Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
-
amanoba
őstag
most találtam rá a cikkre, még csak átfutottam, de sok kellemes emléket okozott.
egy tommyboy & mj madness mix, amit hiányoltam a felsorolásból, nekem egyik személyes kedvencem
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
golyós
addikt
Óriási respect a Budai Patex mixért!
Régen volt ekkora flashem!
Rögtön előkelő helyet töltött be minden idők legjobb mixei listámon!
Mondhat bárki bármit a 90-es évek voltak a legjobbak.Mind az akkori disco mind az akkor kialakuló partyk esetében.(Club Speed, Patex, Katlan patryk) Imádtam(om) őket, mit nem adnék ha még egyszer végignyomhatnék egy Patex-Katlan hétvégét.Egyetlen percét sem bántam meg akkori életvitelemnek.Az érzés amikor szabadtéri bulin jön fel a nap, az sosem múlik el.
Patexben reggel 6 után autók be az udvarra, buli megy tovább 10-ig, mindenki happy.Jómagam metal zenével kezdtem 89-ben, végigmentem a palettán de igazán csak a Death-thrash-Grindcore vonal fogott meg.Aztán szép lassan meguntam mert semmi megújulás nem volt vagy inkább nem jött be.
Aztán jött a disco majd a techno partyk és a mai napig megtart a sokszínűsége miatt.
Hangulattól függően minden van, Goa-psytrance-oldskool techno-trance-minimal.
A jó öreg magyar Dj-k
Az én kedvenc mixeim:
Budai - Techno-house classics
Slam jr- Aquarium
Slam jr- strictly trance symphony
Kühl- liquid tranceKötelező darabok a kocsiban.
Ui: Andy Slate club Speed mixért külön hála, régen megvolt kazin de rongyá hallgattam!
Nem tudom letölteni, nem tudod felrakni valahová?[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Runner_fxr
Ármester
Ezen anno ott voltam! Kemény buli volt!
Rég jártam erre, de el tudom küldeni az andy slate mixet ha még aktuális.
Nekem is nagyon meghatározó emlék maradt a patex, de bennem leginkább az akkori house maradt meg. Tommyboy, Sterbinszky és külföldiek közül az egyik legnagyobb kedvencem David Morales.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz Runner_fxr #306 üzenetére
Jó buli volt,én is voltam.
Az Andy Slate mixet megköszönnémHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
golyós
addikt
válasz Runner_fxr #308 üzenetére
Köszi!
Ott lakom a kerületben én is szoktam látni.
Ha jól tudom a kerületi rendőrség is odaköltözött.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
flexxx2
őstag
Most találtam ide, de már van pár zene amit újra behúzott a listád .
Pár saját vélemény.
Én is az vagyok, akinek a Kraftwerk a techno ősatyja (meg a DM is). +Nagyon komoly mixek vannak mind2-től.
Külföldön már korábban beindult a techno, csak én még nem tudtam róla. Angliai rave partykat is ide sorolom+Detroit.Patex előtt is volt élet itt, nem is olyan kicsi:
94ben kezdtem a Bangkok Hiltonban, aztán 95ben Rave Olimpia (Westbam, Budai, stb..). Aztán átmentem én is (deep)house vonalra, jártam párszor Patexbe is. Azóta is a techno a kedvenc műfajom. Rendkívül szerteágazó tud lenni. A lassú befordulásból a legdurvább buliig mindenféle játszik.
Viszont aki utálja, az nagyon utálja. Hallgatni kell, hogy azokat a kicsi változásokat észrevedd benne ami üt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest