Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfeinstein
csendes tag
Üdv mindenkinek. Eddig csak olvasgatni, némi tapasztalatot szerezni jártam az oldalra. Ez az első hozzászólásom. Gondoltam leírom nálam hogy ment a frissítés.
A gépemen win7 64bit rendszer van. Nekem ma reggel kb. 25 perc alatt frissített a teló. Meg is lepődtem rendesen. 21%-ig ott ültem mellette mert olvastam hogy ott sokaknak megállt, idáig kb 2 perc telt el. Kimentem a konyhába némi harapni valót összehozni, és arra lettem figyelmes hogy zenél a telefon. Nos ez volt a bejelentkező dallam. Lehúztam a gépről, újraindítás és minden remek.
Az előbb kérdés volt a GPS. Én is panellakó vagyok így gondoltam rápróbálok. Kb. 10 percig hagytam szenvedni de nem talált jelet. A 3 betüs navi van a telón. Most kiállok az erkélyre ott mi a helyzet.
Amúgy én is valami látványosabb változást vártam. Bár kezdő androidosként nem sok viszonyítási alapom van. -
wolfeinstein
csendes tag
Nos az erkélyen kb. másfél perc alatt talált jelet. Szerintem lényegi változás nem történt. A 2.2 is így muzsikált nálam ezen a téren.
Viszont ott megtaláltam a menüben hogy hol lehet beállítani hogy csak a 2G-t használja. Ezen eddig nem sikerült rálelnem.[ Szerkesztve ]
-
wolfeinstein
csendes tag
Még egy furcsa észrevétel.Legutóbb egy pár napja frissítettem amikor valaki megszellőztette hogy új OTU van a honlapon. Talán 15.-e vagy 16.-a. Akkor is ment a frissítés elsőre, viszont a lényeg az hogy feltelepítettem azt a pár progit amit most is ugyanúgy ahogy most. Akkor maradt 70 mega szabad helyem most meg csak 53. Akkor ez most hogyis van?
-
wolfeinstein
csendes tag
Ezer hála és köszönet qltsar részére.
Én egy nagyon szerencsés embernek érzem most magam.
Elsőre sikerült a 2.3 frissítés és most a root is.
Már csak azt kellene tudnom hogy ezt hogy hasznosítsam.
Abszolút nem vagyok egy telefon szaki.
Nagy segítség lenne pl. hogy mik azok amiket teljesen nyugodtan ki lehet gyomlálni a telefonról. És hogy ehhez kell-e valami extra progi vagy használható valamelyik alapból meglévő.Még 1x köszi!
Vicces ahogy a droid lebrunyálja az almát.
[ Szerkesztve ]
-
wolfeinstein
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap este megcsináltam a rootolást. Kb. 70%-on volt a teló amikor megdőltem aludni, és amikor felkeltem teljesen le volt merülve. Olyan szinten hogy a töltőn is kellett neki vagy 5 perc hogy be tudjam kapcsolni. Addig ha próbálkoztam rakott egy piros x-et az elem közepére.
Na most az lenne a kérdés hogy szerintetek ez mitől lehetett? Ilyen gyors merülés eddig sosem volt.
Most éppen töltöm. Remélem csak egyszeri alkalom volt és ezentúl hetekig bírja majd .
Na ha addig nem is azért egy pár napnak örülnék. -
wolfeinstein
csendes tag
Na valami nagyon nem baba.
Írtam nemrég hogy éjszaka lemerült a teló teljesen.
Most nézegetem és valahogy a tegnap felszabadított hely is eltűnt.
Ez alapján ( http://mobilarena.hu/tema/re_alcatel_one_touch_990_erintsd_meg_a_droidot/hsz_4902-4902.html ) törölgettem a root explorerrel. Persze csak azokat amik a listán és a 2.3 rendszeren is szerepelnek. A DroidTweaker-el töröltem a dalvik-cache-t is. Arra figyeltem hogy csak az legyen bepipálva. Akkor az újraindulás után meg is nőtt a belső memória kb. 70Mb-ra. Most meg azt látom hogy csak 39.5 a szabad hely. Közben semmit nem telepítettem.Ötlet?
-
wolfeinstein
csendes tag
Én most nem is tudom hogy vagyok az akkuval.
Root után egy éjszaka 70%-ról lemerült reggelre. Ezután bekapcsolva teletöltöttem, ment 1.5 napot de ebben volt szinte minden -videózás, zenehallgatás, törölgetés, installálás, telefonálás, meg elég sok játék. Szinte folyamatosan a kezemben volt.
Most töltöttem kikapcsolva egész éjszaka, reggel 8-kor húztam le a töltőről. Ma csak telefonálgattam vagy 20 percet, hallgattam egy kis zenét meg feldobtam 1-2 progit. Ebben a percben 89%-ot mutat az akku. Ez azért annyira nem horror. -
wolfeinstein
csendes tag
Most raktam fel. Minden rendben ment. Köszönet qlstar-nak érte. Nélküle sokkal nehezebb lenne az OT használók élete.
Nem tudom hogy egyedi probléma-e de nincs netem az otthoni wifin keresztül. Ugyan úgy mint eddig bármikor megadtam a jelszót, fel is csatlakozik csak nem tölt be semmit.
Valaki tudna nekem segíteni? -
wolfeinstein
csendes tag
Ez így nagyon nem jó. Mobilinternetem nincs úgyhogy csak a wifivel tudok a netre kapcsolódni de az nem akar rendesen működni. Se market se semmi. Még a google fiókot sem tudom beállítani.
-
wolfeinstein
csendes tag
A wifi problémám megoldódott.
Bár nem vagyok vele teljesen tisztában hogy mitől.
A lényeg hogy most minden remek. -
wolfeinstein
csendes tag
válasz steveboy86 #10413 üzenetére
Nos én is próbálkoztam.
Tetszett az előző verzióban a qwerty ezért erre is fel akartam rakni valami hasonlót.
Nos felraktam az AnySoftKeyboard nevű progit. Fel is települt csak nem tudom beállítani a Nyelv és billentyűzet menüben. Nincs is ott. Úgyhogy van is meg nincs is. -
wolfeinstein
csendes tag
Az akku most nekem elég jól bírja.
1 nap 7ó 53p 58mp és 75%.
Most játékkal nem merítettem. Van benne elég sok telefonálás meg kb 5 perc aktív GPS és mivel a párom csak a navit kapcsolta ki így még vagy 2 órán át nem lett kilőve a GPS. Bár azt nem tudom így fogyaszt-e. -
wolfeinstein
csendes tag
válasz rolmillione #10419 üzenetére
Én is bambán néztem köröl magamon a bankban amikor megkaptam az első sms-t.
Gondoltam is magamban hogy ki az a f.sz aki a bankban így bömbölteti ezt az idegesítő hangot.
Hát én voltam -
wolfeinstein
csendes tag
Nálam még csak a minimal van patch nélkül.
Amit most felraksz abban az előzőek is benne vannak? -
wolfeinstein
csendes tag
Most küldtem magamnak egy sms-t.
Már töröltem az oldring-et és a drop-ot állítottam be. Így nekem a drop szólalt meg az sms-kor. -
wolfeinstein
csendes tag
Sziasztok!
Ma először fordult elő a minimal felrakása óta hogy hiányoltam a patcheket. Beragadt a kamera, ki-bekapcs után nem látta az sd kártyát stb..
Már letöltöttem mind a kettőt csak nem igazán merek nekikezdeni. Kell valami mentést csinálni előtte?
Ez lesz az első alkalom hogy ilyet csinálok így tényleg valami szájbarágós leírás kellene mit miért és hogyan kell.Előre is köszi a választ.
-
wolfeinstein
csendes tag
válasz lacix76 #10829 üzenetére
Ez volt a második.
qltsar
(senior tag)
LOGOUT blogMinimal Edition update v1.2: [link]
Changelog:
- Csengő és üzenetjelző hangok ütközése javítvaTelepítése megszokott módon, ClockWork Recovery-ből történik.
A patchek nem tartalmazzák az előző patch javításait, tehát értelem szerűen sorban kell őket felrakni, természetesen ez nem lesz mindig így. Bizonyos mennyiségő patch után, az egész rendszer frissítve lesz, és tartalmazni fogja az összes javítást.[ Szerkesztve ]
Telenor One Touch Minimal Edition v1.0: http://tinyurl.com/87nf2vc | Patch v1.1: http://tinyurl.com/6qfbsnl[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest