Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Ez is pont ugyanannyit fog érni,mint a többi gorilla. Kakát sem..
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Probber
őstag
válasz FIREBLADE78 #1 üzenetére
Annál talán kicsit többet, de én sem várok túl sokat tőle...
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Kasya
nagyúr
GG 2 es 3 kozt karcallosagban nem latok kulonbseget. Toresben lehet jobb, de az nem "hetkoznapi". Ha rosszul esik, ugyis torik.
-
tomboy0013
veterán
Parasztvakítás 4
-
fordfairlane
veterán
Godzilla glass
x gon' give it to ya
-
ctvagyok
őstag
Atomtámadás ellen is véd?
Nekem eddig zsebben hordva minden karcálló kijelzőt sikerült megkarcolnom, szóval még mindíg kell rá fólia, vagy üveg.
-
FIREBLADE78
addikt
Egyik galaxymon sem volt soha kijelzőfólia és próbáltam vigyázni rájuk,mégis karcosak lettek
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
vince
őstag
Laikusként nem gondolom, hogy a beton "keménysége" évszakfüggő lenne (vö.: őszi rideg betonra vállmagasságból becsapódó készülék)
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
hunter84
aktív tag
Érdekes, nekem eddig csak leejtestol karcolódott kijelző, tudniillik az alapszabály: a mobilnak saját, külön zseb dukál, semmit nem szabad mellé tenni. Én eszerint pakolom 6 éve, és működik a dolog...
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem inkább abba az irányba kellene fejleszteni ezeket (és a kijelzőket is), hogy ne legyen vékonyabb csak erősebb? Inkább legyen 2mm-el vastagabb a mobil, csak ne törjön össze a kijelző egy szerencsétlen leejtés miatt.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
pusszycat
nagyúr
Pakolsz rá egy tempered glass-t aztán nem aggódsz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
xmaas
őstag
Ezt a gorilla glasst amugy gorillak gyartjak ugye ?
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Zsohi
őstag
A közel 2 éves Nexus 4-es telefonom, ha jól tudom a 2. generációs Gorrila Glass üveggel szerelt elől-hátul és a mai napig teljesen újszerű az állapota, pedig néha napján előfordultak balesetek. Kulcscsomók, egyszer leejtenem is sikerült pár méter magasságból, de még kerékpározás közben is nagy sebességnél kicsúszott a zsebemből és egy sziklának csapódott, ami teszem is hozzá nekem jobban fájt, mint a telefonnak.
Szerintem bőven nyújt annyi védelmet, hogy az aki vigyáz a mobiljára ne érje meglepetés egy-két véletlen baleset következtében.https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Karcállóság ellen még mindig egy szép és jó minőségű tok többet ér, mint szabadon hagyott kijelző a külső behatások ellen.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
parkr
őstag
válasz Luck Dragon #17 üzenetére
olyan tokra gondolsz amiből ki kell venni ahhoz hogy használhasd? mert onnantól semmit sem ér
-
zed1983
őstag
Leejtésre kíváncsi leszek.
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
F34R
nagyúr
szerintem a Nexus 6-ra
-
berghausmann
tag
Polikarbonát kijelzőborítások imho. ezerszer jobbak. Karcolódnak, de legalább nem törnek. Illetve alig-alig.
-
banhammer
veterán
A zsebben hordott telefon kijelzőjét általában a zsebben található pici porszemek karcolják meg.
A legjobb megoldás egy fólia.
A flippes tokról sajnos csak negatívan tudok nyilatkozni.
Anno a Samsung Galaxy Note 10.1-emet flippes tokkal használtam és megkarcolódott a kijelző.
Mint kiderült a kijelző és a tok belső szöszös anyagába beleragadt egy porszem és becsukott állapotban a hurcolás közben megkarcolta a kijelzőt.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
judas13
addikt
Nekem nincs fólia rajta és szerencse nem karcos...zsebben csak a teló van....nem úgy a fém hátulja...az kissé micro karcos már..(P6)
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
hue2000
tag
Ha ráteszek egy gránátot akkor egy be marad a telefon csak süket lesz
Az élet mindig drága
-
csordas11
aktív tag
Fóliával nem törhet be a kijelző?
