- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
klopisemis
csendes tag
Tök jó, eddig a Horizon-okat elkerültem, de most asszem kipróbálom.
Egy dologra felkaptam a fejem: "Rengeteg kiváló, erős sztorival rendelkező játék van" Én sajnos nem ezt látom, üres, egyediséget nélkülöző sablonos tucat szarokkal van tele minden platform. Vagy csak rossz helyen keresgélek? -
->Raizen<-
veterán
Jó a forza horizon 3 de képes sok patch után is az asztalra kidobni. Ultrán megy nem úgy mint a forza 7, azt is ugyan olyan trehányul adták ki mint anno a horizon 3-at. Tényleg relaxos game. Méregdrága ferraryval letérni az útról és összemocskolni fun volt.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Látom szinte egy az egyben visszahoztak rengeteg területet a Nightfall kiegészítőből. Néhány ikonikusabb épületet már alaprajz alapján felismertem a térképeket nézve.
Már csak az ázsiai stílusú részt kéne visszahozniuk, nekem az volt a kedvencem az első GW-ből. Szerintem már akkor sem tennék bele sokat a játékba. Nincs már se időm se kedvem ilyen időrabló MMO-kkal játszani.
Viszont ezek szerint akkor aki időben kezdte a GW2-őt még látta a régi LA-t, mert csak a kiegészítő érkezésekor tűnt el a víz alatt. -
AllTheBest
őstag
Én is 2 hónapja nyomom a forza-t, meló után tökéletes
-
nemlehet
őstag
válasz
Kisgépkezelő #9 üzenetére
Én nem játszottam az elsővel, de LA akkor ezek szerint duplán nem olyan mint számítottál. GW2-ben van minden évben egy living world season ami egy ilyen egész éven át tartó world event sorozat. A Hearth of Thorns kiegészítőt felvezető living world season során elpusztult Lions Arch. Majd újraépítették olyanra ahogy ma kinéz.
Amúgy állítólag az új Path of Fire kiegészítőben rengeteg visszautalás és ismerős helyszín van, de mivel nem játszottam az első résszel ezt nem tudom megerősíteni. Amúgy javaslom esetleg a Shiverpeaks Mountain zónákat megnézni a hó és jég valami elképesztően jól néz ki. A Path of Fire sivataga is nagyon hangulatos egyébként ha valaki szereti azt a típusú tájat.
-
-
trydium
csendes tag
Az utóbbi években az ivadékokkal (11 és 13 éves fiúk) kapcsolom ki az agyam egy nehéz nap után is.
Még holtfáradtan is benézek hozzájuk este ééééssss.... persze biztos hogy vmelyik csibészkedik "takarodó" után is... Dumálunk, és megmutatja éppen milyen játékkal játszik... Aztán röhög rajta, hogy apu milyen béna mindezekhez...
Néha összeülünk, és online játszunk egymás ellen mindenfélével...Ha apu kap néhány szabad percet, szívesen veszi elő a Colin Mcrae 2-őt, és a Half-Life 1-et egy-egy pálya erejéig...
-
Kisgépkezelő
senior tag
Én a WoW-ot csak azért tettem fel nemrégiben, (sosem játszottam vele) hogy körberohanjak a világon és megnézzem milyen. Sajnos kiderült, hogy lvl20-nál nem lehet továbbmenni, úgyhogy az első nagyvároson túl már nem mentem, mert rámnéz az első szörny és bajom esik. Pedig egész lenyűgöző, hogy mekkora világot tudtak csinálni, már akkoriban is.
A Guild Wars első részével viszont elég sokat játszottam, úgyhogy a GW2-be is beugrottam egy "városnézésre", de valahogy nem jött be. Mondjuk a grafika egész elképesztően jó a többi MMO-hoz képest (már az elsőnek is kimagasló grafikája volt), de túl sokat változott a régihez képest. Ascalont már teljesen elbontották, LA-ban semmit sem találtam a régi városból. Aztán kiderült, hogy valamikor az első és a második rész közt elsűlyedt az óváros, de minek? Pont az lett volna a poén, hogy megtalálja az ember a régi helyeket. Mint amikor a GTA V-ben megtaláltam a San Andreas Grove Streetjét. -
Medocsabi
addikt
Ausztrália élőben sokkal szebb
-
GreatL
őstag
Virtua Tennis... az ilyen autósok manapság már mindig túl vannak bonyolítva.
-
nemlehet
őstag
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Arra egyébként a Guild Wars 2 is nagyon jó
Főleg a legújabb kiegészítőben gyönyörű helyek vannak.
-
szupermacs
veterán
WoW-ban chilleltem régen rengeteget még LK idejében. Néha csak azért léptem be, hogy beutazzak pár helyet és megálljak gyönyörködni.
-
Prohardver fórum.
Teljesen ellazít, kikapcsol... főleg a legújabb generációs CPU, VGA tesztek topikjai, hsz-ei.
Szinte érzem, ahogy kisimulok... -
elithun
őstag
Sims. Órákig le tud kötni a házépítés meg minden összeállítása, aztán meg a virtuális élet "élése". Egyszerűen kikapcsol.
Forzát én is tervezem beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest