Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nekem egy 2013-as Peugeot 208 Van a céges autóm.
nah az a műanyaghasználat koronázatlan királya. minden kellemetlen érintésű, kemény, kopogós műanyag. a kaszni minden ferdén felkanyarodáskor (aka: minden egyes esetben, amikor befordulok a cég elé) úgy csavarodik, hogy az egész autó nyikorog, a Van kivitel miatt semmi nem fér el benne, és így hátul nem hogy kurblis ablak, kurbli sincs"USB, multikormány, érintős központi egység, bőrkormány és tolatóradar"
hah! micsoda habzsi-dőzsi!!!
nekem a központi egység egy Bluetooth-os Sony rádió, ami random időközönként eldobja magát és nyom egy factory resetet (legtöbbször hívás közben), a kormány ugyanolyan rossz érintésű műanyag, mint minden más, az egyetlen gomb rajta a duda, a tolatóradar helyett meg maximum én pittyeghetek[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
az enyém is ugyanez. van hátsó ajtó, de nincs hátsó ülés, helyette van egy rács, az első ülések mögött, hogy még véletlenül se tudj valami hosszabbat berakni a kocsiba, ellentétben az 5 személyessel, aminek ha lehajtod a hátós üléseit, több helyet kapsz, mint a Van verzióban
és arra nem 7000 a pályamatricaGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest