Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Ettől se jobb, se rosszabb nem lesz a kártya. Még mindig ugyanolyan ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik, mint mielőtt kiderült ez a "hiba".
Persze ezt sokan nem értik meg. A múltkor a Game****-on olvastam egy hírt, ahol a nagy szakértők a hozzászólásokban elkezdték osztani az észt, hogy mekkora hibás sz*r a 970.
Mindig jókat mosolygok ott a hsz-eken és a szakértő közönségen.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Vagány, hogy a 1,5 éves kártyával ugrándoznak.
Alá is tehetnék ezt a képet, hogy a kisebb sávszélességű, kevesebb memóriás GTX970 mégis elveri, a ph tesztje alapján is.
Egyébként meg hol vannak a nagy mindent verő R3xx kártyák. Ha ennyire gyenge a Maxwell felhozatal, akkor már rég le kellett volna nyomniuk az NV-t.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Ez a PH teszt. Máshol még előrébb végez. A fogyasztásról nem is beszélve.
Én a 3,5 GB ellenére is ezt fogom venni a jelenlegi kártyám helyére. Nem játszok 4k-ban. A 8*MSAA pedig végképp nem érdekel. Sokat megy a gépem, mert ezen dolgozok, így a fogyasztás/teljesítmény arány a döntő szempont. Abban pedig az AMD mérföldekkel elmarad. Arról nem beszélve, hogy a program, amivel dolgozok egyfolytában hibákat produkál az AMD kártyákon.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Persze, korábban Radeonok voltak a gépemben, mert játékra oly' mindegy, hogy adott kategóriában melyik oldalról választok kártyát, de mióta itthon dolgozok elsődleges szemponttá vált a kompatibilitás és a fogyasztás. Abban pedig nem rúg labdába mellette az AMD egyelőre.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Menthirist #71 üzenetére
Igen. Meg ugye alig 100 watt különbség a fogyasztásban.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Menthirist #87 üzenetére
Heti 60-70 órát megy a gép kb. átlagban. Így igaz a villanyra és a hangra is, mert azt is nehezen tudnám napi 10-12 órában elviselni, hogy ordít a fülembe a kártya. Látod, erre nem is gondoltam, de így még egy érv van mellette
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Menthirist #90 üzenetére
Az igaz, hogy nem jár maxon folyamatosan, de továbbra is kedvezőbb
Számomra pedig nem opció az AMD a kompatibilitás miatt. Így általánosan lehet nincs igazam, saját esetemet nézve pedig továbbra is az NV a nyerő.
Tekla Structures gépigény[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Menthirist #100 üzenetére
Nincs sajnos. A 660-as előtt egy HD6850-em volt, nagyon szerettem, de sok volt a bug és a belassulás munka közben, így lecseréltem a 660-ra, ami tökéletesen teljesít. De néha játszom is, így kell egy kártya, ami kiszolgálja a munkát is és a játékot is jól a fenti szempontok szerint.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Ha úgy lesz, ahogy Abu írja és valóban az APU-k irányába megy el a történet, akkor az Nvidia max a mobil- és a szerverpiacon maradhat meg az x86 hiánya miatt. Valószínű, hogy az AMD-t is bármikor eltapossa az Intel, ha úgy tartja kedve, de verseny nélkül nem hiszem, hogy maradhat a piac. Bízok benne, hogy jövőre a Zen egy picit odapörköl az Intelnek.
Az Nvidia is 14nm-en fog gyártani a Samsunggal, bár még azt a hírt nem olvastam a ph-n
Igaz, még csak pletyka, de hihetőnek tűnik: Link[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest