Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:26:06

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5696) #86973952 válasza egabi71 (#5693) üzenetére


#86973952
törölt tag

Mivel töltesz le? Mert általában ez beállítható (gyártói szoftvertől függően).

Vagy Terminal Emulator -ban (vagy más módon) engedélyezni kell a közvetlen (/és teljes) SD -re írást. Ezt még nem próbáltam ki, de ma én is megnézem hogy működik.

cappa72:
Köszönöm, ezt meg fogom nézni. Azt már tegnap este is láttam, hogy a szerviz kód nem megy, de MobileUncle -vel tudok lépni.

Jó hogy írtad, mert majd be is írom az összefoglalóba, hogy 4.4 alatt már másképp kell belépni.

Most Sony MTK -n néztem meg. Nem meglepő módon ott nem lehet belépni azzal sem. :D Kicsit viccesnek tartom, amit a Sony csinál a szoftveres korlátaival MTK -n. Pont ez lenne ennek az SoC előnye, hogy rengeteg dolgot egyszerűen meg lehet oldani. Persze érthető, hogy magát védi, de én pont azért használok androidot, mert bele lehet nyúlkálni. Meg hogy nincs recovery felület sem, zárt BL, saját Flash Tool...stb. Na mindegy. :)

draco31:
Egyik oldalról ez érhető. Maga az MTK 6582, illetve a telefon is abba a kategóriába esik, ahol spórolnak a szoftveres támogatáson. Persze ettől függetlenül még nem szép dolog 4.2 -n hagyni egy telefont, ami még csak most 1 éves.

A csúnya része tényleg az, hogy csak Magyarországon, és csak a D verzió kapta meg. Közben meg ígérgettek. Mindegy, meg tudjuk oldani.

Az is szerencsés dolog, hogy azért a POP C7 nagyon rendben van szofveresen. Pl. Idol 2s -vel szemben. Ott ráadásul elvárható is lenne. Főleg, hogy hivatalosan bejelentették, aztán sehol semmi.

Olyan esetben meg nagyon nem (/nem lett volna) szerencsés, ahol minimum 4.3 vagy 4.4 kell a vezeték nélküli csatlakozáshoz.

--------------

Más:
ROOT -nál érdemes figyelni arra, hogy más program ne kavarjon be. Pl. Hisuite, PhoenixSuit...és egyéb hasonló programot érdemes kilőni erre az időre. PC -n a Feladatkezelő -t megnyitva tudjátok megnézni. Alkalmazások fül alatt nincs bent, attól még a Folyamatok fül alatt futhat.

Akkor érdemes megnézni, ha nagyon nem menne a ROOT.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.