Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Talán listára én is feliratkoznék Szokásos kőhegyi rettenetből viszek majd pár litert, meg hozzá kólát, esetleg szokásos kekszes sütit
Jaja, itt megjegyzem, várom a legelső partira hozott mini pizzák idei változatát
-
-
forras2
őstag
Van itthon pár db ez a régi fajta beton blokk "tégla"
Darabja olyan 15-20 kg között van. Azzal dobálózhatunk, de én kezdem -
forras2
őstag
válasz Tomassyno #115 üzenetére
Először is, a füge az bokron nő, nem fán
De maradjunk a fő témánál, az almánál, és a terjeszkedésén.
A fa meghozza a termését. Az almát! Az szépen beérik. Akinek kell leszedi, és megeszi, mert finom. De ha nem szedi le senki, akkor túl érik, azaz erjedni kezd. Megerjed, ennek van 1 rossz vagy jó oldala is, nem tudom melyik, hogy a kacs, amin lóg a fán, elgyöngül, és leesik. Ha esetleg jön 1 nagyobb szél, akkor leveri az, amiről a szerencsétlen almafa nem tehet. Arra jár a majom, meg mit tudom én még mi, és megeszik. Nem talált jobb kaját, azért, vagy épp úgy van mint Te, hogy fel(önt)eszik a garatra. Illuminált állapotba kerül tőle, amitől el kezd kóvályogni, ahogy minden ember vagy állat. Pár 100 vagy 1000 méter után rá jön szerencsétlen állatra a szarhatnék, amiről Ő szintén nem tehet, hisz 1 egy önálló folyamat. A magot nem tudja a gyomrában lévő sav megemészteni, szét marni, így az egy az egyben kikerül belőle. Mivel az állati ürülék, nevezzük értelmes nevén, szar, tápláló anyag, így abban ki burjánzik a szerencsétlen mag. Amiről Ő még mindig nem tehet, hogy nem szedte le senki, megerjedt, 1 dög megette, majd odébb kiszarta. És így pár100 vagy 1000 méterre az anya almafától el kezd nőni 1 másik almafa, amiről Ő még mindig nem tehet.
Azaz erről nem az almafa, meg a szerencsétlen állat tehet, hanem Te, mert nem szedted le a drága pálinkafának a termését -
-
forras2
őstag
válasz Tomassyno #171 üzenetére
Teli van a net külömböző féle MMORPG játékkal.
De mindegyik ugyan az a szar, ugyan arra épül, ugyan az a lényege.
De az én kedvencem, az kicsiben más. Nem tudom miért, de engem nagyon megfogott.
Név szerint a WoT vagyis a World of Tanks
1 orosz cég csinálta a gamet, az Ő következő gyöngyszemüket várom most, a WoW, más néven World of Warplanes.
Mind a kettő 2. VH-s, másik 29 emberrel együtt és egymás ellen harcolós körökre osztott game -
forras2
őstag
válasz Tomassyno #173 üzenetére
Úgy értettem a körökre osztott gamet, hogy!
Beléptek a csatába, 15-en vagytok 15 ellen. 15 percig tart 1 kör.
A cél az az, hogy vagy kilőjétek az ellenfél összes tankját, vagy elfoglaljátok a bázisát.
Így értettem a körökre osztott gamet
Itt lehet platont csinálni, azaz kis csapatot, így akár együtt is tudtok menni harcolni
De veszteni valód nincs, letöltöd, feltelepíted, INGYEN regisztrálsz, és kipróbálod. Ha nem jön be, nem tetszik, letörlöd[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
-
forras2
őstag
Nem azért. Ugyan azért, mint a sok bíííííííppp rendőr!
Neki ebből van pénze. Őket nem érdekli, hogy kit mivel, és miért tud megbüntetni, csak legyen valami! Egyik fülei embert megb@szták a rendőrök 3 ezer ft-ra, mert nem volt a kerán fényvisszaverő. Nem kellett befizetni, mert 5k alatti összeget nem kell befizetni, de a rendőrnek ez jó volt, mert plusz 1 pont, máris 400 ft-val többet kapott abban a hónapban! -
forras2
őstag
válasz Winner_hun #302 üzenetére
Én továbbra is kihagyom a balcsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 🖥️⛅
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green 64gb
- Teljesen új, Bontatlan Apple watch szíjjak , tok, fólia 42-44m
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Tplink TL-SF1008P 8 portos 10/100 Mb/s asztali switch 4 PoE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest