Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demens
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy kellene egy második telefon nekem kb. telefon és sms-re. Szerintetek megéri egy régebbi BB-t venni? Láttam elég sok típust használtan, alacsony áron. Vagy esetleg valami régi E series Nokia legyen? Van-e valami olyan típus, ami stabil és teszi a dolgát? (Curve vagy Bold)
Nem akarok valami műanyag feather phone-t kb. azonos áron, függetlenül. Ha valaki használt régebbi BB-t és tudja jó szívvel ajánlani, kérem, néhány típust ajánljon. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor nem lesz gond. Igazából még kíváncsi is vagyok, hogy milyen lesz érintő képernyő nélkül 6 év után újra. Nagyon kedvelem a régi okostelefonokat, ez valami perverzió nálam.
Egyszer egy Palm Treo-t is szeretnék. -
Demens
tag
válasz stbtamas #6865 üzenetére
Ahhoz kell a BlackBerry Net, sima mobilnettel nem megy. Vagy wifi. Én ezzel szívtam meg. Nekem nem mondták a Telekomnál, hogy van ilyen, ezért mobil wifi-t kötöttem 2 évre és továbbra sem megy...most próbálom elérni, hogy büntetés nélkül bonthassak szerződést, mert át lettem verve...
-
Demens
tag
Nekem az a tervem, hogy a Q10-et nyúzom, ameddig lehet, aztán jöhet a Classic. Hogy utána mi lesz azt nem tudom, de az még 5 év ha minden jól megy. Lehet addig veszek újra és újra BB10-es telót, ameddig csak fellelhetőek lesznek. Nem akarok visszatérni Androidra, sem iOS-re.
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Nekem fent van az Androidos X-plore, ami egy nagyon klassz fájlkezelő progi. Ott van egy alkalmazás kezelő fül és láthatod az androidos programokat. Én is meglepődve tapasztaltam, hogy a réges régen kukázott programok ott vannak. Viszont, ha innen törlöm őket, akkor a rendszerből is kikerül.
Más: Nekem egy év használat után a Q10 nem dupláz, hanem az 'N' betű ragad,vagyis 2x is néha meg kell nyomni, hogy írjon, de érzetre is máshogy nyomódik, mint a többi, szóval hardveres gondnak tűnik. Szerintetek teljes billentyűzet csere lehet a megoldás?
-
Demens
tag
Két apró hibára lettem figyelmes, nem tudom más is belefutott-e már. Az egyik, és ez régebben is előfordult, hogy a zene lejátszó néha az összes zenére ismeretlen formátumot ír és nem játsza le őket. Az újraindítás mindig megoldotta, de jó lenne tudni mi okozza.
A másik egészen új. Az egyetemi wifi-re ha csatlakozom, miután elhagyom a sulit, rajta marad látszólag, persze nem tudok netezni, de nem is enged csatlakozni más hálózathoz és bontani sem engedi a kapcsolatot. Itt is az újraindítás segít, de ezt folyton eljátsza, ezért törölnöm kellett a sulis netet. Más hálózattal még nem csinált ilyet. -
Demens
tag
Szerettem volna feltenni a frissítést, de azt írja kevés a lemezterület. (3GB szabad van) Egy-két kép és videó volt, amit átraktam a memóriakártyára, de a többi alkalmazás. Ami viszont szemet szúrt, hogy a böngésző az adatokkal együtt 1,7GB! Az egy kicsit húzós, de nem tudom, hogy hol lehet hozzá férni ahhoz a sok adathoz, hogy tisztítani tudjak.
-
Demens
tag
Azt megkérdezhetem, nektek mennyit foglal a rendszer? Nálam 6,16GB a rendszer, ami soknak tűnik. 2,82GB az alkalmazás. (Amiből 1,5GB a böngésző)
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Üdv. Két dolog kezd elhasználódni a jó öreg BB Q10-emen, ami nyáron lesz 2 éves. Az egyik a billentyűzet, amelyen néhány billentyű, már nehezen érzékel, illetve a jack bemenet. A jack csatlakozót sokat használom a szakmámból kifolyólag. Ha bedugom a fejhallgatót, egy apró mozdulatra "kidobja" magából, csak akkor marad benne, ha fogom az ujjammal, de ez nem túl kényelmes. Szerintetek lehet cserélni? A billentyűzetet tudom hogy lehet, de egy jack csere mennyibe kerül, ha lehetséges egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
válasz steyer9094 #7706 üzenetére
Itthon ki tudom cserélni? Ha mégis valakihez kellene vinnem, akkor hova vigyem? Porszívót ki fogom próbálni.
-
Demens
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki esetleg egy BB10 előtti BlackBerry készüléket vásárol, (mivel már a BIS szolgáltatás nem létezik a szolgáltatóknál) az email-t és a BBM-et el is felejtheti?
-
Demens
tag
Egyik pillanatról a másikra elromlott a hangszóró. Éppen zenét hallgattam és egyszer csak elnémult. Se YouTube nem szól, sőt ha hívnak, csak rezeg. Újraindítás volt, továbbra is ez a baj. Ennyi volt? Tönkre ment a hangszóró? Másnak is volt ilyen?
-
Demens
tag
3,5 éves Blackberry-m egyik napról a másikra elkezdett melegedni és 3 óra alatt lemerül, úgy hogy minden ki van rajta kapcsolva, akku kímélő üzemmód aktív és hozzá sem nyúlok. Ez egy akku cserével orvosolható, vagy valami komolyabb a gond? Gyanús, hogy nagyon meleg a telefon. Többször is kikapcsoltam, de nem változott semmi. Program nincs beragadva, a rendszer használja a CPU-t 20-50% között folyton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest