Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz peterszky #1430 üzenetére
Sufniboltban nagyon értenek hozzá
Tokot és fóliát itt tudsz venni, rendelni: [link]
Célszerű mindkettő. Névjegyzéket google névjegytárral tudod legkönnyebben vagy outlook.(#1429) gabor72: Az valóban jól szól, de ha nem kap jó jelet, akkor az sem tud mit csinálni
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
tom_87
tag
válasz peterszky #4358 üzenetére
A fő ill. zárolt képernyő hatterkepet én így "szoktam" atallitani: Képek (itt hosszan nyomod a beállítani kívánt kepet)/beallitas mint/hatterkep/kivágás, kesz/elougrik egy ablak, ahol már ki tudod választani, hogy mindkettőnek, vagy csak külön-kulon akarod beallitani valahova a hatterkepet (kicsit iOS-es).
ui.: nekem frissítés után megmaradt a régi hatterkepem a Képek mappaba.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro (12/256)
-
lovace
aktív tag
válasz peterszky #7622 üzenetére
(Z10-ből kiindulva írok)
A növelt kapacitású nem az, ne várj csodát. Én ebay-ről rendeltem ilyet, ugyanannyit bír, mint a gyári.
Mondjuk harmad annyiba került, szóval ha belegondolok vegyél ebay-ről növeltet, azzal pont annyira mész, mint a gyárival, de legalább olcsóbb!
Akksi "bejáratás" pedig nincs, bár sokan vitatkoznak róla, én ezt az álláspontot képviselem. -
lovace
aktív tag
válasz peterszky #7624 üzenetére
Nekem az a véleményem - bár androidos alkalmazásokat nem használok -, hogy fél évente nem árt egy gyári visszaállítás, viszont inkább arra tippelnék, hogy az akksit eszi meg az idő.
Hozzáteszem, hogy a Z10-em fénykorában se bírt 1 napot aktív igénybevétel mellett, szóval sorry, de nem tudom átérezni a helyzeted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest