- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
válasz
Patice #29917 üzenetére
Hmm..
B+nál is? ~480Mbiten küzdenek az (USB hubra fűzött) eszközök, szóval ha levonjuk az overheadet, akkor elméletileg kb 200Mbps sávszél is rendelkezésére állhat "irányonként".
Torrenttel lehet más, de azzal nehéz számolni, hacsak nem tesz fix max limitet rá.Más.. akkor esetleg egy Odroid?
-
Gdi
senior tag
Egy jártasabb szaki elmondaná nekem ez egyébként hogyan akar antenna lenni?
Egyáltalán mik azok és minek oda 2?[kép]
Illetve ha nem cserélik jótállás/gariban és így adja magát egy kis mod, hova érdemes egy uFL csatit forrasztani: A "Made" felirat felett lévő első ellenállás után? vagy inkább ide a szélére?Szerk: ha végigolvastam volna a cikket, akkor rájöttem volna korábban is
-
Gdi
senior tag
Ma átvettem a Pi3 B+ -t és eléggé meglepődve tapasztalom, hogy tervezés megint nem lett a leg tökéletesebb.
Bár ha jól tudom a Zero W-n is ezt az antenna megoldást licenszelték.
A nem túl jó képért bocs, ép vonaton ülök...
Ráadásul kibontáskor már így fogadott.
[kép]Szoval van ott két kicsi smd a panel szélén, a háromszög csúcsa felé. Az egyiket már csak a Szentlélek tartja. A közelében nem fogtam meg.
GG.
És ha valaki el kezd vele foglalkozni, biztos nem egyszer veszi kézbe...
de legalább ezt lehet vakuzni es uv-zni (pi3 csupasz csip baki)És igen, a proci jócskán magasabb.
-
Gdi
senior tag
válasz
Archttila #29070 üzenetére
Konfigold fel a sambád, hogy 2es verziót (is) szolgálja ki. Én általában kényszerítem arra.
Az az 1.0 jó, hogy ki van kapcsolva. Windows XP-vel együtt szépen, nyugisan engedjük elsmb.conf-ba:
min protocol = SMB2
protocol = SMB2minimum 3.6, de inkább 4.2es samba legyen.
Vagy igen, NFS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged