Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Első körben áppoljuk.
Másod körben meg megjegyezzük, hogy baromi jó hangulat figyelhet be egy ilyen összejövetelkor.
-
mephi666
nagyúr
ez jó buli, én egyszer sütöttem panelban flekkent... csípte a szemem a füst és szerintem kilométeres körzetben nyálat csorgattak a népek jó buli lenne egy ilyen, de szabadtérben... addig meg marad a szolid összeülés, sütőben sütögetés, pörköltfőzés meg a sör meg a bor meg a pálinka...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mr.Csizmás
titán
egy kisebb raklet befigyel majd hamarosan, ha ilyen jó ára van. imádom a sütögetést.
köszi!
mod: 10k alatt nincs ebből? vmi kisebbméretű cucc, nem ilyen XL-es.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Crystalheart
őstag
"s mivel a raklet jellemzően nem két főre kalkulál" - Hogyan? Ahogy elnézel ezeket a nagynak mondott, széled dolgokat, ez nekem egymagamnak nem volna elég.
Amúgy sparhelt sütője rulez. Mindent megsüt kíméletesen, csak abba is max egy tepsi fér. Meg a régi szovjet alumínium melegszendvicssütő, az talán a raklet elődjének is mondható.
-
madstunt
addikt
hmm ilyen van itthon de évezredek ótas nem használtuk elő kéne venni
-
vans?
őstag
Nagyon jo cucc, hangulatos esteket toltottunk mar el mellette
hábm bábm
-
DeFranco
nagyúr
Ugyan ilyen jó tud lenni a fondue (fondü?).
Előnye az, hogy nem lesz tőle olyan büdös, mint a raklet-től, és bár mindkettő nagyon jó buli, ez beltérre, amaz kültérre jobb.
Ugyan ilyen jó hangulata van, ugyan ez a körbeülés, eszegetés, falatozás. Emellett lehet játszani a hagyományos játékot is, mi szerint akinek a villára szúrt falata a sajtban marad, az iszik...
[ Szerkesztve ]
-
tasdan5817
csendes tag
MI alul tojást szoktunk sütni. Alá némi bacon, hogy ne ragadjon le.
-
-
DeFranco
nagyúr
Én tobzódom az igénytelenségben, és egy Butlers-es csokifondü készlettel támadok a sajtra is. A célnak megfelel, nem keményedik meg benne a sajt, esetleg ha mégis, egy extra teamécsessel ez korrigálható. De erre nálunk nem volt szükség.
Hátránya, hogy kisebb, max. 3-4 emberre elegendő sajt fér el benne. Előnye az ára, az, hogy kis helyet foglal, és dekorációnak is megteszi.
Használtam már extra fancy forgótányéros bunsenégős rozsdamentesacél teleszkóposvillás sajtfondue-t is, nem igazán tudnám hosszan sorolni a különbséget. Nyilván jobb, de csak egy hajszállal.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Ez a hangulat tényleg nagyon adja, én egy Hot Pan-t (kb 25*25 centis sütőfelület) vágok ki az asztal közepére, nem raclet, de az elve ugyanez. Bírom a hot pan-t.
-
sztanozs
veterán
Pfff, nálunk is van - az erkélyen sütöttünk utoljára rákor rajta - de annak már több, mint egy éve volt
Tegnap pont grilleztem (csak simán, serpenyőben), de a füst miatt nem biztos, hogy ezt a cuccot a konyha helyett a nappaliban elővenném - hordozható szagelszívóm nincs
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest