Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Sziasztok,
mit kell tennem, hoyg az Amazfit Watchface app feltolja a kiválasztott számlapot az órára? Start discovery nem találja az órát, az Amazfit app viszint szépen rá van csatlakozva, onnan látok minden statisztikát, megy a számlap feltés is, minden. AzAW viszont nem konnektál.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
válasz Koviati #1995 üzenetére
Hm nálam is ez van, Nem tudom van-e közel az AW által feltöltött számlapoknak, de nekem azóta csinálja ugyanezt. Neked megoldódott esetleg?
Find watch-t nyomva szépen rezeg, de sem hívást nem program notificationt nem jelez azóta.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Ez most a nagy kedvencem. Mindig is illumi' órát akartam, vagy 30 éve vettem anno egy Casio-t összekuporgatott zsebpénzből é most itt van a GTR-re. Óriási cucc, imádom ezt a színt. Este, de nappal is szuper. Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
sziazstok, használ valaki stravat közületek?
Anno Amazfitem volt, miden gond nélkül sync-elte stravaba a tekeréseimet, most a gtr 1 éve nem küld semmit.
Újraraktam a stravat, engedélyezve van az amazfit appból a sync, de mégsem küld semmit a stravanak. Tud ebben vki segíteni?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Végre elég jól trackelte az óra a kerékpározást. Nem volt gps szakadás, nem volt semmi extra kitérő a logban.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Sziasztok,
rég volt már ilyen talán még előző órámnál, amikor csatlakozni akarok Zepp-el (de fura ezt írni Amazfit app helyett), akkor midnenképp be akarja a teló gps-t, anélkül nem csatlakozik. Hol lehet ezt kikapcsolni? Mármint hogy nem kényszerítsen engem erre...
Location access - apps can get your location info....oké vágom, de nem akarom egész nap gsp-t bekapcsolva tartani a telón az óra miatt.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
válasz SztiviVander #2745 üzenetére
Köszi, akkor nem kapcsolgatom ki-be.
-
esox
senior tag
Annyira örülök, hogy minden csapból az Amazfit GTR2 véroxigénmérés folyik, bezzeg a GTR-ben még mindig egy szar gps van és azt pont le....ja a cég a javítást. Kíváncsi leszek majd mit hoz az új... Az bosszant, hogy kint van már több mint 1 éve a termék, de még mindig nem orvosoltak csomó problámát amire sw-es javítást ígértek, de bezzeg jönnek az új cuccal... Remek
-
esox
senior tag
Sziasztok, egy ideje az óra nem írja ki a hívó nevét, csak a telefonszámot. Valami elállítódott vagy extra settings ami fölött átsiklottam? Biztosan volt már ilyen kérdés, valamiért viszont nem megy nekem a ph kereső, ezért előre is elnézést, ha már 100x meg lett válaszolva.
teló: Redmi Note 9 PRO, MIUI Global 12.0.2 stable
sw: ZEPP 5.11.3
Óra: 1.3.8.04__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Most volt a 3ik eset (mikor ha nem pont egy hosszabb úton) amikor 55km után vettem észre, hogy 0km táv, 0 km/h sebességet trackelt az óra bringázás alatt. McDonald's Tour de Balatont nyomtuk és az egyik frissítőnél vettem észre, hogy az óra semmit sem mért csak az eltelt időt. Reboot után magára talált, így a maradék 113 km-t már rögzítette rendesen.
Custom rommal jobban viselkedik az óra ilyen tekintetben?
FW version: v1.3.8.04
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
Nem látott valaki új garmin marq számlap hasonmást véletlenül gtr-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs