Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz Nakivagyok #1247 üzenetére
Ketlem, hogy a forumon valo aktivitas szamitana, mert szinte semmit nem voltam ott, ha van 3 kommentem, sokat mondtam. Akkor inkabb az, hogy mar vasaroltam toluk korabban OPO-t...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
balazs1011
aktív tag
Hogy tudom és milyen beállítással lehet a gyári kamera appnál a vakut működésre bírni.
A zseblámpa működik.
Hol a hiba???---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
erik0306
tag
válasz balazs1011 #1253 üzenetére
Én sem jöttem rá, letöltöttem a Google féle kamerát.
Videó módban előjön a vaku bekapcsolója, de kamerában eltűnik ismét -
balazs1011
aktív tag
válasz erik0306 #1254 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet.
Már akkor csak egy nagyon szuper kamera app kell.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
balazs1011
aktív tag
-
senior tag
válasz balazs1011 #1256 üzenetére
Hanyas Oxigén van nektek fent? Nekem a gomb körül 4 ikon van, az egyik a vaku. Autó módban, ha sötét van vakuzik, de ha állandóra rakom, akkor is villan szépen, mindig.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz balazs1011 #1258 üzenetére
Itt is, viszont sikerült nekem is eltűntetni. Ez vagy bug vagy feature
Megnyomtam a Beauty módot és eltűnt a vakku ikon. Kérdés, hogy kell visszahozni?Szerk.: Clear image gombot hosszan nyomva visszajött a vaku...
[ Szerkesztve ]
-
balazs1011
aktív tag
válasz vinpilu #1259 üzenetére
"Szerk.: Clear image gombot hosszan nyomva visszajött a vaku..."
ez melyik?
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
senior tag
válasz balazs1011 #1261 üzenetére
Valamelyik módot bekapcsoltad te is ez fehérebb, mint a többi, hosszan nyomva kikapcsolod és visszajön a vaku, ha jól látom, de látszik, hogy nem sokat fényképezek.
-
Sz.Reka
újonc
Sziasztok! Lenne pár kérdésem, a csodatelefonnal kapcsolatban. Ami a legfontosabb, hogy a garancia hogy van megoldva, ha a hivatalos oldalról van rendelve a készülék? A másik pedig, hogy van-e esetleg valakinek fölösleges meghívója, hogy minél hamarabb hozzá lehessen jutni. Aki rendelt már esetleg, tudna segíteni hogyan működik? Láttam már aliexpressen is biztos eladótól, viszont nem vagyok tisztában vele, hogy onnan hogy működik a garancia, és azt gondolom hogy a hivatalos oldalról csak biztonságosabb.
-
Zozicsek
tag
válasz Sz.Reka #1263 üzenetére
Szia! Nekem még nincs ugyan, de valamennyi infót összeszedtem, többiek javítanak, ha tévednék.
Garancia (ha OP-tól vásárolsz): a hivatalos oldalon support ticket formájában jelzed, hogy gondod van, leírod, hogy mi. Ilyenkor többnyire bekérnek ezt-azt (screenshot, fotó a telefonról, satöbbi) hogy előzetesen látsszon, hogy mi a gond, illetve tényleg garanciális-e. Ha ezt lejátszottad, akkor visszaküldöd neki, javítják/cserélik, visszaküldik. Hogy a szállításért ki fizet, az most így hirtelen passz. Többiek?
Meghívó: sokan várunk rá, húzz sorszámot Egyébként a dolog úgy néz ki, hogy van x időd (24-48 óra), hogy a meghívóért jelentkezz - ez egy kód, amit a fiókodnál kell beütni a "claim an invite" gombbal az "invites" menüpontban. Miután jelentkeztél a meghívóért, megint van x időd (megint 24 óra), hogy leadj egy rendelést a telefonra. Innentől kezdve a folyamat nem különbözik sokban bármilyen más internetes rendeléstől. Megadsz szállítási címet, kártyával/paypallal fizetsz, aztán vársz. Sokat.
"Nice to meet you, Rose. Run for your life!" - Doctor Who
-
atideath
tag
Sziasztok!
Én OPO-ról váltottam OPT-re és azt kell mondjam hogy semmi problémám nincs a telefonnal kapcsolatban. Lassan 1 hete használom és köszönöm a segítséget Lacee1986-nak az invit miatt mert az enyém sajnos lejárt mire meg tudtam volna rendelni.
A saját véleményem hogy semmivel sem rosszabb mint az OPO. Igaz nem CM rendszer van rajta, de az¨én igényeimet teljes mértékben kielégíti a OxygenOS is. Egyébként valószínűnek tartom hogy hamarosan erre is lesz CM mert kétlem hogy kihagynák a fejlesztők, de ha ők igen akkor az XDA biztos nem (már láttam kezdeményezést).
A telefon gyors, piszok gyors, lassulást eddig nem tapasztaltam, telefonhívás tekintetében nem lehet panaszom, melegedéssel még nem találkoztam. Anyaghasználatban elégedett vagyok, nem érzem hogy egy gagyi műanyag telefon lenne a kezembe. Az új-lenyomat olvasó eddig kb 2x-r nem ismerte fel az ujjamat egyébként ez a fícsör is tökéletesen működik. A kamera az amit kiemelnék hogy gyönyörű képeket csinál és ez szerintem csak javulni fog a rendszer fejlődésével párhuzamosan. Tűéles képek, gyors fókusz. Este mondjuk még nem teszteltem. Elég gyorsan megérkezett Expressz szállítással Angliából kb 5 nap volt mire a feladástól ideért a telefon DHL-el. Remélem pár embernek tudtam segíteni.
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
choorka
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom, én ellentétes cipőben járok, mint itt sokan, ugyanis nem igényeltem meghívót, de OPO használóként kaptam egyet. Ha valakit érdekel, akkor szíves örömest átadom az első (privátban) jelentkezőnek.
Megjegyzés: Jelenleg a 16 GB-os out of stock -
doggie
aktív tag
Ez az Oxygen 2.1 OTA-n csak nem akar ideérni... :-( Eddig pedig olyan gyorsan megjött az előző 2 frissítés.
Bár olvastam vmit, hogy a 3rd party kamera appoknál mégsem működik a raw? Lehet le is vették és foltozzák?"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
mgy
senior tag
Nem nagyon lehet sehol látni ujjongó felhasználókat, hogy jajj, de sokat hozott a 2.1...
Meg gyanúsan nem ért még el a plebshez se. Én biztos nem állok neki kézzel faragni!
---
Tényleg, nincs valami hír az N5-ről? -
quby01
csendes tag
sziasztok!
leslien jovoltabol hozzajutottam egy meghivohoz , a mai napon pedig megkaptam a telefont.
A korabban emlitett home gomb erzekelesi problemajat szerencsere nem tudtam eddig reprodukalni!
nexus 4 majd nexus 5 utan az elso benyomasok:
nincs cyanogen, rettenetesen hianyozik par funkcio, pl:
-ha megnyomom a volume bill-t nincs a hangero profil allitasra lehetoseg
-a led ertesitesek nem testreszabhatoak
-nincs az ebresztoben olyan beallitas, hogy razasra szundizzon
-az ertesitesi savon nem lehet beallitani, hogy dupla koppintasra elaludjon a telefon, iletve cm-ben az ertesitesi savon be lehetett allitani, hogy a fenyero azon keresztul szabalyozhato legyen
-a sajat launcher-bol nem lehet eltuntetni a google search bar-t-nincs nativ email kliens
-a fingerprint szenzort nem lehet alkalmazasok biztonsagi feloldasara hasznalni (ha jol tudom samsungnal pl lehet)
-OPO melle teve mintha nem lenne akkora fenyereje
-2 sim kartya van a telefonban, ha a tarcsazoban kivalasztom, hogy melyikrol menjen ki a hivas akkor csak a masodik probalkozasra megy ki arrol a szamrol amit beallitottamHirtelen ennyi jutott eszembe, tudom mindenre lehetne megoldas pl 3rd party alkalmazasok vagy xposed, de ezekkel nem szeretnek bajlodni.
A fentiektol eltekintve a telefon nagyon szuper! -
senior tag
Alert slider nem jó a hangerő profil váltásra?
Dupla kopp altatásra: beállítások, gombok, home gomb dupla kopp funkciójára állítsd be a képernyő kikapcsolását. Máris van dupla koppos kikapcsolás csak itt nem az értesítési sávon hanem a home gombon (de választhatod a másik két gombot is a home helyett). -
Zoli_007
tag
Kedd óta használom OPT-met. Eddig nagyon tetszik, bár kicsit hiányzik a CM személyreszabhatósága. Az üzemideje csak nekem tűnik sokkal rosszabbnak, mint az OPO-jé? Minden nap végén fel kell tennem töltőre.
Hajnali 4kor vettem le a töltőről, azóta neteztem rajta meg egy kicsit Fallout Shelter-ztem. 4 óra alatt kb. 20%-t merült.
Oxigen OS 2.0.3OPO -> OPT -> P20 -> S22
-
doggie
aktív tag
válasz Zoli_007 #1277 üzenetére
Tapasztalatból mondom, a fallout shelter sajnos nagyon szipákolja mind az akksit (ezt lefele), mind a hőmérsékletet (ezt felfele).
Anélkül simán bírja az 1 napot, sőt néha csak a 2. nap végén kell töltenem."Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
kigyi_23
addikt
Az elején minden telefonnak sz..r az aksija, mert agyon nyomkodod, kipróbálsz rajta mindent és így jobban is merül. Aztán egy idő után már nem nyekteted felesleges és hosszabb lesz az aksiidő is. Most ébresztgeted, mert azt mondták rossz az ujjlenyomat olvasó ezért 3x annyit nyomogatod egy nap, hogy kijön-e a hiba Kipróbálod a játékokat hogy futnak rajt stb. És még a gyártó optimalizációja sem a legjobb. Pl. a Sony most az 5.0.2-vel elszúrta a dolgokat az 5.1.1 sokkal jobban lett optimalizálva jobban bírja.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Luser2000
addikt
Segítsetek pls!
Hogy működik ezen a készüléken a két kártyás üzemmód?
1) Egyszerre tud két bejövő hívást kezelni?
2) Mind két slot támogatja a 4G-t?Köszi, üdv.:
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
CivicEsi
senior tag
válasz Luser2000 #1280 üzenetére
1, Dual standby, azaz amíg az egyiken beszélsz, addig a másikat leválasztja a hálózatról.
2, Ha jól tudom mindkét slot 4G képes, de meg kell mondanod neki, hogy melyik az, amit használjon az adatforgalomra (is).ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
OldSonyES
tag
Sziasztok, biztos korábban volt már róla szó... LTE üzemódban működik itthon az EU verzió OPT Telenor hálózaton?
Xiaomi 13 Pro
-
Nippel
tag
Sziasztok!
Ha rendelek egy ilyen telefont, mire kézhez kapom mennyibe van az ára?
Pest környéke!Másik kérdésem hogy OPO lehet tudni előreláthatólag mennyi ideig lehet még megvásárolni?
Köszönöm a választ!
-
mgy
senior tag
Vodával lenne érdekes vidéken a kínai verzió. Nincs valakinek ilyen kombó?
-
viitya
csendes tag
Van valakinek felesleges meghívója, amit át tudna adni? A oneplus topicban is próbálkozom de sok az indiai meghívó. Mintha ott gyorsabb lenne a meghívó küldés.
Előre is köszönöm!
-
Musaka
senior tag
OPT tulajok. Nektek megy az OTG?
Hiába kapcsolom be a Tárhely menü pontban akkor sem ismer fel semmilyen Pendrive-ot. -
MartOOn
addikt
Nekem muxik az otg. Epp nyaralok es a telom lett a fényképező es a Hero hattertara. Nem hoztam laptopot. Siman masolom ra a kepeket videokat.
Mas:
Frissites: egy ideje nem olvastam MA-t de most latom h 2.0.3 meg 2.1 frissitesek jottek OTA-n? Nekem 2.0.2-re irja hogy ez a legfrissebb. Vajh miert?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ataritos
csendes tag
Akit érdekel egy 0+2 meghívó jelezze, szívesen átadom. Még 8 óra van hátra az érvényességéből.
-
Nakivagyok
tag
Aki már vásárolt mostanában a OnePlus oldaláról... Kártyával lehet fizetni PayPal regisztráció nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest