Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #3090 üzenetére
szerintem sokaknak fontos,köztük nekem is fontos volt,mert sokat cserélgettem telefont és mindig oda mentettem a kontaktokat.De viccesebbnek tartom,hogy csak egyesével lehet törölni a telefonból a kontaktokat.
-
Gábor0
tag
Miért ne? Sokkal egyszerűbb áttenni a SIM-kártyát,
mint egyik telóról a másikra másolgatni több tucat nevet.
Jó tudom erre is van progi, meg PC, meg felhő és rózsaszín köd... -
B-L-A-C-K
titán
Szerintem se hülyeség, ha 1 telót használsz állandóan pl iPhone-t akkor oké hogy nem kell, de ha android között váltogatsz, vagy bármi más között akkor sokkal egyszerűbb kezelni úgy ha oda is lehetne menteni.
-
Lehel43
tag
válasz bLaCkDoGoNe #3111 üzenetére
Én simen csak a fontosak tárolom. A "vész" telefonom egy Nokia 1100. Annak nincs felhő. Már sokszor mentett meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bLaCkDoGoNe #3111 üzenetére
Kár ezen lovagolni, a felhő tény hogy jobb korszerűbb, de néha jól jönne a sim mentés is (írtam már miért), ennyi. Szóval nem kell ezt túltárgyalni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bLaCkDoGoNe #3122 üzenetére
Ez nem próba kérdése 100% cserélik (ha nem panaszkönyvet el kell kérni és biztos megjön a kedvük, de nem szoktak kekeckedni).
4850 oc: Pedig ha nem változott meg náluk valami, ők is kötelesek lennének intézni, vodánál simán leadhatod ha akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #3308 üzenetére
Azt ugye tudod ,hogy mint mindenből ebből is sok a hamisítvány!
Baráton telefonján van amit itt vett üzletben ,rendelt egy ugyanolyat ebay ,harmadárért ,ugyanaz volt a gondja ,mint neked ,de még a színe se passzolt. Teljesen más árnyalat volt. -
Tibee86
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #3308 üzenetére
Biztos valalmi silány utánzattal volt dolgod.
-
Tibee86
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #3314 üzenetére
Nyilván hibázhatnak, de rengeteg az utánzat belőle és sokan az alapján ítélik meg a márkát. Mondjuk azt nem értem miért nem külted vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest