Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Szia!
Érdeklődnék, hogy hogyan muzsikál a mini pc így 2 év után. Most vettem én is egyet (Q555G6) és érdekelnének a hosszabb távú tapasztalatok.
Előre is köszi!
-
Brogyi
őstag
Honkydoo
Köszi.
zsolt501
A Pfsense oldalán 4GB RAM-mal 3,9 millió.
8GB RAM-nál kb. 8millió. Azt hiszem ez több mint elég. Sőt, határozottan nem home user szint. -
Robert07
aktív tag
Szerintem lehet, hogy ez a ketmagos meg gyorsabb is, mert ezek nem Apollo Lake, hanem rendes Broadwell magok. Es azert az eleg nagy kulonbseg. Amugy erdekes kis lap, bar en most eppen egy VM-re keszulok pfSense-t telepiteni, mert ugyis van egy gep, ami mindig megy, es igy nem lenne plusz fogyasztasa sem, es kolteni se kellene ra.
-
zsolt501
nagyúr
NAT képességére kíváncsi lennék mekkora kapcsolat számnál vérzik el PPPoE kapcsolat esetén routerként használva.
-
Honkydoo
őstag
Szia!
Igen jó kis gépnek tűnik!
Gratula hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest