ár, alkuképes, vagy sem. Ez egyébként lehetne egy fejlesztés is a közeljövőben. Az ár mellé egy újabb opció: Alkuképes . Így mindenki jól jár. Van ár, ha túl magasnak találod, bepróbálkozhatsz egy kisebb összeggel. Persze ez lehet csak az én véleményem.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#17) ftc


ftc
nagyúr

Ah sokkal jobb mikor jönnek a depo-s árakkal s bizonygassák,hogy sokért árulod...

(#18) Dany007 válasza ftc (#17) üzenetére


Dany007
veterán

Hehe, pedig a másik ötletem az üzletrontás szabályainak lazítása :)
Nem tudom miért gond az, hogyha valaki irreálisan magas áron kínál valamit, akkor egy másik júzer figyelmezteti a többieket, hogy vazzeg ne hagyjátok átbaszni magatokat, ezt feléért is meg lehet kapni boltban pl.
Mert végülis, aki irreálisan magas áron árul, az nem csinál mást, mint kihasználja a júzer tudatlanságát, átveri voltaképp.
De ez megint egy másik téma. Ez a rész se zavar annyira.

(#19) Foglalt név


Foglalt név
addikt

Mivel egyre kevesebb ember veszi a fáradtságot, hogy a másik szempontjából is megvizsgálja a dolgokat, rávilágítanék valamire.
Ahogy ftc is utalt rá, az 1Ft-ozásnak volt azért előzménye, mert gyakorlatilag nem lehet, úgy feltenni hirdetést árral, hogy ne szülessen rá 15 hsz-e, ami azt firtatja, miért olcsó és miért drága és akkor most csaló-e vagy.
Régen ez működött, jó önszabályozó rendszer volt, ritkán vertek át bárkit is, mert az irreálisan magas vagy alacsony ár szemet szúrt.
A közösség azóta felhígult, az okosok helyett okoskodók vannak, tanács helyett trollkodás van.
Erre az eladók reagálnak és amennyire lehet kerülik a nyilvánosságot, ez persze jó lehetőséget ad a csalóknak is.

(#20) Algieba


Algieba
senior tag
LOGOUT blog

Ha eladok valamit, előtte mindig körbenézek a hálón, hogy mennyiért megy az adott cucc. Aztán a sajátom állapotát, cuccait átnézve beárazom.

Imádok elbíbelődni a termék fotózásával. :) Meg különben is, úgy korrekt egy hirdetés, ha jó minőségű fotók vannak benne a termékről. Senki sem szeret zsákbamacskát venni. Az olyan hirdetéseket elkerülöm, ahol nincs fotó vagy csak egy mobilos, homály kép van a kiszemelt modellről. :( Azért legyünk már igényesek. A weben a vevőnek nincs módja megtapogatni az adott holmit. Ezért úgy korrekt, ha jó makrók alapján tud dönteni, hogy kell neki vagy sem.

Szerk.: Egy dolog irritál és dühít, ha bejön a hirdetésemhez egy laza kiscsákó és beböfögi, hogy 50% megveszi, mert fele áron látott valami ismeretlen helyen olyan modellt, melyet éppen árulok. Általában teljes dobozos, össztartozékos mobilokat hirdetek meg és általában reális áron. Eddig egy üzletemen sem nyertem és énekelhettem utána, hogy háhá, de profin átvertem a vevőt! Egyszerűen nullára jöttem ki. Mindig. De az ilyen kis laza csákók képesek lennének mínuszba átlökni, mert olyan kis anyuci kedvencek, tömve lóvéval.

[ Szerkesztve ]

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#21) Lenry


Lenry
nagyúr

én vagyok az egyetlen, aki soha, sehol, egyetlen helyen vagy helyzetben sem próbáltam meg még alkudni? :F

eldöntöm, hogy mennyit szánok a termékre -> megnézem, hogy kb mennyit ér -> körülnézek, hogy mennyiért árulják -> ennek és az állapotnak a fényében megveszem annál, aki a legjobb ajánlatot kínálja, annyiért, amennyiért ki van írva. pont
mindenki boldog

de lehet, hogy én csinálok valamit rosszul

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#22) Dany007 válasza Lenry (#21) üzenetére


Dany007
veterán

Szerintem ez pont így 100%-ig korrekt. Bár sokszor benne van az alku az eladásban is. Az eladó is úgy számolja.
Mint mondtam, én is csak az útiköltséget próbáltam lealkudni, mást nem. Mert ilyenkor mindig kimegy az fejemből, hogy el is kell érte menni. Postát nem szeretem, szeretem látni élőben is, mielőtt pénzt adok érte.
Én is hasonlóan gondolkozom, talán ezért sem jut eszünkbe az alku. Kitalálom mennyit tudnék rászánni, megkeresem és ha van megveszem. Örülök neki, hogy találtam a megcélzott áron belül, így sokszor eszembe se jut, hogy itt még alkudni is lehetne.

@Foglalt: na ez viszont egy érdekes dolog. Meg lehetne próbálni hátha működne újra, megint. Nem csak okoskodók lennének. A sok csaló elkerülése lehet megérné a dolgot.
Én találkoztam már olyan eladóval, akinél nem bírtam megállni, hogy ne szóljak, igaz csak privátban. Olyan gépet árult 240 ezerért használtan, amit 110-ért összeraktam egy webshopban. Szóval ha valaki ennek bedőlne, akkor bizony csúnyán át lenne vágva. Persze tudom ő baja, de akkoris.

[ Szerkesztve ]

(#23) Ndruu válasza Lenry (#21) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Ez így van, én is így szoktam csinálni. Alkudozni pedig a "négytigrisen" meg a "maglódin" kell...

Harrrr!!!!

(#24) whiz válasza Lenry (#21) üzenetére


whiz
aktív tag

Nem vagy egyedül. :)

Az alku tárgya típusú hirdetéseket én meg se nézem. Vagy írja ki mennyit kér érte, vagy felejtsen el az illető.

Egyébként nekem is volt olyan, hogy el akartam adni egy cuccot, jött is valaki, hogy hát ennyiért elvinné (alkudott egy kicsit, azért). Jó rendben. Megdumálva, erre talinapon reggel ír, hogy hát talált olcsóbbat, de ha engedek még egy kicsit, akkor a megbeszéltekre hivatkozva viszi az enyémet. Mák volt, hogy reggel felnéztem PH-ra, mert egyébként sose szoktam. Jó mondom akkor felejts el (van rá egy fogadásom, hogy nem talált annál olcsóbbat). Finom voltam, pedig a jó kubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip küldtem volna legszívesebben...

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#25) <NewL> válasza Lenry (#21) üzenetére


<NewL>
addikt

En Meg nem tudnek venni semmit sem ugy legalabbis innen az Aprok kozul h nem alkudtam valamit belole,Meg ha ar alatt is van:) megnyuhtat boldogsaggal tolt el:D

nekem semmi bajom ezekkel az 1ft-is hirdetesekkel,csak amikor priviben megkerdezem ,h mennyi az annyi ne az legyena valasztas ,h te mennyit ajanlassz erte ...anyaaa*

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#26) deicide


deicide
veterán

Én az árkiírós csoportba tartozom, eleinte (4 éve kb) próbáltak alkudni, de rájöttek, hogy nem megy, így kialakult, hogy én annyiért adom a termékeket, amennyiért ki van írva és a legnagyobb többség meg is érti. Ez persze annak is köszönhető, hogy jó az ár...:)

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#27) Foglalt név válasza Dany007 (#22) üzenetére


Foglalt név
addikt

Ezzel az a baj, hogy központilag nehezen megoldható. Egyrészt vállalhatatlanul szubjektív döntéseket igényelne, hogy hol húzzuk meg a határt, üzletrontó és segítő szándék között. Másrészt ekkora apró mennyiség mellett, hihetetlen erőforrást igényelne.
A másik a közösség önszabályozó rendszere. Az pedig ide vezet, bármennyire is próbáljuk terelni.(mondhatnám példának, hogy a csalós topikba 5 helyre írtam be, hogy ne legyen off, napi 3 ember kap tempban-t és mégis napi 30-40 hsz-t kell törölnöm :U)

(#28) Foglalt név válasza deicide (#26) üzenetére


Foglalt név
addikt

Mondjuk, aki a te áradból akar alkudni, az vegyen inkább gyufát, vagy tejport, arra futja neki :D

(#29) Gergő_


Gergő_
őstag

(nem olvastam át a kommentárokat , lehet szó volt róla)

Tehát szerintem ennél csak az kib@s{@{}tĐ[z@r@>b ha 11Ft vagy 99 999 999Ft van megadva sok esetben. Emiatt nem lehet beállítani csökkenő/növekvő szűrést. :W

A másik pedig ami eszembe jutott:
maximalizálni kéne a hetente feladható hirdetések számát, mivel a másik szűrő is használhatatlan. Sokan naponta feladják újra inkább a hirdetést hogy uppolodjon.
Ehhez kapcsolódóan:
Nagyon körülményes átállítani ezt a szűrőt. Jobb lenne ha egy kattintással el lehetne intézni a lista tetején.

[ Szerkesztve ]

(#30) Dany007 válasza Foglalt név (#27) üzenetére


Dany007
veterán

ehhe, értem a célzást, én voltam az egyik nemis olyan rég ;]

(#31) Lenry válasza Gergő_ (#29) üzenetére


Lenry
nagyúr

a város-szűrő is használhatatlan, mert nagyon sokan bepipálják az összes várost
ezt sem szabadna engedni.
jó, tudom, postáz is, de akkor legyen egy "postázok" pipa, és probléma letudva, de ha én Szegedre akarok szűrni, akkor lehetőleg csak a szegedi hirdetéseket lássam már, ne 80%-a az ország másik végében legyen már :(((

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#32) deicide válasza Foglalt név (#28) üzenetére


deicide
veterán

:DDD

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#33) hejesírásó


hejesírásó
senior tag

nézd a másik oldaláról a dolgot. nálam is mindig aku szerint.

mivel nem sietek eladni amim van általában, ezért inkább adom el később jól kialkudott áron, mintsem hogy eladjam áron alul azzal, hogy kevesebbet írok ki rá mint amit vki esetleg megadna. SOSEM mondok árat, a falnak megyek, ha vki engem nyüstöl az árral. mondjon a vevő azt kész. Ő akarja megvenni... ha meg nem akkor menjen máshová. rakok fel képet, leírom mit tud stb. ha még így sem tud rá árat mondani vki->mert nem akar rossz árat mondani ;)

akkor menjen máshová, így is el fogom tudni adni, jó áron! ;)

árat ma akkor írnék ha sietősen akarnám eladni.

:R

egyébként meg van beárazós topic :U

[ Szerkesztve ]

(#34) hejesírásó


hejesírásó
senior tag

"Mégis mire jó ez ha nem arra, hogy gusztustalan módon még több, és még egy kicsivel több pénzt szerezzen meg az illető eladó. Ennyire nem lehetünk kapzsik!"

sztem ez a természetes az eladónak. a vevőnek meg a fordítottja lenne az :))

"Értem én, hogy az eladónak ez a célja, de ez így nem túl tisztességes."

miért? lehet bennem van a hiba, de a nagy számú alkudozós hirdetés azt mutatja, h nem vagyok helikopter. :))

[ Szerkesztve ]

(#35) Dany007


Dany007
veterán

A fa**om kivan már megint...
Megint akartam nézelődni, keresgélni az aprók között... És sikerült megint felba**ni az agyamat... LCD-tv kategóriában kb. a 350-ből 150 'alku szerint'. A következő 50 db meg 1ft.
Hát elmehet a jó büdös k***a anyjába az, aki így rak fel hirdetést! Igen, mindegyik!
Hogy a fa**omba válogassak így, amikor az LCD árak ~ 70-80 ezertől 350 ezren át a csillagos égig mehetnek???
Minden kiba**ott LCD-s aprónál kérjek privátban árat, majd várjak 4-5 napot mire mindenki visszaír, majd jegyzeteljem le szépen sorban az egészet, aztán nézzem át újra mindet végre az árak tükrében???

Fa**om kivan már, hogy nem lehet ez ellen csinálni valami!
Mért nem lehet azt megtenni, hogy csak kifejezetten indokolt esetben lehessen az 'alku szerint' beírni???? Mért nem lehet azt megcsinálni, hogy az eladónak egy többé-kevésbé reális árat kelljen feltüntetnie??? A kirakott ár legyen egyfajta maximum. Aztán kész. Ha egy ép elméjű ember nem képes saját maga (és persze a google) által meghatározni, hogy mi lenne a reális és számára is megfelelő ár, akkor sajnos nincs azon az értelmi szinten, hogy hirdessen!
Aki meg licitáltatni akar, az takarodjon a Vaterára, vagy a Teszveszre, vagy az ebayre! Ez nem aukciós portál!!!

A fa**om bele, olyan ez, mintha bemennél a Tescóba vásárolni, és egyetlen termék ára se lenne kirakva! Na? Akkor honnan a fa**ból fogom eldönteni, hogy az 1500Ft.-/Kg-os vagy az 500Ft.-/Kg-os sajtot veszem meg éppen??? Vagy minden terméknél külön keressek meg egy ki***ott eladót, hogy ugyan mondja már meg mennyibe kerül???

[ Szerkesztve ]

(#36) sbazsi válasza Dany007 (#35) üzenetére


sbazsi
veterán

Nyugi,
szerintem adj fel egy hirdetést, hogy nagyjából mi az amit keresel.
ár: alku szerint :D

és küld el a linket az összes hírdetőnek.
vagy írj egy olyan üzit mindnek, hogy az ajánlatod az 1000 Ft. Ha kevesli, akkor adjon árat.
és persze mehet a hirdetés topicjába is. ;]

egyébként lehetne moderálni is a hirdetéseket is, ilyen szempontból... kérdés van-e értelme, és van-e rá kapacitás.
de ha valaki el akar adni, az csak tudja, hogy mennyit szeretne kapni érte, tegyen rá X százalék alkupoziciót, és kész...

mod: esetleg lehetne egy "önszerveződés", vagyis ha valaki lát valami cuccot fent alku szerinti árral, akkor ír neki, függetlenül attól, hogy érdekli-e vagy sem. ha elég sokan írnak neki, valszeg megunja a napi 50. érdeklődő után feltesz egy árat... :))

[ Szerkesztve ]

(#37) Dany007 válasza sbazsi (#36) üzenetére


Dany007
veterán

Nemrossz ötletek.
Voltaképp konkrét elképzelésem nincs mit szeretnék venni, csak nézelődök, hátha meglátok valamit ami tetszik.
Így találtam rá a mostani 28'-os monitoromra is, amit nagyon jó áron 75 ezerért szereztem! Ez is egy ilyen véletlen volt. A mostani VGA-t is itt vettem.

Én inkább a modi kapacitástól félek, hogy kevés ehhez =/

Már gondoltam rá amúgy, hogy az összes 1 forintos árút megveszem! ;] De szerintem moderátorok rosszallását váltanám csak ki vele... : )

(#38) sbazsi válasza Dany007 (#37) üzenetére


sbazsi
veterán

Én inkább a modi kapacitástól félek, hogy kevés ehhez =/

hidd el, ha eldöntenék, hogy nincs ilyen, akkor egy idő után sokkal kevesebb lenne. főleg ha ott lenne a (senki által el nem olvasott :D ) feltételek között, hogy nincs ilyen...
megszüntetnék az alku szerint opciót, és akkor már csak az 1 ft-os hirdetéseket kellene figyelni.
kezdetben. aztán a 2ft-osokat... ;]

(#39) Dany007 válasza sbazsi (#38) üzenetére


Dany007
veterán

Na igen! Legyen úgy! Vagy Ahmen. Vagy akármi... : )
Kezdek lenyugodni, inkább a thinkgeek.com-on böngészek kütyük iránt :D

(#40) localhost válasza Dany007 (#39) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Akkor rendelj egy ilyent és a legközelebbi alkalommal a kezembe adhatod ajándékként, ígérem nem fogok megharagudni.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#41) Dany007 válasza localhost (#40) üzenetére


Dany007
veterán

Heh : P Ilyet már láttam! :D Tavaly sógorom kisfia kapott ilyen szülinapjára. Ilyen kis mágneses golyók, frankó dolgokat lehet építeni belőle : )
Persze inkább mi szórakoztunk vele akkoris... :U

(#42) DeFranco válasza Dany007 (#35) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Szívemből szóltál brada. :C

Most egyet tudok tenni, mégpedig hogy ignorálom az ilyen hirdetéseket, és remélem hogy más is így tesz. Ha nem lesz piaca, majd csak észreveszi magát.

Ellenberger szerintem erről simán kiírhatnának egy népszavazást az illetékesek, hogy legyen-e alku szerint vagy 1 Ft opció, vagy szűnjön meg. Közösségi kérdés, demokratikus megoldás.

(#43) Dany007 válasza DeFranco (#42) üzenetére


Dany007
veterán

Áááh ez itt nem demokrácia :D Ez feudális társadalom. Vagy inkább diktatúra : p Vannak a döntéshozók és ők hozzák meg a döntéseket, aztán kész.

De amúgy nem lenne rossz. Kíváncsi lennék egy szavazás eredményére.

(#44) localhost


localhost
Közösségépítő

Mégcsak nem is alkuról volt szó eredetileg!
Most megpróbáltam megvenni egy terméket, amit masszívan 1 Ft-ért hirdetett IQ.krumplibogár. Nem tetszett neki sőt még neki áll feljebb... beszólogat :(
Ki néz hülyének kit?

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#45) Csemike válasza Dany007 (#43) üzenetére


Csemike
csendes tag

Churchill azt mondta, hogy a legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. :DDD

(#46) D1Rect válasza Csemike (#45) üzenetére


D1Rect
félisten

És nagyon igaza volt/van.

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

(#47) Dany007 válasza Csemike (#45) üzenetére


Dany007
veterán

Ja hát én se azt mondtam, hogy baj h itt nincs demokrácia. Csúnya világ is lenne.
Csak az adott problémára kéne már valami megoldás.
Persze már egy HG mondott pár dolgot ezzel kapcsolatban nekem. Mármint mesélt régebben hogy volt, meg mért volt úgy rossz stb... Szal részben érthető (bár akkor az üzletrontásról, mint olyanról volt szó), de megoldás azóta sincsen.

(#48) localhost válasza Dany007 (#47) üzenetére


localhost
Közösségépítő

NYUGALOM! :DDD Demokrácia van!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#49) Dany007 válasza localhost (#48) üzenetére


Dany007
veterán

LoL :D Egy kicsit későn tűnt fel... :U
Btw, most inkább a holnapi fogorvos miatt vagyok ideges, megintcsak btw saját blogomban, annak is a hszeiben had káromkodjak már, főleg úgy, hogy igazam van, meg főleg úgy, hogy direkt kicsillagoztam azokat a részeket... :U
Hja, meg szerintem az elmúlt 4-5 napban, amióta ezt megírtam, biztos látta pár moderátor...

[ Szerkesztve ]

(#50) D1Rect válasza localhost (#48) üzenetére


D1Rect
félisten

"Nézd a saját blog egy kicsit szabadabb műfaj, itt azért elfér a szövegkörnyezetben ehhez hasonló írásmód is. Ahogy néha az ON topicban is "elcsattan" egy-két erősebb kifejezés, divatosan szólva "szókimondó szöveg". Amíg ez nem öncélú és az írás tartalmát, mondanivalóját erősíti, kiegészíti, nyomatékosítja, hangulatát érzékelteti és nem ordenáré, addig csak rendkívül indokolt esetben szólunk érte."

Forrás

Ráadásul még ki is csillagozta...

[ Szerkesztve ]

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.