Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz davidsone #161 üzenetére
"Nem tudom nekem azonnal kézre esett a 8." Pont erről beszélek, hogy a Te korosztályod ebben nőtt fel, ma már egy 4-5 éves gyerek is símán játszik a számítógépen úgy, hogy írni-olvasni még nem tud. Ebből adódóan, ha kijön valami merőben új dolog a későbbiekben, azt sokkal hamarabb átlátjátok, tudtok hozzá alkalmazkodni, mint az, aki negyvenen túl kezdte megismerni a számítástechnika alapjait.
Arról meg, hogy úgy 20 évvel ezelőtt nekem milyen volt a munkahely által szervezett alapszintű számítástechnikai okítás, tudnék mesélni, mert számunkra felért egy horrortöténettel."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest