Hirdetés

2024. március 1., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30) baboss


baboss
őstag

Mindenkinek köszönöm :R

kelly416
Kézügyesség és lelkesedés kell csak hozzá,ez nekem szerencsére megvan.Egy élmény volt az egész munka.Nem hittem volna,hogy 47-évesen még belekezdek egy ilyen átalakításba.5 éve még azt se tudtam.hogy kell kezelni a számítógépet. :K

pszihopata85
korion
hardline
Ahány ember annyi ízlés.Egy kolléga mondta,hogy "nem lehet olyan gépet építeni ami mindenkinek tetszik."
Nekem bejön a led világiasítás,az első elképzelésem színváltós led volt de letettem róla mert sok vezeték kellet volna hozzá.

chris-v
A munka elejétől a végéig mindent lefotóztam,elég macera volt.A cikk írására viszont rengeteg időm ráment.Szóba jött az átlátszó cső piros folyadékkal,fekete törésgátlóval.Első felállásban piros csatlakozókat akartam fekete csővel,és piros törésgátlóval.Végül a mostani lett megvalósítva.

Liteonka
Jó érzés,hogy ennyire tetszik neked,ha rászánod magad és belekezdesz akkor szívesen segítek mindenben.
A led szalagot simán felragasztottam,előtte zsírtalanítottam a felületet nekem nem jött le.Sokat ragasztottam már fel mivel asztalos munkával foglalkozom és a spot lámpa már kiment a divatból.Csak utólag jutott az eszembe,hogy 3200ft-ért lehet kapni távirányítót a led -hez.Nekem bejött volna ha távirányítóval kapcsoltam volna ki és be,valamint a fényerőt is lehet szabályozni vele.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.