-
Garada
őstag
Annyira hatalmas előrelépés úgysem lesz szóval.
-
marositech
senior tag
Nekem csak egy kérdésem van, mi van ha kihalnak a gorillák? Buffallo Glass lesz? lel
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Kasya
nagyúr
-
Ali G.
senior tag
ez is csak egy nagy reklámfogás, nem ér semmit, úgyis karcolódik és úgyis törik
-
nagyúr
Nem fog törni a külső üvegborítás, helyette törik majd alatta a kijelző.
A kulcsszó amúgy szerintem a vékonyság. Minél vékonyabb egy anyag, annál rugalmasabb, annál inkább hajlik törés helyett. Lásd: üvegszál.[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
"mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy valóban történik-e komoly előrelépés a becsapódások elleni védelemben"
Kis gonoszok. Dobálnátok már a mobilokat megint, mi? -
Neurotoxin
őstag
válasz berghausmann #30 üzenetére
A zafírüveg se törhetetlen, mégis sokan úgy gondolják.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Vadmeggy
aktív tag
válasz berghausmann #23 üzenetére
Azt kene meg csak. 1 het utan gusztustalanul karcos lenne.
A 3310 esen leszartad hogy karcos az előlap, mert nem befolyastolta a mukodest, telefonalni ugyanugy tudtal rajta.A mostani telefonokat mar elsosorban tartalomfogyasztasra hasznaljuk es ott mar baromira nem mindegy, hogy karcos e a kijelzo vagy sem.
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
tomboy0013
veterán
Egyszerű fizika az egész. Ameddig nem elég rugalmas a kijelző addig rakhatnak rá bármilyen GG-t, elég egy véletlen rossz szögben érkező esés és törik. Ezt senki nem tudja mérni hogyan fog a földre érkezni a telefonod. Parasztvakítás az egész jelen pillanatban, ám lehet szükséges lépések a techika fejlődéséhez. Ezt majd a jövő igazolja.
-
DMG
senior tag
A hátulja én úgy tudom, nem GG, nekem sajna spontán elrepedt, olvastam hogy nem egyedi eset, nem ejtettem le, nem történt vele semmi baleset, csak gondolt egyet és végig repedt, mint az autón a feszes szélvédő. Az eleje viszont bírja, egyszer pofára esett a Kálvin téren, igat a szilikon tok nem engedte érintkezni a földdel, de nagyon félve emeltem fel a telefont.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
kerekfej
addikt
válasz Neurotoxin #38 üzenetére
A gyémántnak is van egy olyan pontja, amit eltalálva szétesik.
A természetes gyémántoknak is van ugyanis gyenge pontja, legtöbbször nem hibátlanok, hanem törékenyek, de éppen ezt használják ki a gyémántcsiszolók az ékszerek készítése során. Számítógépes elemzés során feltárják a kő természetes törési síkjait, így kiszámítható a hasításra legalkalmasabb hely. Ma már lézer formálja a gyémántokat, de a hasítás műveletének kulcsa ma is a gyémánt természetes síkjának megtalálása. Ugyanis egy természetes, egyetlen kristályból álló gyémánt simán felhasad ott, ahol a kémiai kötései a leggyengébbek. A hasadási síkot követve a gyémántcsiszoló tökéletesen szétvághatja a követ.
[ Szerkesztve ]
-
bélus91
tag
[link] megmosolyogtató promo videó
-
kpal
nagyúr
főleg a nagyobb telefonok törnek.
-
xmaas
őstag
válasz tomboy0013 #40 üzenetére
Miert lenne parasztvakitas nemtudom ha lattad de mar van kezelfoghato oled kijelzo amit tekergetni lehet az biztos nem fog eltorni
-
moleculez
veterán
Mikor rommá törtem a 925-t, az egybemaradt részeken kipróbáltam ezt a karcolás dolgot. Késsel(szakács vagyaok, szóval komoly késsel), bárddal, reszelővel mentem neki, és tényleg semmi karc. Na az egy éves fian nekiállt kijelzővel lefelé fordítva kocsikázni vele a parkettán, rögtön úgy nézett ki, mintha egy motion blur effektet belehegesztettek volna... Ennyit erről.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest