Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
jajj, de imádom, hogy amikor alkura megsértődnek az emberek és végül inkább hagyja az egészet veszni
- sok értékeléssel rendelkező tag, árak nincsenek rendesen kint a hirdetésben
- 3. üzenetben kapom meg a konkrét árakat
- mondom, hogy akkor lehet 2 cucc is érdekel, de az egyikről még kérek plusz infót
- később megkapom (nem teljesen az, amit keresek), kérdezem, hogy a 2 termékre lehet-e alkudni, írok egy összeget
- ad egy ellenajánlatot, ami nekem egyébként megfelelt volna, de pár száz forintot levágva egészre kerekítettem és így visszakérdeztem kérdőjellel (bár ne tettem volna)
- kész, vége, megsértődik, még pár üzenetváltás, de már alku nélkül sem megy
- tejesen megérte, csomó időnk elment egymásra feleslegesen, mikor simán lehetett volna belőle üzletnekem is van 100+ pozitívom, nálam is szoktak időnként alkudozni, annak ellenére is, hogy szerintem elég jól szoktam belőni az árakat
bár nyilván én sem örülök neki, hogy olcsóbban akarják megvenni, de ha nem tetszik az ajánlata, akkor megírom neki és kész, vagy megmondom, hogy próbálkozzon később, ha még hetek múlva is fent lesz
de, hogy miért kell ezen durcizni, azt nem értem -
tlac
nagyúr
jah, csak egyiket tényleg meg akartam volna venni tőle, mert azt már egy ideje vadászgattam
a másik az meg olyan volt, hogy hát akár az is jöhetne egy körben akkor, de nem fontosde most már többször is jártam így, hogy az eladók, valami szentségtörésnek veszik az alkut (pedig nem ilyen feléből mennyit engedsz szöveggel jövök)
az utóbb években tapasztaltam ezt jobban -
tlac
nagyúr
válasz Cs1csó #112618 üzenetére
Cs1csó
Mert náluk gyártották úgyhogy alkatrész utánpótlás olcsó volt és korlátlan de KOMPLETT autó nem volt kapható. (Mindet vitték külföldre, kellett a "valuta"
Armagedown
Az exportra szánt kocsik jobban össze voltak rakva, mint a belpiacos darabok.
Ez még a Logan megjelenésekor is igaz volt.
hm, köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest