Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz Tomassyno #115 üzenetére
Először is, a füge az bokron nő, nem fán
De maradjunk a fő témánál, az almánál, és a terjeszkedésén.
A fa meghozza a termését. Az almát! Az szépen beérik. Akinek kell leszedi, és megeszi, mert finom. De ha nem szedi le senki, akkor túl érik, azaz erjedni kezd. Megerjed, ennek van 1 rossz vagy jó oldala is, nem tudom melyik, hogy a kacs, amin lóg a fán, elgyöngül, és leesik. Ha esetleg jön 1 nagyobb szél, akkor leveri az, amiről a szerencsétlen almafa nem tehet. Arra jár a majom, meg mit tudom én még mi, és megeszik. Nem talált jobb kaját, azért, vagy épp úgy van mint Te, hogy fel(önt)eszik a garatra. Illuminált állapotba kerül tőle, amitől el kezd kóvályogni, ahogy minden ember vagy állat. Pár 100 vagy 1000 méter után rá jön szerencsétlen állatra a szarhatnék, amiről Ő szintén nem tehet, hisz 1 egy önálló folyamat. A magot nem tudja a gyomrában lévő sav megemészteni, szét marni, így az egy az egyben kikerül belőle. Mivel az állati ürülék, nevezzük értelmes nevén, szar, tápláló anyag, így abban ki burjánzik a szerencsétlen mag. Amiről Ő még mindig nem tehet, hogy nem szedte le senki, megerjedt, 1 dög megette, majd odébb kiszarta. És így pár100 vagy 1000 méterre az anya almafától el kezd nőni 1 másik almafa, amiről Ő még mindig nem tehet.
Azaz erről nem az almafa, meg a szerencsétlen állat tehet, hanem Te, mert nem szedted le a drága pálinkafának a termését -
bacsis
Közösségépítő
válasz Tomassyno #115 üzenetére
Szerintem te menj el valami stund up comedy műsorba és ott add elő magad, de most viccen kívül nagyon bírom a humorod, szívesen olvasom az okfejtéseid
De hogy a témához is szóljak, felvetem én is a kérdésem, hogy hogy a bélbe jött rá az aqrva almafa hogy hát olyan magot kéne a gyümölcsébe létrehozni amit nem emésztenek meg az állatok bele? de ok, valahogy rájött mert egy kibaszott agytröszt az almafa, hogy a bélbe találta ki hogy lehet ezt megvalósítania?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest