Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petibacsi06
tag
Sziasztok!+ Az lenne a kérdésem, hogy a q10-el tudom e szinkronizálni a google fiókomat? A régebbi bb-re volt a googlesync, de ezt időközben megszüntették, pedig baromira jó volt.
-
petibacsi06
tag
Köszi. Akkor most elmegyek a Telenorhoz és megnézem. Ha bejön, megveszem!
-
petibacsi06
tag
Melegszik a BB Q10-em. Bal oldalt alul. Nektek is?
-
petibacsi06
tag
Frissítettem a telenoros q10-emet a 10.1.0.4181 szoftver van rajta. Viszont a hangminőség romlott, mindenki úgy hall, mintha visszhangoznék, illetve valami dobozból beszélnék. Én is úgyanígy hallom őket.
Szerintetek mi lehet ennek az oka? A szoftverfrissítés? Tegyem vissza a régi szoftvert? -
petibacsi06
tag
Sziasztok! Letöltöttem az új BB linket, ami már tudja a kontaktok szinkronizálását is! Viszont nem tudom, hogy hova menti a gépemen a kontaktokat. Valaki tudja esetleg? Előre is köszi!
-
petibacsi06
tag
Hogyan lehet beállítani azt a HUB-ban, hogy egy email fiók esetében ne csak az első (mondjuk) 30 levél legyen látható, hanem mindet lássam, ami a beérkezett mappában van?
Sehol nem találok olyan opciót, hogy mutassa ezeket, vagy olyat, amivel szükség esetén betölthetném a korábbi leveleimet is. -
petibacsi06
tag
Srácok! Eladóvá vált a családban egy Q10-es, telenornál vásárolt, de kártyafüggetlen. Garanciális és gyönyörű állapotban van. Van hozzá eredeti, a berryboltban vásárolt sima beledugós tok és lehajtható flippes tok is. Ha valakit érdekel, keressen!
-
petibacsi06
tag
Sziasztok! Két problémám van a telcsi szoftverével. Jelenleg 10.2.1.2102 szoftver van rajta.
Az egyik, hogy a kameránál nincs zoom funkció... eddig a hangerő gombjaival ment, most nem.
A másik, hogy a mobil hotspot ránézésre működik, azonban egy gép sem kap tőle netet.
Tudtok segíteni? Köszönöm! -
petibacsi06
tag
válasz kárátékutyá #1510 üzenetére
Okés, de akkor melyikkel lehet zoomolni? Vagy azt egyáltalán nem lehet?
Mobilnetet akarom megosztani, igen. Telenoros net. Most csinálok egy újraindítást! -
petibacsi06
tag
Az újraindítás sem segített!
-
petibacsi06
tag
válasz kárátékutyá #1514 üzenetére
APN-hez nekem is online van írva...a net tökéletesen működik, csak a megosztásnál nem. Látják a Hotspot-ot, mind az androidos tablet, mind pedig a windows-os notebook, mégis azt írják ki, hogy nincs internet!
-
petibacsi06
tag
válasz kárátékutyá #1517 üzenetére
A windows-os gép látja és csatlakozik is a hotspothoz, de az androidos tablet nem tud hozzá csatlakozni. Most akkor mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest